- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.161
e bebekten ekru bir tulum aldım. takım ıstemedıgım için şapkası, eldıvenı başka renk olacak.Kiyafetler bitti canim daha almayacam.sadece hastane cikisimi hic sevmedim yeni arayisa girdim.biraz suslu bisey olsun istiyorm.sen neyaptin nerden aldin
allah hepımızın gönlune göre versınNormal doğurmak benim harcım
Sezeryandan ödüm kopuyo dikişli göbek ooouuuvvc
Ama belli olmaz abimin eşi 36.hafta suyu geldi sancısız. Sezeryana aldılar. Gerçi zaten sezeryan istiyodu
Burda kadınlar çok tembel patlıcam biber domayes tepsiye dograyip firina gonderiyolar haftada 3 4 gün. Ben de yapardim da hamileyken hep gordum midem bulandi yiyemiyorumAyy bu yemek derdi benide bunaltti.bide midem bulaniyo hicbisey yapmak istemiyom.cay kahvaltisimi yapsak bizde
amiiiinnnnnallah hepımızın gönlune göre versın
Aminallah hepımızın gönlune göre versın
E bebekten aldigim tulumlar var benimde eldiveni sapkasida var ama batteniyesi falanda takimm olsun diye dusundum.idil baby de cok guzeller var ama cok pahaliymis.bide baybmall de gordum oda guzel gibi kirmizi inek desenie bebekten ekru bir tulum aldım. takım ıstemedıgım için şapkası, eldıvenı başka renk olacak.
aynenn yaaa :) bizede versede sırrını uygulasak :)he yaaa
neyle beslenmıs dımı
Aynenn bosver.benimde keyfim olmayinca ya disardan soyluyoz yada kahvaltiyi dayiyomBurda kadınlar çok tembel patlıcam biber domayes tepsiye dograyip firina gonderiyolar haftada 3 4 gün. Ben de yapardim da hamileyken hep gordum midem bulandi yiyemiyorum
Kizartma yaparim belki. Gerci dün yaptim
kahvalti yapalim ya napim kusacam yataktayim yani hastayim şurda
sırrı; boşver mişlikmişaynenn yaaa :) bizede versede sırrını uygulasak :)
Ben hic yemedim duzgun hamileligim boynca insallah bebelerim aptal olmaz.omega hapi aliyom ama.toplasam 10 kere yemisimdir anca balik.sen masallah iyi yemissinbu hafta balık aldırmadım. bıktım ya haftada 2 gün yemekten. bu hafta balıksız bir hafta olacak
çok şekermişE bebekten aldigim tulumlar var benimde eldiveni sapkasida var ama batteniyesi falanda takimm olsun diye dusundum.idil baby de cok guzeller var ama cok pahaliymis.bide baybmall de gordum oda guzel gibi kirmizi inek deseni
ayyy süper canım demekki rezervin ii senin ordan mı beslenio artık bilemedim :) yada biz dikkat ettiğimiz için böleyiz :)Inanir misin hiç dikkat etmiyorum. .işyerinde bir bayan vardı 2 ay önce 4.5 kilo hem de normal erkek bebek doğurdu hiç dikkat etmezdi ona kizardim ama şimdi ben de dikkat etmiyorum sadece sıkı kahvaltı ediyorum vitamin hapini da bıraktım epey oldu. .
Guzelmi canim.alayim ozaman bunu yaa.minik ineklerimeçok şekermiş
yemişimde kendıme yemısım sanırımBen hic yemedim duzgun hamileligim boynca insallah bebelerim aptal olmaz.omega hapi aliyom ama.toplasam 10 kere yemisimdir anca balik.sen masallah iyi yemissin
ben cok sevdım. bunun moru var mı? milka ineği gibiGuzelmi canim.alayim ozaman bunu yaa.minik ineklerime
sırrı; boşver mişlikmiş
Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
bizde mi boşversek acaba :)sırrı; boşver mişlikmiş
3 kg hakkin mi kalmis o zaman :)) zor ama imkansiz degil sdce bebik alirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?