- 4 Şubat 2014
- 119
- 205
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.281
İşin aslı ben sadece zıbınları ütülücem. Bit gibi şeyler uyuz olurum ikiz doğurrum wallahepsını bir arada yıkamayı dusunuyorum
ve her seyı yıkayacak ve ütü yapacagım :=)
Maşallah maşallah canım bebişeeeMrbbis doktor amcadan geldik 2040 gram olmusuzzzz bacaklarimiz uzunmus onden gidiyormusuz siz nasilsiniz kizlar kac gundur giremedim. Calisabilir raporu aldim birde ama dr dayanamazsan sakin soylememezlk etme artk 70 yasinda gibisin dedi
Kız bide senin ikizHepsini utuledim.pembis ypgunluklu olanlari ayri yikadim.beyaz yogunlukda olanlari ayri yikadim canim
36. Hafta başlicam ben inşallahgöğüs kremıne başlayan var mı?
Çok güzel canım Gülegüle kullanınKızlar bu da benim lohusa tacım
10 liraya aldım
Bu arada izmirde olanlar için uygun fiyata etiket basan,taç,süs vs satan bi dükkan söyleyebilirim
Terlik olarak bambiden 2 bantlı almıştım hastane için
Ev için de pentinin ev ayakkabılarından aldım
Kız bebiş kıyafetleri renk verirmi ki yaaaRenklilerle beyazları beraber yıkamayın derim ben. Tecrübe ile sabittir :)
Ama bebiş kıyafetlerinin renk vermemesi lazımCanım, benim genelde pembe ve beyaz ağırlıklıydı onları beraber yıkadım, kırmızı-sarı fln gibi daha renkli olanları da beraber yıkıycam, renk salarlar diye korktum açıkçası.. vee tabii her şeyi ütüleyecez mecbur
Ben 73 olmuşumHesapladım da 80 e 10 kilo kalmış anaaammm
Artık haftada bir kilo alsam 80 i de geçicem
Olaaamaaaz :'(
Vitamin kilo mu aldırıyor yaaaValla ben dün doktora gittim. Benim doktor bir ayda 6 kilo aldım diye kızdı baya. Hatta ''Vitaminim bitti yazar mısınız ?'' dedim. Sen ne yapcan vitamini dedi. Orada hafif bi aşağıllama hissettim ama neyse
Maşallah maşallah bebişe canımBiz de bugün doktora gittik. Boyu 40 cm kilosu da 1578 gr olmuş minnoşumunBaş aşağı dönmüş bise sıpa. Dr çok fazla ayakta kalma magnezyum da iç dedi. Şimdiden dönmüş olmasının bi sakıncası varmı dedim. Baş aşağı olması doğum kanalına girdi doğacak demek değil sadece şuan yönü bu dedi. 20 gün sonraya randevu verdi çok uzun geliyo yaaa
40 ından sonra kullanırız yakızlar bişey sorucam ya, şimdi yeni doğan bebekler yastık kullanmıyorlarmış ya ama alt açma aldım ben onun yastığı var,altını açarken yastığı kullanmıcakmıyım, ben çok cahilim ya annem olsaydı o her şeyi hallederdi ama iyiki siz varsınız :))
Ellerine sağlık canım epey detaylı olmuş Güle güle giysin bebişben parti parti yıkadım ilk olarak doğum çantasına koyacaklarımı yıkayıp ütüledim yerleştirdim çantayı.en acilleri onlardı çünkü.sonra yorgamlarını battaniyelerini havlularını yıkadım kuruttum.hepsini hassas programda 30 derecede yıkadım birşey olmasınlar diye zaten tozu gitsin yeter dedim ona rağmen bile çekmiş bazıları pamuklu ya tamamen.çok yüksekte yıkamayın.şimdi sırada ilk 3 ay giyecekleri var onları yıkayıp dolaba yerleştiricem.her aya göre dizicem dolaba.en başa 0-3 ay giyeceklerini sonra 3-6 ay ve 6-9 ayda giyeceklerini sıraya göre dizicem.etiketlerini de kestiğim için hatırlayamam çünkü sonra.
İşin aslı ben sadece zıbınları ütülücem. Bit gibi şeyler uyuz olurum ikiz doğurrum walla
Maşallah maşallah canım bebişeee
Kız bide senin ikizmaşallah kız hamarat seni
36. Hafta başlicam ben inşallah
Çok güzel canım Gülegüle kullanın
Kız bebiş kıyafetleri renk verirmi ki yaaadışarıdamı kurutacaksın yoksa içeride mi canım
Ama bebiş kıyafetlerinin renk vermemesi lazımdışarıdamı kurutacaksın canım içerde mi.
Ben 73 olmuşum80 i gözden çıkardım
Vitamin kilo mu aldırıyor yaaa
Maşallah maşallah bebişe canım
40 ından sonra kullanırız ya
Ellerine sağlık canım epey detaylı olmuş Güle güle giysin bebişpeki içerde mi kuruttun kıyafetleri
Kizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruzama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorum sabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu
Bende baktım modellere ama cesaret edememistim. Önerin için teşekkürler. Yarın biraz çarşıya bakıp bulamazsam bende siparis edeyim bari. Sanki erken olucak gibi benim bebek.Kızlar uzuuun aramalarım sonucunda hiç bi yerde içime sinen bir gecelik pijama ve sabahlık bulamayınca yine internete sığınıp risk aldım. Bugün lohusasepeti.com'dan ürünlerim geldi. Hatta kısa yıkamada yıkayıp astım bile :) gerçekten resimlerde göründüğü gibi yumuşacık kumaşları ve çok şıklar. Fiyatları da piyasaya göre gayet iyi. Benim gibi hala o işi çözemeyen varsa diye paylaşmak istedim :) ütüleyip onları da çantama yerleştirdim mi hazırız :)
Ben de o siteden.aldim. cok memnun kaldim kumaslari falan.cok.kaliteli...taclarimda ordan geldi hepsi cok guzeller.Kızlar uzuuun aramalarım sonucunda hiç bi yerde içime sinen bir gecelik pijama ve sabahlık bulamayınca yine internete sığınıp risk aldım. Bugün lohusasepeti.com'dan ürünlerim geldi. Hatta kısa yıkamada yıkayıp astım bile :) gerçekten resimlerde göründüğü gibi yumuşacık kumaşları ve çok şıklar. Fiyatları da piyasaya göre gayet iyi. Benim gibi hala o işi çözemeyen varsa diye paylaşmak istedim :) ütüleyip onları da çantama yerleştirdim mi hazırız :)
Nerden biliyorsun canim... doktor bisiy demediyse oyle sartlama bilinaltini.... bana.erken.olabilir dedigi halde.ben.37 ye ayarladim kendimiBende baktım modellere ama cesaret edememistim. Önerin için teşekkürler. Yarın biraz çarşıya bakıp bulamazsam bende siparis edeyim bari. Sanki erken olucak gibi benim bebek.
Ben saatte bitirdim yaAnaaa kız hepsini nasıl ütülücem oyyyy şimdi başlasam anca doğuma biterelde yıkayamam hepsini bir arada atıcam ya
Ağrım var canimNerden biliyorsun canim... doktor bisiy demediyse oyle sartlama bilinaltini.... bana.erken.olabilir dedigi halde.ben.37 ye ayarladim kendimi
benim camlı balkonum var orada kuruttum canımEllerine sağlık canım epey detaylı olmuş Güle güle giysin bebişpeki içerde mi kuruttun kıyafetleri
Ben saatte bitirdim yaher bi kiyafeti bi ütü kadar zaten bas kaldır bitti
Kizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruzama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorum sabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu
Ani dogum olursa iptal.edilebiliyor mu acaba?
güle güle kullan canım ben de izmirdeim nerden aldınKızlar bu da benim lohusa tacım
10 liraya aldım
Bu arada izmirde olanlar için uygun fiyata etiket basan,taç,süs vs satan bi dükkan söyleyebilirim
Terlik olarak bambiden 2 bantlı almıştım hastane için
Ev için de pentinin ev ayakkabılarından aldım
Bu çalışanlar nasıl çalışılabilir raporu alıyolar ya ben ev hanımıyım nerdeyse nefes alamaz raporu çıkartcam kendime.
Nasıl çalışıyonuz maşallah
Kizlar sordugunuz icin tesekkur ederim hizli hizli okuyup geçtim yine ceneniz dusmusdr a gittik cok sukur oglum cok iyi yaramaz kordonu yuzunde goruntu vermedi bize. Su icip duruodu kucuk ceneisni oynatip. Aglatti anasını bizde 2kg olmusuz bacak boyumuz kemik yapimiz haftasina gore iyimis dogum tarihi 31 inden 27 araliga gelmis basida soldan sag tarafa gecmis bi aksilik olmazsa normal dogum dedi. Hareketi cok az dedim yordunmu kendini dedi yok dedim takip et o cok onemli dedi. Ama usg de masallah pek hareketliydi sikinti yok dedi dr. Agrilarim var dedim e olcak tabi adam 2kg olmus dedi ne yazim rapora dedi gulerek bende hersey normalse calisabilir istiyorum dedim 36 ya kdr yazdi 36 da bidaha gidicez. Yuzu cok guzel dedi ama bi foto vermio anneye dedi :) cok sukur Rabbime iyiymis. Banada otur ayakta kalma firsati buldukca otur dedi. L LiveYourLifeee canim sana ne dedi dr kac kafta sonra cagirdi bidaha
Bu çalışanlar nasıl çalışılabilir raporu alıyolar ya ben ev hanımıyım nerdeyse nefes alamaz raporu çıkartcam kendime.
Nasıl çalışıyonuz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?