2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben dün doktora gittim. Benim doktor bir ayda 6 kilo aldım diye kızdı baya. Hatta ''Vitaminim bitti yazar mısınız ?'' dedim. Sen ne yapcan vitamini dedi. Orada hafif bi aşağıllama hissettim ama neyse
benımkı vıtamını kullanıp kullanmadıgımı sorup duuryor. yarım agızla cevap verıyorum
kullanmadım ben.
kilolu mu başladın gebelıge?

Ben başladığımı söylemesem daha iyi 61 ile başladım .boy 1.56
O yüzden ne kadar az alursam o kadar iyi :)80 filan olyrsam topaç gibi olurum.yuvarlanırım son haftalar herhalde :)

biz senle ayni gidiyorduk ya,ben 6-6.5 kg aldim hala oyleym. aslinda turkiyeye gitmesem 3 ya da 4te kalirdm herhalde.. ordan geldim geleli 3 haftadir ayni kilodayim dusun..son 11 haftayi da bakalim nasil gecircz.. simdilik istedgm gbi gidyorum cok sukur ama.. hamur isi yedim mi benim butun duzenim bozluyor..bi de bzm vucuda kilo hic gelmiyor..ben de 58 ile basladim cunku su an 62yim

Biz de bugün doktora gittik. Boyu 40 cm kilosu da 1578 gr olmuş minnoşumun Baş aşağı dönmüş bise sıpa. Dr çok fazla ayakta kalma magnezyum da iç dedi. Şimdiden dönmüş olmasının bi sakıncası varmı dedim. Baş aşağı olması doğum kanalına girdi doğacak demek değil sadece şuan yönü bu dedi. 20 gün sonraya randevu verdi çok uzun geliyo yaaa

maaşallah canım :))

kızlar bişey sorucam ya, şimdi yeni doğan bebekler yastık kullanmıyorlarmış ya ama alt açma aldım ben onun yastığı var,altını açarken yastığı kullanmıcakmıyım, ben çok cahilim ya annem olsaydı o her şeyi hallederdi ama iyiki siz varsınız :))

Tesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))

Çok yüksek değil ki 142 canim

Ani dogum olursa iptal.edilebiliyor mu acaba?

Allah allah 142 çok yüksek değil ki sınır 140 zaten. Ben de 1 haftalık ölçümlerimi doktora götürdüm bi kaç değer yüksekti 162 ve 157 gibi. Bugün değişik bi test yaptı sonucu çıkmadı henüz şekerle alakalıymış. 2 gündür sabahları yüksek benim de. 155-160 gibi. Ben bazen kaçamak yapıyorum ama sanırım tamamen kesmem gerekecek tatlıyı.

Sekerden.dolayi hastaneye mi yatirdi doktorun. O kadar yuksek mi ki 140lar.... benim.170 180 cikyor tokluk evde olcuyorum. Soylemek mi lazim((

Anaaa kız hepsini nasıl ütülücem oyyyy şimdi başlasam anca doğuma biter elde yıkayamam hepsini bir arada atıcam ya

ben parti parti yıkadım ilk olarak doğum çantasına koyacaklarımı yıkayıp ütüledim yerleştirdim çantayı.en acilleri onlardı çünkü.sonra yorgamlarını battaniyelerini havlularını yıkadım kuruttum.hepsini hassas programda 30 derecede yıkadım birşey olmasınlar diye zaten tozu gitsin yeter dedim ona rağmen bile çekmiş bazıları pamuklu ya tamamen.çok yüksekte yıkamayın.şimdi sırada ilk 3 ay giyecekleri var onları yıkayıp dolaba yerleştiricem.her aya göre dizicem dolaba.en başa 0-3 ay giyeceklerini sonra 3-6 ay ve 6-9 ayda giyeceklerini sıraya göre dizicem.etiketlerini de kestiğim için hatırlayamam çünkü sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…