- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.981
aynen sana katılıyorum. çok güzel ama pahalılar, bu gidişle ben de öğrenip kendim yapacağım, hatta satabilirimkızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?
Az önce banyoda başım döndü arkaya doğru gidiyodum lavaboyu tuttum son anda. Kolestrol ya da tansiyon olabilir atak da olabilir bilmiyorum ptesi gideyim dr.a en iyisi.dün akşam ben de aynı durumdaydım. panik atak mı geçiriyorum falan dedim. sonra kalktım biraz dolandım, kafamı dağıtacak şeylerle ilgilendim. yoksa her an panik atağın sınırında gibiyim.
nolmuştu kiii. uzak kaldım :/
Korkma canım.. bende de oluyor artık arada o azalmalar hatta geçenlerde bütün akşam ve gece hissetmedim mesela.. ama sonra ki gün çok hareketliydi.. bu sabah da daha pek hareket etmedi..Kizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruzama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorum sabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu
Canım 2 gün oluyor sanırım kahverengi akıntısı vardı. Korktu hastaneye gitti dahada yazmadı hiçbir şeynolmuştu kiii. uzak kaldım :/
Ben de çok merak ediyorum, 2 gündür sabah sayfaları o yazdı mı gece acaba diye okuyorum. Inşallah iyidir..
aaaaa. Allahım inşallah kötü bişeyi yoktur.Canım 2 gün oluyor sanırım kahverengi akıntısı vardı. Korktu hastaneye gitti dahada yazmadı hiçbir şey
dikkat et yavrum bende bu sıralar tereyağlar ballar börekler yemek istiyorum yiyorumda dengelemek lazım.. son süreçte kendimize problem çıkarmamak lazım doktoruna git ihmal etmeAz önce banyoda başım döndü arkaya doğru gidiyodum lavaboyu tuttum son anda. Kolestrol ya da tansiyon olabilir atak da olabilir bilmiyorum ptesi gideyim dr.a en iyisi.
Çok çikolata yiyorum bu günlerde bi de tereyağ
İnstagramda binbirçeşit sabunkalıbınet sabun_kalıpları sesekalıp gibi sayfalardan temin edebilirsinkızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?
Ben de çok merak ediyorum, 2 gündür sabah sayfaları o yazdı mı gece acaba diye okuyorum. Inşallah iyidir..
Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
bende rüyamda göbeğimden bebişimn eli çıkıyor elimi tutuyor sonra ordan doğuveriyor minnacık doktor arıyorum o panikle ama bebeğin büyüklüğü 4-5 aylık minnacık yani bir uyyandım dedim töbe yarebbim.bu sıralar böyle rüyalar görmemiz normalSikmadim canim bende erken dgmdan korkuyorumfarkedince korktum ama cok azdi
Ayy aksam benide doguma aliolardi ama evde oluomus kocaman bi igne vardi adam diodu 5.30 da toplantim var hadi dogur gec. Bi sandalyede oturuodum e benim sancim yokki dedim ozaman sezeryan alicaz dedi. Ama ben daha 32 haftaligim bebek alinmazki daha 8 hafta var dedim ii ozaman ben gidim 8 hafta snra goruselm dedi. Ama cok korktum. Hep pskolojik ruyalarimiz su son zamanlar bu dusuncelerden gecmiomus demekki
Evet aynen öyle oldu, iyi ki var bu forum ve sayfa. Birbirimize destek, yardımcı oluyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz.İnşallah bebeğim ya gerçek arkadaşlar gibi olduk artık burada, hepimiz birbirimiz için üzülüyor endişeleniyor mutlu oluyoruz. Çok güzel arkadaşlıklar kazandık her ne kadar Türkiye'nin 4 bir yanında olsakta.
bence METESlm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz
Sizce hangisi daha güzel.
çok tatlı olmuş bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum o kral tacı seklındekı fıguru nerden ne kadara aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?