2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu kokulu taşları ne kadar pahalıya yapıyorlar ya ... basit bir yapımı var.nereden alsam acaba malzemelerini yapan bilen varmı?

dün akşam ben de aynı durumdaydım. panik atak mı geçiriyorum falan dedim. sonra kalktım biraz dolandım, kafamı dağıtacak şeylerle ilgilendim. yoksa her an panik atağın sınırında gibiyim.
Az önce banyoda başım döndü arkaya doğru gidiyodum lavaboyu tuttum son anda. Kolestrol ya da tansiyon olabilir atak da olabilir bilmiyorum ptesi gideyim dr.a en iyisi.
Çok çikolata yiyorum bu günlerde bi de tereyağ

Korkma canım.. bende de oluyor artık arada o azalmalar hatta geçenlerde bütün akşam ve gece hissetmedim mesela.. ama sonra ki gün çok hareketliydi.. bu sabah da daha pek hareket etmedi..
Evham yapma, ama iş te yapma çok bence, dikkat et kendine. Oglusunun güzel haberlerini bekliyoruz

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada :)

Az önce banyoda başım döndü arkaya doğru gidiyodum lavaboyu tuttum son anda. Kolestrol ya da tansiyon olabilir atak da olabilir bilmiyorum ptesi gideyim dr.a en iyisi.
Çok çikolata yiyorum bu günlerde bi de tereyağ
dikkat et yavrum bende bu sıralar tereyağlar ballar börekler yemek istiyorum yiyorumda dengelemek lazım.. son süreçte kendimize problem çıkarmamak lazım doktoruna git ihmal etme

Ben de çok merak ediyorum, 2 gündür sabah sayfaları o yazdı mı gece acaba diye okuyorum. Inşallah iyidir..

İnşallah bebeğim ya gerçek arkadaşlar gibi olduk artık burada, hepimiz birbirimiz için üzülüyor endişeleniyor mutlu oluyoruz. Çok güzel arkadaşlıklar kazandık her ne kadar Türkiye'nin 4 bir yanında olsakta.

Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş ya Pijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?

çok tatlı olmuş bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum o kral tacı seklındekı fıguru nerden ne kadara aldın acaba

bende rüyamda göbeğimden bebişimn eli çıkıyor elimi tutuyor sonra ordan doğuveriyor minnacık doktor arıyorum o panikle ama bebeğin büyüklüğü 4-5 aylık minnacık yani bir uyyandım dedim töbe yarebbim.bu sıralar böyle rüyalar görmemiz normal

Evet aynen öyle oldu, iyi ki var bu forum ve sayfa. Birbirimize destek, yardımcı oluyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz.

Slm kızlar bende bayadır yazamadım kusura bakmayın. İşler karmaşık. Hamilelik. Büyük oğlum sürekli hasta kış yüzünden. Herkescikler iyidir inşallah. Mide bulantıları bende de geri geldi bir miktar. İsim konusunda çok kararsızız. Size fikir sorayım. Büyük oğlumun adı Kaan Şimdikine 2 seçeneğe indirdik .
1 Mete
2 Oğuz

Sizce hangisi daha güzel.

bence METE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…