- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.801
bende izmirdenimmm :)Çakçım merhaba nasılsın, öncelikle tebrk ederm, neresindensin,kime gidiyorsun?
Neyin var yavrm..amin inş kuzum..İnşallah zamanında gelir bebeğin canım bnde iyim canım benimde çok zor geçiyor kuzum hamileyim
aa bende karşıyakadayım :)sağol canım ben karşıyaka tarafındayım tahir özgüder in bucadaki özel muayanehanesine gidiyorum.sen ne taraftasın canım?
Halen bulantım ve kusuyorum canım ve hamileliğim boyunca hep öksürük balgam döşümde hırıltı oldu canım astım ilacı kullanıyorum canım. Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah e neler yapıyorsun kuzummmNeyin var yavrm..amin inş kuzum..
aynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..Valla hayırlısı kuzum ya kader neyse onu yasiyoz olmuyosa olmuyo valla ben mesala 0.3ile kacrdm atama yoktu ck az yaptılar bizden bu senede şubat ataması varmış bu seferde ben düşük aldım bu sene ağustosta düşük olcakmis nasip yani
aynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..
Canım ne oldu neyin var inşallah kötü birşey yok yaNeyin var yavrm..amin inş kuzum..
Selam annisler, doktordaydik biz. Minnos 1497 gram 40 cm boyundaymis
Her şey yolundaymis şükür
Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Hayyy maşallah kaçıncı haftadasın Canım Kocaman olmuş senin minnoşSelam annisler, doktordaydik biz. Minnos 1497 gram 40 cm boyundaymis
Maşallah, sen minyon birimisin?Selam annisler, doktordaydik biz. Minnos 1497 gram 40 cm boyundaymis
Oyyy masallah yaa heryeri belli. Bende yarin gidicem bakalim benm yakisiklim poz vericekmi anne babaya :)Ayy cokk minnos benim oğlum kızlar ya 1500 kiloyuz 40 cm olmuşuz. Önümüzdeki 6 hafta boyunca her hafta 150 gr alicakmis minnak sisebilirsin dedi Dr yani zaten 12 kilo almisim fıçı oldum oglusum icinAllah'a cok sukur hiçbi problemimiz yok alerji haricinde onada ilac yazdı allerset diye. Kullanan var mı kızlar aranızda?
kız markafoniden aldımmmm
Maşallah canım bebişine ...
aaaay çok hoş olmuş canım...
bende kendim yaptım ve de kıskandım bende atıyorum resmini hemen ...
http://i.hizliresim.com/EpNovq.jpg
Ayy cokk minnos benim oğlum kızlar ya 1500 kiloyuz 40 cm olmuşuz. Önümüzdeki 6 hafta boyunca her hafta 150 gr alicakmis minnak sisebilirsin dedi Dr yani zaten 12 kilo almisim fıçı oldum oglusum icinAllah'a cok sukur hiçbi problemimiz yok alerji haricinde onada ilac yazdı allerset diye. Kullanan var mı kızlar aranızda?
165Maşallah, sen minyon birimisin?
30+1Hayyy maşallah kaçıncı haftadasın Canım Kocaman olmuş senin minnoşrabbim sağlıklı bir şekilde Zamanında kucağına almayı nasip etsin
Benimde canım istemiyor ama oynamayınca yiyorumDemi kuzm ama canım tatlı cekmiyo kızım istemiyo eskiden olsa deli gibi yerdim şimdi yiyemiyorm ck sağol bitanem sağ salim alalım kucaklarimiza insallah
Ben de ingilizceciyim. İnşallah bekleyen herkes en kisa zamanda atanıryakaladim :) ben de ing ogretmenym,ilk giriste atanmistm hem de adanaya-adanaliyim da.. zoru basardkk ama ilk donemde birakip evlendm buraya geldim. ins hemen atanirsin cnm rhaatlarsn bebisinin kismeti olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?