- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.781
Çakçım merhaba nasılsın, öncelikle tebrk ederm, neresindensin,kime gidiyorsun?
Ben çok beğendim ellerine sağlık canım, pek güzel olmuş.. Güle güle giy.. "gelin işi" tabirini de ayrıca beğendimKızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Ben begendim cnm çok hoş olmuş taç da isteriiizzz amaaaKızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Cok güzel olmuş bence canım bir çok hazır satılana göre cok iyiKızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Cok güzel olmuş bence canım bir çok hazır satılana göre cok iyi
Hemde nasılNazar var üzerimde nazaaarr
ya da ogluş da ben de sakarız. O içerde ben dışarda çarpıp duruyoruz
Sen de mi sakarsın
Mambiam yatioz bebegm heran doğum olablr ama karnimda tutmaya calisiyoz bebek ters sezaryan olcam gerçi bebek çok küçük bekliyoruz sen naslsnCnm nasıl oldun iyimisin bebeğin nasıl
Valla hayırlısı kuzum ya kader neyse onu yasiyoz olmuyosa olmuyo valla ben mesala 0.3ile kacrdm atama yoktu ck az yaptılar bizden bu senede şubat ataması varmış bu seferde ben düşük aldım bu sene ağustosta düşük olcakmis nasip yaniayy benimkilerde aynıydı yaa atanmadan evlenme dediler 2 yıl boşuna bekledik gerçi o sırada formasyon falan aldım ettim :) sonuç evlendim yine atanamadım 2 yıl ücretli öğretmenlikten sonra özel sektöre giriş yaptım artık :) 6 ay sonrada hamile kaldım :)
Senin suyun niye azmis kuzum benim rahmim açık diye azmis okadarda iciyorum ayaklarının aşağıda olması ck zor vallacanım benim suyum az olduğu için garibim çok fazla hareket etmiyor ama vurduğunda da çok pis vuruyor aynen bazen yukarı çıkmaya çalışıyor benimki de :))
Aslında benimki çok oynak başta düzdü sonra ters döndü sonra tekrar düz döndü şuan ters doktor dahada dönmez dedi ama bakalım inş döner ikimznkide aciyo cunkucanım benim suyum az olduğu için garibim çok fazla hareket etmiyor ama vurduğunda da çok pis vuruyor aynen bazen yukarı çıkmaya çalışıyor benimki de :))
Ayy cokk minnos benim oğlum kızlar ya 1500 kiloyuz 40 cm olmuşuz. Önümüzdeki 6 hafta boyunca her hafta 150 gr alicakmis minnak sisebilirsin dedi Dr yani zaten 12 kilo almisim fıçı oldum oglusum icinAllah'a cok sukur hiçbi problemimiz yok alerji haricinde onada ilac yazdı allerset diye. Kullanan var mı kızlar aranızda?
İnşallah zamanında gelir bebeğin canım bnde iyim canım benimde çok zor geçiyor kuzum hamileyimMambiam yatioz bebegm heran doğum olablr ama karnimda tutmaya calisiyoz bebek ters sezaryan olcam gerçi bebek çok küçük bekliyoruz sen naslsn
Kitap okuyan var mı bebekler için aramızda tavsiye edecek olan
bencede canım seninki çok çok hoş değer o paraya .. ben tam aradığım gibi bulamadım ama bunuda çok beğendim daha sonrada rahatlıkla giyilebilir bakalım :)hahah iyiymiş senin ki, ben de taç yaptım çiçeklerden elbisem abiye tarzı ama onda fiyatı böyle, hatta cumartesi arkadaşımın düğününde de giycem, sonra da kullanırım diyorum küçültüp
çok güzelmiş canım bende belki böle bir şey yaparım daha minik çiçeklerdenbu da tacım kendim yaptım
kız markafoniden aldımmmmsen nerden aldın kız elbıseyı magazdanmı cok uyguna almıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?