- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.221
ben düz hesap söyluyorum. aynıyız onunla
pehlıvan mımaşallah2 hafta önce doktora gittim kontrole, tarttı benı ,sonucu görünce 'hey maşallah pehlivanım ' dedi ,gülsemmi ağlasammı bilemedim
Aynenn.tabi firsat bulursak girmeye
Anlaştınız mı yada bir piyasa araştırması yaptın mı canım. Maliyeti ne kadar olur acaba .... 1500 falan olduğu yazıyor internette ama ne kadar doğru bilmiyorum....
benımkı de benle dalga gecıyor aklı sıra
boşver hazır yiyin bu akşam daBi saate kocam gelecek evde yemek yok
benımkı de benle dalga gecıyor aklı sıra
kapının kenarını dişlemiş, ben öyle olacakmısım yakında
her şeyi yıcekmısım
ukala şey
bişi demıyorum pek. zaten yeterınce acısını cıkarıyorum ondantehlikeli sularda yüzüyosun deseydin
Belkide en rahat pozisyonu bulmustur..eskisi kadar cok.donemez.zaten.demisti doktor,yerleri daralmis minnoslarin
Biraz protein ağırlıklı beslenmeye gayret göstericem cok şımarttım bı ara kendımı :))Bende toplam 10 kilo almış oluyorum 4 kiloyla birlikte çok değil aslında
Kızlar önemli bir konuda yardım istiyorummmm
Bebişin kıyafetlerini beyazlar ve renkliler bir arada mı yıkadınız? Ve ütü konusunda sadece iç çamaşırlar hastane çıkışı ve bikaç kıyafeti mi ütülediniz yoksa herşeyi ütülediniz mi???,
Beyazlar ve açık mavi turkuaz vs beraber yikadim canim. Koyu renk pek yok olani elde. Hepsini ütuledim donuna kadar eldivenine kadarKızlar önemli bir konuda yardım istiyorummmm
Bebişin kıyafetlerini beyazlar ve renkliler bir arada mı yıkadınız? Ve ütü konusunda sadece iç çamaşırlar hastane çıkışı ve bikaç kıyafeti mi ütülediniz yoksa herşeyi ütülediniz mi???,
Siz kendinize yemissiniz kizlarrrben de 18 e dogru yol almısım
hepsını bir arada yıkamayı dusunuyorumKızlar önemli bir konuda yardım istiyorummmm
canım herşey ütüleniyor
Anaaa kız hepsini nasıl ütülücem oyyyy şimdi başlasam anca doğuma biterBeyazlar ve açık mavi turkuaz vs beraber yikadim canim. Koyu renk pek yok olani elde. Hepsini ütuledim donuna kadar eldivenine kadar
Hepsini utuledim.pembis ypgunluklu olanlari ayri yikadim.beyaz yogunlukda olanlari ayri yikadim canimKızlar önemli bir konuda yardım istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?