2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de haftaya çalışabilir kağıdı alcam sanırım, bugün foto çekimini yaptık ama cok yorulduk şimdi basım agrıyor iyice tembel uyuz bişi oldum Yaa yattım kanepeye dizi izliyom

Aayy cnm benim yaamasallah kuzuya sana ayni cumleleri kurdu desem inanir misinbacaklari cok uzunmus.kilosu 2040 gr.haftasina gore fazlaymis.ikinizde uzunsunuz zaten dedi.bizim kizda ondeymis27 aralik gozukuyor tarihi eli yuzundeydi yuzunu gostermedi. Normal dogum yapabilir misin dedi.yaparim dedim. Anasini bile aglatirsin sen dedicalisabilir raporu veriyimmi dedi evet dedim. Ama kotu olursan bana mutlaka soyle degistirelim dedi. 5 aralikta cagirdi. gezmeye ciktikca bana da ugrayin dedi.bi on gun sonra yine geleblrsnz artik dedi.haftaya cumaya yine gidixez

Hastaneyemi yatırdı? Benimkide teklif etti ben burda sıkılırım dedim.

benımkı 139 muydu acaba
bana bişi demedı doktor

Maşallah canım bebişine çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı aldın canm yani öyle mi yapmalıyız

Kizlar ya birsey soracagim,bebek.bu aksam hatta dun aksamdan beri sacma sacma.seyler yapiyor sag tarafim tepe gibi sisiyor.bebek.orada.surekli oynuyor....ama artik canim yanmaya basladi. Sanki sikisiyormus gibi orda.... acaba doguruyormuyum.... yada bebek mi geliyor.

dogursan daha farkli seyler yasarsin sanirm korkutma kendini de bizi de kiz karninda donup dolasiyodur yumurcak..kendini takip et yine de bakalim...

Ağrım var canim
bebek baskı yapıyor.bugün doktora gittim. Alttan muayene yaptı. Rahim ağzı kapalı ama bebek asagida dedi doktor. Progestan başladım. Ama oturup kalkamiyorum. Hele yürümek iyice zorlaştı.
Benimde.ayni durum var bebek asagida birde ustune plesenta previa oda rahim agzini kapatmis bebek baski yapiyor,plesentada agri yapiyor.... napicaz boyle agrilarla. Kasiklarinin altinda sertlik.var mi?

Kastettiğiniz karnınızın birden bir tarafa doğru şişip sertleşmesi mi? Yukarıdan baktığınızda göbeğinizin yamulduunu görrüyor ve orada bir top gibi şişlik hissediyorsanız yalancı kasılmaymış o. Ben bir haftdaır ok sık yaşıyorum. Doktorum önemsemedi ama artık nefesimi kestiğini söyleyebilirim.

Bna söleyebilir msn :))
Güle güle kullan cnm

dogursan daha farkli seyler yasarsin sanirm korkutma kendini de bizi de kiz karninda donup dolasiyodur yumurcak..kendini takip et yine de bakalim...
Bilmiyorum ki zaten kasilmalar.oldugu icin adalat crono kullaniyorum. Ilk.zamanlar.ilaci icince duruyordu bebek,ama.bugun.hep bir tarafa toplaninca korkuyorum. Doktorumu aradim acile gidip nst yaptir baan resmini gonder dedi ama sancin yoksa korkma dedi. Sancim yok.ama.hep.ayni bolgede akrobasi yaptigindan aciyor gibi.... bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…