2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli kullandığım ilaçlar ama
Bakayım gecmezse gideyim.
Yarın da gezecektim yaa off
bazen yapıyo her zaman değil bak ben bir hafta içtim kan hapını 6. gün fenalaştım bıraktım iyiyim şimdi belli olmuyo işte

28 bitio 2 gün sora diyelim hahaha 13 aldım ben ya , b.k yoluna gidiyorum
cimcim16 le yarısıyoduk en son kilo konusunda, onun son durumun ne bılmıyorum :) yanlız sende sağlam gidiyomuşsun

aa lütfen o yarışta ben de varım ben 15 aldım

Bebisimin kıyafetleri yikandi sansima minicik güneş bile çıkmadı içeri alicam içeride kurusun dimi kızlar

Darlanma canim yaa.sut verdikce metobolizma tavan yapiyomus cabuk verirsin.ben bir kilo vermisim bu kontrolde.bebisler alsinda istersem 100 kilo alayim diyorum hic onemli degil.cozumu var sonuctaa.ye gitsin

ya aslında dikkatte edıyorum ama normalde tatlıyla hayatta işim olmaz, huyum değişti .deli gibi tatlı arar oldum .yoksa yemegı normal yıorum , beyaz ekmek pilav aburcubur fln hıc yemıorum ,tatlıyı yerken bıtarftanda korkuoyorum şekerım cıkmasın dıye de Allahtan yükleme sonucu iyi cıkmıstı.sen maşallah ikiz olmana ragmen cok iyi gidiyosun , böyle devam

Cok sukur 6 kilo aldim simdilik.ama tatli kilo aldiriyo dedigin gibi ozellikle.nekadar dikkat etsen okadar aliyosun.bosver herzaman hamile kalmiyoruz diledigimiz gibi yiyelimm sakincali olmayacak seyleri tabi.hersey bebeler icin.tatli hakki derler ama sendede tersi olmus

sorma =)) neyse artık vericez ..bundan bi 5 6 ay sora burada zayıflama muhabbetleri yaparız artık :)

Anlaştınız mı yada bir piyasa araştırması yaptın mı canım. Maliyeti ne kadar olur acaba .... 1500 falan olduğu yazıyor internette ama ne kadar doğru bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…