- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.301
Kizlar sordugunuz icin tesekkur ederim hizli hizli okuyup geçtim yine ceneniz dusmusdr a gittik cok sukur oglum cok iyi yaramaz kordonu yuzunde goruntu vermedi bize. Su icip duruodu kucuk ceneisni oynatip. Aglatti anasını bizde 2kg olmusuz bacak boyumuz kemik yapimiz haftasina gore iyimis dogum tarihi 31 inden 27 araliga gelmis basida soldan sag tarafa gecmis bi aksilik olmazsa normal dogum dedi. Hareketi cok az dedim yordunmu kendini dedi yok dedim takip et o cok onemli dedi. Ama usg de masallah pek hareketliydi sikinti yok dedi dr. Agrilarim var dedim e olcak tabi adam 2kg olmus dedi ne yazim rapora dedi gulerek bende hersey normalse calisabilir istiyorum dedim 36 ya kdr yazdi 36 da bidaha gidicez. Yuzu cok guzel dedi ama bi foto vermio anneye dedi :) cok sukur Rabbime iyiymis. Banada otur ayakta kalma firsati buldukca otur dedi. L LiveYourLifeee canim sana ne dedi dr kac kafta sonra cagirdi bidaha
Hastaneyemi yatırdı? Benimkide teklif etti ben burda sıkılırım dedim.Tesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
nasıl mesela? benım de minik minik et parcası gıbı olduBen kullanıyoruum canım çünkü şimdiden bütür bütür oldu uçları
benımkı 139 muydu acabaTesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
Ben bütün hamileliğim boyunca içtim neredeyse hergünKızlar gebelikte kefir içilir mi? Internette yine türlü türlü bilgiler var kafam karıştı
Maşallah canım bebişine çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı aldın canm yani öyle mi yapmalıyızKizlar sordugunuz icin tesekkur ederim hizli hizli okuyup geçtim yine ceneniz dusmusdr a gittik cok sukur oglum cok iyi yaramaz kordonu yuzunde goruntu vermedi bize. Su icip duruodu kucuk ceneisni oynatip. Aglatti anasını bizde 2kg olmusuz bacak boyumuz kemik yapimiz haftasina gore iyimis dogum tarihi 31 inden 27 araliga gelmis basida soldan sag tarafa gecmis bi aksilik olmazsa normal dogum dedi. Hareketi cok az dedim yordunmu kendini dedi yok dedim takip et o cok onemli dedi. Ama usg de masallah pek hareketliydi sikinti yok dedi dr. Agrilarim var dedim e olcak tabi adam 2kg olmus dedi ne yazim rapora dedi gulerek bende hersey normalse calisabilir istiyorum dedim 36 ya kdr yazdi 36 da bidaha gidicez. Yuzu cok guzel dedi ama bi foto vermio anneye dedi :) cok sukur Rabbime iyiymis. Banada otur ayakta kalma firsati buldukca otur dedi. L LiveYourLifeee canim sana ne dedi dr kac kafta sonra cagirdi bidaha
Kizlar ya birsey soracagim,bebek.bu aksam hatta dun aksamdan beri sacma sacma.seyler yapiyor sag tarafim tepe gibi sisiyor.bebek.orada.surekli oynuyor....ama artik canim yanmaya basladi. Sanki sikisiyormus gibi orda.... acaba doguruyormuyum.... yada bebek mi geliyor.
Benimde.ayni durum var bebek asagida birde ustune plesenta previa oda rahim agzini kapatmis bebek baski yapiyor,plesentada agri yapiyor.... napicaz boyle agrilarla. Kasiklarinin altinda sertlik.var mi?Ağrım var canim
bebek baskı yapıyor.bugün doktora gittim. Alttan muayene yaptı. Rahim ağzı kapalı ama bebek asagida dedi doktor. Progestan başladım. Ama oturup kalkamiyorum. Hele yürümek iyice zorlaştı.
Kizlar ya birsey soracagim,bebek.bu aksam hatta dun aksamdan beri sacma sacma.seyler yapiyor sag tarafim tepe gibi sisiyor.bebek.orada.surekli oynuyor....ama artik canim yanmaya basladi. Sanki sikisiyormus gibi orda.... acaba doguruyormuyum.... yada bebek mi geliyor.
Verdiği kağıttaki FL değerini 7ye çarp kuzum boyu çıkar :)) bnmkide öle dio ben öle takip ediorum :)Masallah canim.boy net gozukmez dedi kivrilarak yatiyor ya iki buklum su an o yuzden yaniltici oluyormus.bas asagi donmus bide
Bna söleyebilir msn :))Kızlar bu da benim lohusa tacım
10 liraya aldım
Bu arada izmirde olanlar için uygun fiyata etiket basan,taç,süs vs satan bi dükkan söyleyebilirim
Terlik olarak bambiden 2 bantlı almıştım hastane için
Ev için de pentinin ev ayakkabılarından aldım
Kızlar, biberonu hangi marka aldınız? Ben şimdi alacağım seçemedim.
http://www.hepsiburada.com/dr-browns-dogal-akis-standart-biberon-set-p-AILEDRBDB205
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf693-27-natural-pp-biberon-260ml-ikili-p-AILEAKM12584
http://www.hepsiburada.com/chicco-step-up-2-250-ml-biberon-4-ay-p-OYUNCA060071100000
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf660-27-pes-biberon-2-li-125ml-p-AILEAVNT9430161
Dr soyledi canim onla carpiyorlar diye ama gercek sonuc cikmaz dediVerdiği kağıttaki FL değerini 7ye çarp kuzum boyu çıkar :)) bnmkide öle dio ben öle takip ediorum :)
Maşallahh bu arada yaa 2040gr ne güzell
su diziler de olmasa nasil gececek zamanhos cok da gectigi soylenemz de
Izlencek dizide bulamiyorum ya bi burak ozcivitin dizisine basladim.oda sirf burak icin
Bilmiyorum ki zaten kasilmalar.oldugu icin adalat crono kullaniyorum. Ilk.zamanlar.ilaci icince duruyordu bebek,ama.bugun.hep bir tarafa toplaninca korkuyorum. Doktorumu aradim acile gidip nst yaptir baan resmini gonder dedi ama sancin yoksa korkma dedi. Sancim yok.ama.hep.ayni bolgede akrobasi yaptigindan aciyor gibi.... bilemedim.dogursan daha farkli seyler yasarsin sanirm korkutma kendini de bizi de kizkarninda donup dolasiyodur yumurcak..kendini takip et yine de bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?