2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..

aynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..

yakaladim :) ben de ing ogretmenym,ilk giriste atanmistm hem de adanaya-adanaliyim da.. zoru basardkk ama ilk donemde birakip evlendm buraya geldim. ins hemen atanirsin cnm rhaatlarsn bebisinin kismeti olsun ins

Selam annisler, doktordaydik biz. Minnos 1497 gram 40 cm boyundaymis
Her şey yolundaymis şükür

Maşallah canım bebişine ...

Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş ya Pijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?

aaaay çok hoş olmuş canım...
bende kendim yaptım ve de kıskandım bende atıyorum resmini hemen ...

http://i.hizliresim.com/EpNovq.jpg

Oyyy masallah yaa heryeri belli. Bende yarin gidicem bakalim benm yakisiklim poz vericekmi anne babaya :)

yakaladim :) ben de ing ogretmenym,ilk giriste atanmistm hem de adanaya-adanaliyim da.. zoru basardkk ama ilk donemde birakip evlendm buraya geldim. ins hemen atanirsin cnm rhaatlarsn bebisinin kismeti olsun ins
Ben de ingilizceciyim. İnşallah bekleyen herkes en kisa zamanda atanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…