2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bu yemek derdi benide bunaltti.bide midem bulaniyo hicbisey yapmak istemiyom.cay kahvaltisimi yapsak bizde
Burda kadınlar çok tembel patlıcam biber domayes tepsiye dograyip firina gonderiyolar haftada 3 4 gün. Ben de yapardim da hamileyken hep gordum midem bulandi yiyemiyorum
Kizartma yaparim belki. Gerci dün yaptim
kahvalti yapalim ya napim kusacam yataktayim yani hastayim şurda

e bebekten ekru bir tulum aldım. takım ıstemedıgım için şapkası, eldıvenı başka renk olacak.
E bebekten aldigim tulumlar var benimde eldiveni sapkasida var ama batteniyesi falanda takimm olsun diye dusundum.idil baby de cok guzeller var ama cok pahaliymis.bide baybmall de gordum oda guzel gibi kirmizi inek deseni

Eklentiler

• CHC-77309-BYZ-KRM_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
Aynenn bosver.benimde keyfim olmayinca ya disardan soyluyoz yada kahvaltiyi dayiyom

ayyy süper canım demekki rezervin ii senin ordan mı beslenio artık bilemedim :) yada biz dikkat ettiğimiz için böleyiz :)

Ben hic yemedim duzgun hamileligim boynca insallah bebelerim aptal olmaz.omega hapi aliyom ama.toplasam 10 kere yemisimdir anca balik.sen masallah iyi yemissin
yemişimde kendıme yemısım sanırım
bebiş 1497 g falandı dün bakıldıgında.
aslında haftasına göre neyse o cıktı. ama az agır olsun ıstıyorum. çok önemlıymıs kilosu anne karnındayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…