- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.001
Slm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
Sizce hangisi daha güzel.
Slm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
Yaa sende bendensin.doktora nezaman gidicektin.bi sende sor bakalim ne diyecek.beninki bisey demedi anlamadim vallahaMidem bulanıyooooo
Gerçi hep bulanıyodu
Arttı
Bencede oyle. Resmen hastane odasinda basladim lohusa depresyonuna kimsenin suratina bile bakmiyodum. Bu iyilesme sureci hep aklimda cunku. Kafama yer etmisSikmadim canim bende erken dgmdan korkuyorumfarkedince korktum ama cok azdi
Ayy aksam benide doguma aliolardi ama evde oluomus kocaman bi igne vardi adam diodu 5.30 da toplantim var hadi dogur gec. Bi sandalyede oturuodum e benim sancim yokki dedim ozaman sezeryan alicaz dedi. Ama ben daha 32 haftaligim bebek alinmazki daha 8 hafta var dedim ii ozaman ben gidim 8 hafta snra goruselm dedi. Ama cok korktum. Hep pskolojik ruyalarimiz su son zamanlar bu dusuncelerden gecmiomus demekki
kızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?
Canim ben ayakda kalsamda hareket olmuyo seb birsuru is yapmissinKizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruzama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorum sabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu
Canım 2 gün oluyor sanırım kahverengi akıntısı vardı. Korktu hastaneye gitti dahada yazmadı hiçbir şey
Tansiyonuna baktinmi canim hemen.Az önce banyoda başım döndü arkaya doğru gidiyodum lavaboyu tuttum son anda. Kolestrol ya da tansiyon olabilir atak da olabilir bilmiyorum ptesi gideyim dr.a en iyisi.
Çok çikolata yiyorum bu günlerde bi de tereyağ
aaaa hayırlara gitsin kuzum yaD bebekleri gördünmü
Hammaddeler.com sitesinde birçok şey var canım bak......kızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?
Teşekkür ederim canımm. Ben buranın, eminönü şubesinden alıyorum. İnternet sitesi de burası: http://www.hobidunya.com/index.php?route=product/category&path=62_120
1 Mete
2 Oğuz
Kuzum hayırlara gitsin valla, ilk sen doğuruyordun 3'ümüzün arasında :)) Kız bebekti beyaz tenli uzun boyluydu ama yüzlerini görmedimDoğurup hemen gittin zırt diye
Mete daha kısa, kısa isimler çok başarılı olurmuş hayatta :) Kaan'ın yanına Can , Sarp, Pars, Mert, Arda da uyabilir :) Kaynana gibi bende illa fikrimi de söylerim
Bence Oğuz :)
Biz de kararsızız.. Kaan koymak istiyoruz ama Kaan mı Kağan mı karmaşası yaşamasını da istemiyoruz.. Sizde öyle sıkıntılar oluyor mu hiç?
kesinlikle tartışmasız mete ,,,
oğuz isimli insanlar çok agırkanlı, durgun ,duvar gibi insanlar oluyolar , en azından benım tanıdıgım oguzlar hep öyleydi
mete ismini oldum olası severim, çok havalı bence, yakısıklı bir delıkanlı gelıyo benım aklıma
Mete çok güzel benceSlm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
ahahhahaa koptumişim bitti hadi eyvallah behlül kaçar dedim yani
bebişim bide siz benden 3 4 hafta öncesiniz, ilk ben dogurursam bıldıgın erken dogum yapmıs olurum
sen hangı hastanye gıdıyodun?
Günde ortalam 10 hareket yeterliymiş canım. Yada önceki gün çok tepiklediys bir gn tatil ilan edyorlar,çok az oynuyorlar korkma inşallah birşey yoktur.Kizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruzama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorum sabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu
Mete güzel.... Metehan da güzel...Slm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?