- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.241
maşallah minnoşaMrbbis doktor amcadan geldik 2040 gram olmusuzzzz bacaklarimiz uzunmus onden gidiyormusuz siz nasilsiniz kizlar kac gundur giremedim. Calisabilir raporu aldim birde ama dr dayanamazsan sakin soylememezlk etme artk 70 yasinda gibisin dedi
Masallah canim.boy net gozukmez dedi kivrilarak yatiyor ya iki buklum su an o yuzden yaniltici oluyormus.bas asagi donmus bidemaşallah minnoşaboyu kacmıs?
baş aşağı döndü yaa cekecegemız varMasallah canim.boy net gozukmez dedi kivrilarak yatiyor ya iki buklum su an o yuzden yaniltici oluyormus.bas asagi donmus bide
mide bulantım çok yedırdı bana. yemeyınce çok kötü oluyorumSiz kendinize yemissiniz kizlarrr
güle güle kullanKızlar bu da benim lohusa tacım
10 liraya aldım
Bu arada izmirde olanlar için uygun fiyata etiket basan,taç,süs vs satan bi dükkan söyleyebilirim
Terlik olarak bambiden 2 bantlı almıştım hastane için
Ev için de pentinin ev ayakkabılarından aldım
Doktorum söylemedi henüz ama ben bşr ay kala başlamayı düşünüyorum canımgöğüs kremıne başlayan var mı?
Sağol canım :)güle güle kullan
o sekılde kullanıldıgını söyluyorlar.Doktorum söylemedi henüz ama ben bşr ay kala başlamayı düşünüyorum canım
Benim bulantım yokmide bulantım çok yedırdı bana. yemeyınce çok kötü oluyorum
maalesef ben yemeyınce feci bi bulantı baslıyor.Benim bulantım yok
Şeker de çıkmadı ama iki saatte bir bişey yemezsem bayılcak gibi oluyorum
Sürwkli yiyorum o yüzden arada minik kaçamaklar yapsam da sağluklı şeyler tüketmeye çslışıyorum
Pazartesi sabahı tartı günüm şimdiye kadar 9 kilo aldım bakalım bu hafta nasıl :)
Renklilerle beyazları beraber yıkamayın derim ben. Tecrübe ile sabittir :)hepsını bir arada yıkamayı dusunuyorum
ve her seyı yıkayacak ve ütü yapacagım :=)
beyaz aslında yok. 2 tane var sadeceRenklilerle beyazları beraber yıkamayın derim ben. Tecrübe ile sabittir :)
Kızlar önemli bir konuda yardım istiyorummmm
Bebişin kıyafetlerini beyazlar ve renkliler bir arada mı yıkadınız? Ve ütü konusunda sadece iç çamaşırlar hastane çıkışı ve bikaç kıyafeti mi ütülediniz yoksa herşeyi ütülediniz mi???,
beyaz aslında yok. 2 tane var sadece
Ben başladığımı söylemesem daha iyi 61 ile başladım .boy 1.56maalesef ben yemeyınce feci bi bulantı baslıyor.
iyi almıssın kilo. gercı kaçla basladıgında önemlı :=) ben 50 kilo ile basladım
herkes kendıne göre yuvarlanacak benceBen başladığımı söylemesem daha iyi 61 ile başladım .boy 1.56
O yüzden ne kadar az alursam o kadar iyi :)80 filan olyrsam topaç gibi olurum.yuvarlanırım son haftalar herhalde :)
Bebisimin kıyafetleri yikandi sansima minicik güneş bile çıkmadı içeri alicam içeride kurusun dimi kızlar
ya aslında dikkatte edıyorum ama normalde tatlıyla hayatta işim olmaz, huyum değişti .deli gibi tatlı arar oldum .yoksa yemegı normal yıorum , beyaz ekmek pilav aburcubur fln hıc yemıorum ,tatlıyı yerken bıtarftanda korkuoyorum şekerım cıkmasın dıye de Allahtan yükleme sonucu iyi cıkmıstı.sen maşallah ikiz olmana ragmen cok iyi gidiyosun , böyle devam
Hesapladım da 80 e 10 kilo kalmış anaaammmherkes kendıne göre yuvarlanacak bence
haftada 1, veya 1,5 alınıyormusHesapladım da 80 e 10 kilo kalmış anaaammm
Artık haftada bir kilo alsam 80 i de geçicem
Olaaamaaaz :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?