2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş ya Pijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Ben çok beğendim ellerine sağlık canım, pek güzel olmuş.. Güle güle giy.. "gelin işi" tabirini de ayrıca beğendim

Ayy cokk minnos benim oğlum kızlar ya 1500 kiloyuz 40 cm olmuşuz. Önümüzdeki 6 hafta boyunca her hafta 150 gr alicakmis minnak sisebilirsin dedi Dr yani zaten 12 kilo almisim fıçı oldum oglusum icin Allah'a cok sukur hiçbi problemimiz yok alerji haricinde onada ilac yazdı allerset diye. Kullanan var mı kızlar aranızda?

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 122
ya bu kaçıncı aydayız diye hesap yaparken geriye doğru bakarsak daha doğru hesaplarız gibi.mesela ben ocak 22de doğurucam o zaman 40 hafta dolcak yani.2,5 sy kaldı doğumuma.ocak 12de 38 yani 9 ay dolmuş olcak.aralık 12de de 8.ayım.bitmiş olcak.Kasım 12de de 7. ayım.bu hesaba göre 30. haftanın sonunda 7.ay 34de 8. ay bitiyo 38de(hatta 38,5ta) 9 ay doluyo geri kalan 2 hafta da 9ay 10 günün 10 günü çünkü.bence böyle...

Son düzenleme:
Valla hayırlısı kuzum ya kader neyse onu yasiyoz olmuyosa olmuyo valla ben mesala 0.3ile kacrdm atama yoktu ck az yaptılar bizden bu senede şubat ataması varmış bu seferde ben düşük aldım bu sene ağustosta düşük olcakmis nasip yani

canım benim suyum az olduğu için garibim çok fazla hareket etmiyor ama vurduğunda da çok pis vuruyor aynen bazen yukarı çıkmaya çalışıyor benimki de :))
Senin suyun niye azmis kuzum benim rahmim açık diye azmis okadarda iciyorum ayaklarının aşağıda olması ck zor valla

canım benim suyum az olduğu için garibim çok fazla hareket etmiyor ama vurduğunda da çok pis vuruyor aynen bazen yukarı çıkmaya çalışıyor benimki de :))
Aslında benimki çok oynak başta düzdü sonra ters döndü sonra tekrar düz döndü şuan ters doktor dahada dönmez dedi ama bakalım inş döner ikimznkide aciyo cunku

hay masallaahhh cnm:)) bunlarin dudaklari nie bu kdar bal gibi,bi de buzuyorlar yaa oyy

Kitap okuyan var mı bebekler için aramızda tavsiye edecek olan

bakım kitabı değil ama Beşikte durduğu gibi durmuyor diye bir kitap okumuştum okurken kimi kahkaha attım kimi ağladım.beni çok etkiledi.ufak püf noktaları da var ama daha çok bir anne adayının ve annenin neler yaşadığını psikolojik olarak ele almış.benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim

hahah iyiymiş senin ki, ben de taç yaptım çiçeklerden elbisem abiye tarzı ama onda fiyatı böyle, hatta cumartesi arkadaşımın düğününde de giycem, sonra da kullanırım diyorum küçültüp
bencede canım seninki çok çok hoş değer o paraya .. ben tam aradığım gibi bulamadım ama bunuda çok beğendim daha sonrada rahatlıkla giyilebilir bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…