- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.021
Ben de senin gibi düşünüyorum, sonra heves edip sipariş vereyim diyorum ama hnüz birşey yok. Kapı süsümü yaptırdığım yerde yapıyorlardı bebek şekeri değişik tasarımlar ama çok pahallı oluyor... Mesela ben bebek şekerlerinin yada nikah şekerlerinin çoğunu saklmam. İncik cimcık gelir çikolatasını yada şekerini yerim.o yüzden madlen çikolata yaptıracağım,üzerinde ismi yazanben hiç yaptırmıcam canım,
alıyosun dagıtıyosun ,2 gün sora millet çöpe atıo , boşuna para ,
hem cocuk dogurmusum hemde milletin gönlünümü eylicemgelene bi çıkolata bide lohusa serbetı ikram ederiz yeter
Huhuuuuu gelin bana takılın hep beraber sezeryan olalım
dr git o zaman sakın ihmal etmeDünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa
Yorduysan kendini canim olabilir.ben yorulunca onlardada tık olmuyoDünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa
Dünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa
Dünden beridir depresyondaydim resmen oglusum hiç hareket etmedi tatlı yedim yine yok bugün doktora gideyim dedim şükür biraz biraz hareketli basladı ama sert değil yumuşak çok gerildim yaa
Mete bence deSlm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
Sizce hangisi daha güzel.
Ya tereyağına dayanamıyorum :/ bi ara dr kolestrolün var dediydi ama ondan mı bilemedim.dikkat et yavrum bende bu sıralar tereyağlar ballar börekler yemek istiyorum yiyorumda dengelemek lazım.. son süreçte kendimize problem çıkarmamak lazım doktoruna git ihmal etme
Haftaya giderim diyodum ama bu ptesi giderim artık.Yaa sende bendensin.doktora nezaman gidicektin.bi sende sor bakalim ne diyecek.beninki bisey demedi anlamadim vallaha
tansiyon aleti yok ki.Tansiyonuna baktinmi canim hemen.
Bende birkacgundur oyleyim canim.bi tuhaf haller dedigin gibi.kendimi hic iyi hissetmiyorum.butun enerjim bitmis tukenmis gibi.dogumdan korkuyodum ama biran once zaman gecsede dogurayim diyorum simdi.Ya tereyağına dayanamıyorum :/ bi ara dr kolestrolün var dediydi ama ondan mı bilemedim.
Haftaya giderim diyodum ama bu ptesi giderim artık.
tansiyon aleti yok ki.
Ya panik atak mı oluyorum acaba bu tuhaf haller var. Bebek de çok hareketli.
Aynen ben de öyleyim kızlar cok yorgun hissediyorum kendimiBende birkacgundur oyleyim canim.bi tuhaf haller dedigin gibi.kendimi hic iyi hissetmiyorum.butun enerjim bitmis tukenmis gibi.dogumdan korkuyodum ama biran once zaman gecsede dogurayim diyorum simdi.
Yaa sorma hergunde yeni bisey cikiyor.sag salim bi doguraydik vakitli.Aynen ben de öyleyim kızlar cok yorgun hissediyorum kendimibi ara zaman cok hızlı geçıo gibi geliyordu sanki şimdi geçmek bilmıo ya
- Bende de psikoloji bozuk . Alışveriş yapmam lazım diyorum eşime. Oda iş yok zaten para harcama diyr. Saçlarımla oynayamıyorum hamilelik yüzünden.şiştim sıkıntıdan. Off Off
Dün biraz çekmece boşalttım düzenledim tüm günümü aldı. Bi saat uzaniyodum 5 dk iş yapıyodum. Daha bebegin ütüleri var hepsini ütülemesem mi diyorumBende birkacgundur oyleyim canim.bi tuhaf haller dedigin gibi.kendimi hic iyi hissetmiyorum.butun enerjim bitmis tukenmis gibi.dogumdan korkuyodum ama biran once zaman gecsede dogurayim diyorum simdi.
Bu hastane ücretleri ne kadardır acaba küçük eltimin 5 bin almışlar büyük kaynım ödemiş ben de sancılanınca onu aricam kocama da dedim sen gelmeCanım sıkma canını, hepimiz aynı durumdayız... Pat diye bebek doğarsa hastane paramı bile ayırmadım daha kenara :)
Saç hele hiç deme neredeyse 6-7 parmak dip boyam çıktıÜstelik platin rengi saçlarım. Bebeğe zararlı hem boya moya işlem yapmak.
Bnm hiç gözüm kesmiyor maalesefBende İngilizce öğretmeniyim, haftaya cuma sıkıntı çıkmazsa çalışır raporu alcam, inşallah sıkıntı cikmazda ikinci dönem işime yarar, zaten su aralar pek çıkmasın istiyorum sardı korkular gelecek yıllar...
Miktoplar kırılcak diye belimizi kırcaz yaniÜtülemeden kullanma sakın canım. Çok önemli ütülemek .Mikropları kırılır derler eskiler bile yaparmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?