2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de avent natural aldım
dr Browns ta almayı düşünüyorum bitane ikisi en iyileriymiş doğal akış ayarlı olması önemli tercih ederken anne memesine en yakın olanı tercih etmeye çalışmak gerek diye duymuştum.önemli olan bebeğin biberondan sonra anne memesini bırakmaması

yaptir da icin rhaatlasin canim o halde..sukur sancin yok ama o zaman..

ben de sirf can skntisindan ya,tekim napim tv olmasa halim harap ben de karagule bakiom su an heh
Ben onceki hayatimda.tv izlemeyen yada nadir izleyen biri.olarak,yatalak.oldugumdan beri tvkolik oldum.... humans diye yabanci bir dizi var,internetten diziboxtan izleyebilirsiniz cok.guzel.degisik konusu

Istersen gecenin 3unde dogum baslasin yine farketmiyomus.aradigimiz zaman hemen ekipten 1 arkadas geliyomus cekim icin canim.kadin oyle dedi
O zaman iyiymis.... ben hani bizim dogum plansiz olur,o da baska dogumda cekimdedir nasilbolur diye dusunmustum... o sekilde garanti vermesi guzelmis

Evet iste oyle...eskiden sadece sirtustu boyle.yastiklar arkamda acili yatinca olurdu.simdi ayaktayken.bile yapabiliyor. Biyle.sikismis gibi hissediyorum,ama sanci vermiyor. Boyle kilitliyor.gibi oluyor tepe yapinca....boyle.siksik olmasi normalmiymis yani. Suan ilac saatim geldi,ictim duruldu mesela....ama ilac saatine 2 3 saat kala cokk oluyor... hayirlisiyla zamanini bekleselerdi su bebikler...

yaptir da icin rhaatlasin canim o halde..sukur sancin yok ama o zaman..
Yok.cok sukur sancim yok,bwnim.korkum bazen hic hissetmeden de sanci olabiliyormus ya o.... ama ilacimi icti, simdi bebis duruldu... yada kasilmalar duruldu. Gitmiycem o yuzden bu gece.

Benim doktorum çok önemsemedi, ama nette düzenli ve sık olursa soktorunuzla görüşün diyor. Benim bir haftadır çok sıklaştı. Rahatsızlık vermeye başladı baya ve benim de bugün ders anlatırken yani ayaktayken çok oldu. Normal olduğunu düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. Umarım sorunsuz tamamlarız iki ayımızı.

Ben dr.browns aldım cnm

Ben de aynısını ekledim sepete :))

Kızlar yormayın kendinizi,karnınızı skıştırarak eğilmeyin, enerjim var diyip temizlik vs yapmayın... Hepsini slowmotion yapın... Ben ikinci gebeliğimde deli gibi onu da uapıyım bunu da yapıyım derken 35+6 ds dhm yaptım.

Bir de nazara karşı evde, işte, dısarı cıkqrken okuyun kendinizi..bi yere oturuken, kalkarken wc, banyo da falan besmele çekin... Bunu doğum smrası da sıkca yapın...ha birde göğüs ucu yarası olmamsı için sopanı ikşyr bölüp sütyenlerinizin içinde göğüs ucunuza koyup bekletin bi gece..eczacı bqyqn sölemişti bnm,öeöe ucu yaram hiç olmadı diye... Bu sefer ben de ara ara yapıyorum bunu
...gögüs ucu yarası gibi bi acı yok çünkü...

sen de Hollandadaydin dimi? bizim dedigin sebepten baska umudumuz da yok,ne zaman gelirse bebis beklicez bakalim. duydm burdan biri artk saatlerce kivranmis inatla almamislar sezeryana..ins hepimizin kolayca gecer dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…