2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de senin gibi düşünüyorum, sonra heves edip sipariş vereyim diyorum ama hnüz birşey yok. Kapı süsümü yaptırdığım yerde yapıyorlardı bebek şekeri değişik tasarımlar ama çok pahallı oluyor... Mesela ben bebek şekerlerinin yada nikah şekerlerinin çoğunu saklmam. İncik cimcık gelir çikolatasını yada şekerini yerim.o yüzden madlen çikolata yaptıracağım,üzerinde ismi yazanHem ben de yer
M şekerden hasret kaldım çikolatay

Dünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa

Dünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa
Yorduysan kendini canim olabilir.ben yorulunca onlardada tık olmuyo

kurbanm kiz onlara..bi uyuyolar bi uyaniyolar..dinleniyolar oynuyolar..ondan sanirmbenimki az once babasini bi ittirdi,yanyana uzaniyorduk ben arka tarafindaydm..arada battaniye vardi ona ragmen hissettirdi ya canavarm

Bebeğim, her anları birbirlerini tutmuyor sıkma canını... Bazen pozisyonları çok rahat oluyor hareket etselerde biz hissetmiyoruz. Ne yapıyoruzzzzz stres neynnn yapmıyoruzz

Mete bence de

dikkat et yavrum bende bu sıralar tereyağlar ballar börekler yemek istiyorum yiyorumda dengelemek lazım.. son süreçte kendimize problem çıkarmamak lazım doktoruna git ihmal etme
Ya tereyağına dayanamıyorum :/ bi ara dr kolestrolün var dediydi ama ondan mı bilemedim.
Yaa sende bendensin.doktora nezaman gidicektin.bi sende sor bakalim ne diyecek.beninki bisey demedi anlamadim vallaha
Haftaya giderim diyodum ama bu ptesi giderim artık.
Tansiyonuna baktinmi canim hemen.
tansiyon aleti yok ki.
Ya panik atak mı oluyorum acaba bu tuhaf haller var. Bebek de çok hareketli.

Bende birkacgundur oyleyim canim.bi tuhaf haller dedigin gibi.kendimi hic iyi hissetmiyorum.butun enerjim bitmis tukenmis gibi.dogumdan korkuyodum ama biran once zaman gecsede dogurayim diyorum simdi.

Bende birkacgundur oyleyim canim.bi tuhaf haller dedigin gibi.kendimi hic iyi hissetmiyorum.butun enerjim bitmis tukenmis gibi.dogumdan korkuyodum ama biran once zaman gecsede dogurayim diyorum simdi.
Aynen ben de öyleyim kızlar cok yorgun hissediyorum kendimi bi ara zaman cok hızlı geçıo gibi geliyordu sanki şimdi geçmek bilmıo ya

• Bende de psikoloji bozuk . Alışveriş yapmam lazım diyorum eşime. Oda iş yok zaten para harcama diyr. Saçlarımla oynayamıyorum hamilelik yüzünden.şiştim sıkıntıdan. Off Off

Canım sıkma canını, hepimiz aynı durumdayız... Pat diye bebek doğarsa hastane paramı bile ayırmadım daha kenara :)
Saç hele hiç deme neredeyse 6-7 parmak dip boyam çıktı Üstelik platin rengi saçlarım. Bebeğe zararlı hem boya moya işlem yapmak.

Dün biraz çekmece boşalttım düzenledim tüm günümü aldı. Bi saat uzaniyodum 5 dk iş yapıyodum. Daha bebegin ütüleri var hepsini ütülemesem mi diyorum

Bu hastane ücretleri ne kadardır acaba küçük eltimin 5 bin almışlar büyük kaynım ödemiş ben de sancılanınca onu aricam kocama da dedim sen gelme

Bnm hiç gözüm kesmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…