2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar uzuuun aramalarım sonucunda hiç bi yerde içime sinen bir gecelik pijama ve sabahlık bulamayınca yine internete sığınıp risk aldım. Bugün lohusasepeti.com'dan ürünlerim geldi. Hatta kısa yıkamada yıkayıp astım bile :) gerçekten resimlerde göründüğü gibi yumuşacık kumaşları ve çok şıklar. Fiyatları da piyasaya göre gayet iyi. Benim gibi hala o işi çözemeyen varsa diye paylaşmak istedim :) ütüleyip onları da çantama yerleştirdim mi hazırız :)

hepsını bir arada yıkamayı dusunuyorum
ve her seyı yıkayacak ve ütü yapacagım :=)
İşin aslı ben sadece zıbınları ütülücem. Bit gibi şeyler uyuz olurum ikiz doğurrum walla
Mrb bis doktor amcadan geldik 2040 gram olmusuzzzz bacaklarimiz uzunmus onden gidiyormusuz siz nasilsiniz kizlar kac gundur giremedim. Calisabilir raporu aldim birde ama dr dayanamazsan sakin soylememezlk etme artk 70 yasinda gibisin dedi
Maşallah maşallah canım bebişeee
Hepsini utuledim.pembis ypgunluklu olanlari ayri yikadim.beyaz yogunlukda olanlari ayri yikadim canim
Kız bide senin ikiz maşallah kız hamarat seni
göğüs kremıne başlayan var mı?
36. Hafta başlicam ben inşallah
Çok güzel canım Gülegüle kullanın
Renklilerle beyazları beraber yıkamayın derim ben. Tecrübe ile sabittir :)
Kız bebiş kıyafetleri renk verirmi ki yaaa dışarıdamı kurutacaksın yoksa içeride mi canım
Ama bebiş kıyafetlerinin renk vermemesi lazım dışarıdamı kurutacaksın canım içerde mi.
Hesapladım da 80 e 10 kilo kalmış anaaammm
Artık haftada bir kilo alsam 80 i de geçicem
Olaaamaaaz :'(
Ben 73 olmuşum 80 i gözden çıkardım
Valla ben dün doktora gittim. Benim doktor bir ayda 6 kilo aldım diye kızdı baya. Hatta ''Vitaminim bitti yazar mısınız ?'' dedim. Sen ne yapcan vitamini dedi. Orada hafif bi aşağıllama hissettim ama neyse
Vitamin kilo mu aldırıyor yaaa
Maşallah maşallah bebişe canım
40 ından sonra kullanırız ya
Ellerine sağlık canım epey detaylı olmuş Güle güle giysin bebiş peki içerde mi kuruttun kıyafetleri

Hepimize masallah canim

Gordun mu oglusu canim

Bende baktım modellere ama cesaret edememistim. Önerin için teşekkürler. Yarın biraz çarşıya bakıp bulamazsam bende siparis edeyim bari. Sanki erken olucak gibi benim bebek.

Ben de o siteden.aldim. cok memnun kaldim kumaslari falan.cok.kaliteli...taclarimda ordan geldi hepsi cok guzeller.

Bende baktım modellere ama cesaret edememistim. Önerin için teşekkürler. Yarın biraz çarşıya bakıp bulamazsam bende siparis edeyim bari. Sanki erken olucak gibi benim bebek.
Nerden biliyorsun canim... doktor bisiy demediyse oyle sartlama bilinaltini.... bana.erken.olabilir dedigi halde.ben.37 ye ayarladim kendimi

Nerden biliyorsun canim... doktor bisiy demediyse oyle sartlama bilinaltini.... bana.erken.olabilir dedigi halde.ben.37 ye ayarladim kendimi
Ağrım var canim
bebek baskı yapıyor.bugün doktora gittim. Alttan muayene yaptı. Rahim ağzı kapalı ama bebek asagida dedi doktor. Progestan başladım. Ama oturup kalkamiyorum. Hele yürümek iyice zorlaştı.

belimden sanci giriyor karnima dogru ya,gecen de daha beteriydi ama su an hafif..kuzucum hareketleniyo ama unutturuyo bana

canım yordun ya kendini ondandır, uyuyordur birde bebiş, doktora gittin mi canım

güle güle kullan canım ben de izmirdeim nerden aldın

Kizlar sordugunuz icin tesekkur ederim hizli hizli okuyup geçtim yine ceneniz dusmus dr a gittik cok sukur oglum cok iyi yaramaz kordonu yuzunde goruntu vermedi bize. Su icip duruodu kucuk ceneisni oynatip. Aglatti anasını bizde 2kg olmusuz bacak boyumuz kemik yapimiz haftasina gore iyimis dogum tarihi 31 inden 27 araliga gelmis basida soldan sag tarafa gecmis bi aksilik olmazsa normal dogum dedi. Hareketi cok az dedim yordunmu kendini dedi yok dedim takip et o cok onemli dedi. Ama usg de masallah pek hareketliydi sikinti yok dedi dr. Agrilarim var dedim e olcak tabi adam 2kg olmus dedi ne yazim rapora dedi gulerek bende hersey normalse calisabilir istiyorum dedim 36 ya kdr yazdi 36 da bidaha gidicez. Yuzu cok guzel dedi ama bi foto vermio anneye dedi :) cok sukur Rabbime iyiymis. Banada otur ayakta kalma firsati buldukca otur dedi. L LiveYourLifeee canim sana ne dedi dr kac kafta sonra cagirdi bidaha

Bu çalışanlar nasıl çalışılabilir raporu alıyolar ya ben ev hanımıyım nerdeyse nefes alamaz raporu çıkartcam kendime.
Nasıl çalışıyonuz maşallah

ayy canım çok sevindim Rabbim nazarlardan korusun :)) ama kontrol için 36 yı bekleme en az iki hafta da bir git mutlaka son aylar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…