- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.261
beyaz aslında yok. 2 tane var sadece
Hahahah ben 78kiloyum kuzum 80e 2kaldı bazen 79da geliorumm :))Hesapladım da 80 e 10 kilo kalmış anaaammm
Artık haftada bir kilo alsam 80 i de geçicem
Olaaamaaaz :'(
Valla ben dün doktora gittim. Benim doktor bir ayda 6 kilo aldım diye kızdı baya. Hatta ''Vitaminim bitti yazar mısınız ?'' dedim. Sen ne yapcan vitamini dedi. Orada hafif bi aşağıllama hissettim ama neysehaftada 1, veya 1,5 alınıyormus
Valla ben dün doktora gittim. Benim doktor bir ayda 6 kilo aldım diye kızdı baya. Hatta ''Vitaminim bitti yazar mısınız ?'' dedim. Sen ne yapcan vitamini dedi. Orada hafif bi aşağıllama hissettim ama neyse
Ben başladığımı söylemesem daha iyi 61 ile başladım .boy 1.56
O yüzden ne kadar az alursam o kadar iyi :)80 filan olyrsam topaç gibi olurum.yuvarlanırım son haftalar herhalde :)
Biz de bugün doktora gittik. Boyu 40 cm kilosu da 1578 gr olmuş minnoşumunBaş aşağı dönmüş bise sıpa. Dr çok fazla ayakta kalma magnezyum da iç dedi. Şimdiden dönmüş olmasının bi sakıncası varmı dedim. Baş aşağı olması doğum kanalına girdi doğacak demek değil sadece şuan yönü bu dedi. 20 gün sonraya randevu verdi çok uzun geliyo yaaa
Hayrlı olsn canım biraz toparlandı mı kullanırsın...
benımkı vıtamını kullanıp kullanmadıgımı sorup duuryor. yarım agızla cevap verıyorum
kullanmadım ben.
kilolu mu başladın gebelıge?
Çok yüksek değil ki 142 canimTesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
Ani dogum olursa iptal.edilebiliyor mu acaba?canım ben ataşehir şifaya gidiyorum , 800 dedı hastanenın anlasmalı fotografcısı .3 tane albüm verıyor.dogumdan 1 hafta once bı cekım yapılıyor ,dogum anı,ve 2 gun sonrasında süslenıyosun cekım yapılıyor . ,hastanenın anlasması olunca bana daha güvenilir geldi sanki
Allah allah 142 çok yüksek değil ki sınır 140 zaten. Ben de 1 haftalık ölçümlerimi doktora götürdüm bi kaç değer yüksekti 162 ve 157 gibi. Bugün değişik bi test yaptı sonucu çıkmadı henüz şekerle alakalıymış. 2 gündür sabahları yüksek benim de. 155-160 gibi. Ben bazen kaçamak yapıyorum ama sanırım tamamen kesmem gerekecek tatlıyı.Tesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
Sekerden.dolayi hastaneye mi yatirdi doktorun. O kadar yuksek mi ki 140lar.... benim.170 180 cikyor tokluk evde olcuyorum. Soylemek mi lazimTesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
Ben kullanıyoruum canım çünkü şimdiden bütür bütür oldu uçlarıgöğüs kremıne başlayan var mı?
Anaaa kız hepsini nasıl ütülücem oyyyy şimdi başlasam anca doğuma biterelde yıkayamam hepsini bir arada atıcam ya
%20 değişebilir diyorlarSagol canim.gerci +600 ve - 600 farkedebilir dogdukdan sonra diyolar.ultrason olcumleri kesin sonuc degil tabikide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?