2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mete daha kısa, kısa isimler çok başarılı olurmuş hayatta :) Kaan'ın yanına Can , Sarp, Pars, Mert, Arda da uyabilir :) Kaynana gibi bende illa fikrimi de söylerim

Bence Oğuz :)

Biz de kararsızız.. Kaan koymak istiyoruz ama Kaan mı Kağan mı karmaşası yaşamasını da istemiyoruz.. Sizde öyle sıkıntılar oluyor mu hiç?

Bencede oyle. Resmen hastane odasinda basladim lohusa depresyonuna kimsenin suratina bile bakmiyodum. Bu iyilesme sureci hep aklimda cunku. Kafama yer etmis

kızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?

ben hiç yaptırmıcam canım,
alıyosun dagıtıyosun ,2 gün sora millet çöpe atıo , boşuna para ,
hem cocuk dogurmusum hemde milletin gönlünümü eylicem gelene bi çıkolata bide lohusa serbetı ikram ederiz yeter

Canim ben ayakda kalsamda hareket olmuyo seb birsuru is yapmissin

kesinlikle tartışmasız mete ,,,
oğuz isimli insanlar çok agırkanlı, durgun ,duvar gibi insanlar oluyolar , en azından benım tanıdıgım oguzlar hep öyleydi
mete ismini oldum olası severim, çok havalı bence, yakısıklı bir delıkanlı gelıyo benım aklıma

Kuzum hayırlara gitsin valla, ilk sen doğuruyordun 3'ümüzün arasında :)) Kız bebekti beyaz tenli uzun boyluydu ama yüzlerini görmedim Doğurup hemen gittin zırt diye

ahahhahaa koptum işim bitti hadi eyvallah behlül kaçar dedim yani
bebişim bide siz benden 3 4 hafta öncesiniz, ilk ben dogurursam bıldıgın erken dogum yapmıs olurum
sen hangı hastanye gıdıyodun?

Mete daha kısa, kısa isimler çok başarılı olurmuş hayatta :) Kaan'ın yanına Can , Sarp, Pars, Mert, Arda da uyabilir :) Kaynana gibi bende illa fikrimi de söylerim

Saydığın isimleri bende düşündüm ama eşimle ortak beğendiklerimiz sadece 2si idi.

Bence Oğuz :)

Biz de kararsızız.. Kaan koymak istiyoruz ama Kaan mı Kağan mı karmaşası yaşamasını da istemiyoruz.. Sizde öyle sıkıntılar oluyor mu hiç?

Hayır canım hiç sorun olmadı henüz. Bazende özellikle söylüyorum yanlış yazmasınlar diye 2 a ile diye.

Ne oğuz ne de mete diye tanıdığımız yoktu valla.Söylediğin iyi oldu.

Tamam ozaman kk anketiyle Mete ye karar verilmiştir.

Mete çok güzel bence

ahahhahaa koptum işim bitti hadi eyvallah behlül kaçar dedim yani
bebişim bide siz benden 3 4 hafta öncesiniz, ilk ben dogurursam bıldıgın erken dogum yapmıs olurum
sen hangı hastanye gıdıyodun?

Valla zırt diye doğurup gittin Behlül kaçar oldu tam :))) Via Hospital'a gidiyorum bebeğim evime yakın olduğu için. Gönül ister ki Acıbadem'e gidelim ama Ağzını hayra aç kız Allah korusuun :)

Günde ortalam 10 hareket yeterliymiş canım. Yada önceki gün çok tepiklediys bir gn tatil ilan edyorlar,çok az oynuyorlar korkma inşallah birşey yoktur.

Mete güzel.... Metehan da güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…