- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.201
ne kadar oldun? gercı 28 desın şuan
evet, ben 18 aldım yaa28 bitio 2 gün sora diyelim hahaha13 aldım ben ya , b.k yoluna gidiyorum
cimcim16 le yarısıyoduk en son kilo konusunda, onun son durumun ne bılmıyorum :) yanlız sende sağlam gidiyomuşsun
ohh maşallahh en fazla kilo alan ikimiziz heralde :) doktorum her gittiğimde dalga geçio benimle :)) bu 3 haftada kaç kilo aldın diye :)ben de 18 e dogru yol almısım
benımkı hiç geçmiyor. sormasam '' nasılım?'' dıye hiç yorum yapmayacakohh maşallahh en fazla kilo alan ikimiziz heralde :) doktorum her gittiğimde dalga geçio benimle :)) bu 3 haftada kaç kilo aldın diye :)
bazen yapıyo her zaman değil bak ben bir hafta içtim kan hapını 6. gün fenalaştım bıraktım iyiyim şimdi belli olmuyo işteSürekli kullandığım ilaçlar ama
Bakayım gecmezse gideyim.
Yarın da gezecektim yaa off
28 bitio 2 gün sora diyelim hahaha13 aldım ben ya , b.k yoluna gidiyorum
cimcim16 le yarısıyoduk en son kilo konusunda, onun son durumun ne bılmıyorum :) yanlız sende sağlam gidiyomuşsun
Darlanma canim yaa.sut verdikce metobolizma tavan yapiyomus cabuk verirsin.ben bir kilo vermisim bu kontrolde.bebisler alsinda istersem 100 kilo alayim diyorum hic onemli degil.cozumu var sonuctaa.ye gitsin
Meyvede cok iyi canim.bosver yememek daha kotuyemeyınce mıdem bulanmasa pek yemezdım. ama sürekli acıkıyorum ve yemeyınce mıdem bulanıyor. meyveye verdım kendımıhayatım boyunca yemedıgım meyveyı yedım
hahahha :) eşime dioki arada bir aynaya baktır dio bende diorumki ne fazlam var benim boyum uzun belli bile olmuo ki diorummbenımkı hiç geçmiyor. sormasam '' nasılım?'' dıye hiç yorum yapmayacak
öle yap canım.. soba yakmaya başladı millet kokar akşam akşamBebisimin kıyafetleri yikandi sansima minicik güneş bile çıkmadı içeri alicam içeride kurusun dimi kızlar
evet, ben 18 aldım yaa
Cok sukur 6 kilo aldim simdilik.ama tatli kilo aldiriyo dedigin gibi ozellikle.nekadar dikkat etsen okadar aliyosun.bosver herzaman hamile kalmiyoruz diledigimiz gibi yiyelimm sakincali olmayacak seyleri tabi.hersey bebeler icin.tatli hakki derler ama sendede tersi olmusya aslında dikkatte edıyorum ama normalde tatlıyla hayatta işim olmaz, huyum değişti .deli gibi tatlı arar oldum .yoksa yemegı normal yıorum , beyaz ekmek pilav aburcubur fln hıc yemıorum ,tatlıyı yerken bıtarftanda korkuoyorum şekerım cıkmasın dıye de Allahtan yükleme sonucu iyi cıkmıstı.sen maşallah ikiz olmana ragmen cok iyi gidiyosun , böyle devam
bazen yapıyo her zaman değil bak ben bir hafta içtim kan hapını 6. gün fenalaştım bıraktım iyiyim şimdi belli olmuyo işte
aa lütfen o yarışta ben de varım ben 15 aldım
Ben hep icerde kuruttum canm.Bebisimin kıyafetleri yikandi sansima minicik güneş bile çıkmadı içeri alicam içeride kurusun dimi kızlar
Cok sukur 6 kilo aldim simdilik.ama tatli kilo aldiriyo dedigin gibi ozellikle.nekadar dikkat etsen okadar aliyosun.bosver herzaman hamile kalmiyoruz diledigimiz gibi yiyelimm sakincali olmayacak seyleri tabi.hersey bebeler icin.tatli hakki derler ama sendede tersi olmus
Aynenn.tabi firsat bulursak girmeyesorma =)) neyse artık vericez ..bundan bi 5 6 ay sora burada zayıflama muhabbetleri yaparız artık :)
Anlaştınız mı yada bir piyasa araştırması yaptın mı canım. Maliyeti ne kadar olur acaba .... 1500 falan olduğu yazıyor internette ama ne kadar doğru bilmiyorum....ben kendımden pay biçiyorumda acıkcası nıkah sekerıde bebek sekerıde mevlut sekerıde 1 2 ay koyuyorum konsolun üstüne ,sora çöpe atıorum valla okadar kalabalık yapıyolarkı küçük küçük ,buzdolabının üstüne yapıstırsam yer kalmazoyuzden yaptırmıcam, aynen bende bitane güzel madlen cıkolata yaptırıcam. bide lohusa serbetı hastane verıyomus zaten,bide kapı süsü bende yaptırıcam ,yeter :)
bi çok önemsedıgım birşey var oda doğum fotografçısı . onu mutlaka istiyorum özellikle ilk anlarımız buluşmalarımız,dogumu ölümsüz olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?