- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.181
Cevabını bilmiyorum ki yediğim bebeğe gidiyor demek ki ben 7 kilo aldım amaayyy süper canım demekki rezervin ii senin ordan mı beslenio artık bilemedim :) yada biz dikkat ettiğimiz için böleyiz :)
Iyi fikirAynenn bosver.benimde keyfim olmayinca ya disardan soyluyoz yada kahvaltiyi dayiyom
ben de dikkat etmiyorum hic ya. Hep kustum zaten önceleriBen hic yemedim duzgun hamileligim boynca insallah bebelerim aptal olmaz.omega hapi aliyom ama.toplasam 10 kere yemisimdir anca balik.sen masallah iyi yemissin
Benimkiler haftasiyla uyumlu cikti carsamba gunu.biri 1910 digeri 1860 .boylarida 44 cm.ama bundan sonra gerileyecek heralde yersizlikten.onemli olan sagliklisi canim.haftasini tamamladikdan sonra kilo cok onemli degil diyolar.ama sizinkiler son hafta daha cok alirlar merak etmeyemişimde kendıme yemısım sanırım
bebiş 1497 g falandı dün bakıldıgında.
aslında haftasına göre neyse o cıktı. ama az agır olsun ıstıyorum. çok önemlıymıs kilosu anne karnındayken.
ben beeenn 15 kilo aldım bideCevabını bilmiyorum ki yediğim bebeğe gidiyor demek ki ben 7 kilo aldım ama
benım 30+2 de cıktı böyleBenimkiler haftasiyla uyumlu cikti carsamba gunu.biri 1910 digeri 1860 .boylarida 44 cm.ama bundan sonra gerileyecek heralde yersizlikten.onemli olan sagliklisi canim.haftasini tamamladikdan sonra kilo cok onemli degil diyolar.ama sizinkiler son hafta daha cok alirlar merak etme
Yok sadece kirmizi var.ayy moruda cok seker olurmus hakkaten.dedigin siteyede bakayim.hakkaten uygunmus.bu takimda 49 liraya dusmus hemde chicco nunben cok sevdım. bunun moru var mı? milka ineği gibi
ben de 18 e dogru yol almısımben beeenn 15 kilo aldım bide
31+ 4 de canimbenım 30+2 de cıktı böyle
senın ne zamandı ?
dedıgım yer cok uygun evet. belkı işine yarayacak seyler bulursun. kapıda ödemelı de varYok sadece kirmizi var.ayy moruda cok seker olurmus hakkaten.dedigin siteyede bakayim.hakkaten uygunmus.bu takimda 49 liraya dusmus hemde chicco nun
Sagol canim.gerci +600 ve - 600 farkedebilir dogdukdan sonra diyolar.ultrason olcumleri kesin sonuc degil tabikide.maşallah
evet, aynen o sekılde oluyormus. ödem oluyormus sanırım.Sagol canim.gerci +600 ve - 600 farkedebilir dogdukdan sonra diyolar.ultrason olcumleri kesin sonuc degil tabikide.
şu kilo mevzuuunu açmayın kızlar , darlanıorum
Darlanma canim yaa.sut verdikce metobolizma tavan yapiyomus cabuk verirsin.ben bir kilo vermisim bu kontrolde.bebisler alsinda istersem 100 kilo alayim diyorum hic onemli degil.cozumu var sonuctaa.ye gitsinşu kilo mevzuuunu açmayın kızlar , darlanıorum
Aynen canim.evet, aynen o sekılde oluyormus. ödem oluyormus sanırım.
hafta da 200 gr falan alıyorlarmıs sanırımEvet kilo konusunu açmayın hiçbişeyimin içine sığamıyorum bide kilo almadın hiç ye diyolar 12 kilo almışım dahha napıım yuvarlanıyım mı. benimde 30+2 de 1500 gramdı oglum normal dedi doktor şimdi önümüzde ki 1 ay hızlı alıcakmıs
yemeyınce mıdem bulanmasa pek yemezdım. ama sürekli acıkıyorum ve yemeyınce mıdem bulanıyor. meyveye verdım kendımıDarlanma canim yaa.sut verdikce metobolizma tavan yapiyomus cabuk verirsin.ben bir kilo vermisim bu kontrolde.bebisler alsinda istersem 100 kilo alayim diyorum hic onemli degil.cozumu var sonuctaa.ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?