- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.341
Yandım ben desenehaftada 1, veya 1,5 alınıyormus
Bende sordum totosunu dayiyor oraya birtane saptlat geri gitsin dediBenim doktorum çok önemsemedi, ama nette düzenli ve sık olursa soktorunuzla görüşün diyor. Benim bir haftadır çok sıklaştı. Rahatsızlık vermeye başladı baya ve benim de bugün ders anlatırken yani ayaktayken çok oldu. Normal olduğunu düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. Umarım sorunsuz tamamlarız iki ayımızı.
Ben de aynısını ekledim sepete :))
sadece sen mıYandım ben desene
Kizlar Türkiyede sezeryan'a çok kolaylikla aliyorlar sanirim. Yasadigim ulkede sonuna kadar normal dogum yaptiriyorlar. tehlike varsa anca sezeryana aliyorlar.. Bende o yuzden hic sezeryani dusunmedim. İnsallah saglikli bir sekilde normal dogum olur :)
Canim allah korusun bisi olursa giderim ama 4 haftada cok beee ben dayanamam :)ayy canım çok sevindim Rabbim nazarlardan korusun :)) ama kontrol için 36 yı bekleme en az iki hafta da bir git mutlaka son aylar çünkü
Oyyy yerim onu bennnn kiz biz bu gidisle ayni dogurcaz galiba hee :) esime anlattim bu aksam seni dedim izmitten tee erken gebelikten tanisioz filan kizlarini alalim dioAayy cnm benim yaamasallah kuzuya sana ayni cumleleri kurdu desem inanir misin bacaklari cok uzunmus.kilosu 2040 gr.haftasina gore fazlaymis.ikinizde uzunsunuz zaten dedi.bizim kizda ondeymis 27 aralik gozukuyor tarihi eli yuzundeydi yuzunu gostermedi. Normal dogum yapabilir misin dedi.yaparim dedim. Anasini bile aglatirsin sen dedi calisabilir raporu veriyimmi dedi evet dedim. Ama kotu olursan bana mutlaka soyle degistirelim dedi. 5 aralikta cagirdi. gezmeye ciktikca bana da ugrayin dedi.bi on gun sonra yine geleblrsnz artik dedi.haftaya cumaya yine gidixez
Bence netten fim izleyn. Hic cekilmez o diziler ya ben bir sn bile bakamiyorum.Izlencek dizide bulamiyorum ya bi burak ozcivitin dizisine basladim.oda sirf burak icin
Canim 32+1 dim bugun. Biz bu calisabilr raporunu muhasebeye vercekmiyizMaşallah canım bebişine çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı aldın canm yani öyle mi yapmalıyız
Canim allah korusun bisi olursa giderim ama 4 haftada cok beee ben dayanamam :)
Oyyy yerim onu bennnn kiz biz bu gidisle ayni dogurcaz galiba hee :) esime anlattim bu aksam seni dedim izmitten tee erken gebelikten tanisioz filan kizlarini alalim diodedim kiz bizim zaten o isi ben coktan hallettim saka bi yana can bunlar ya cannnn.. cenesini gorseydin su yutuo acip acip kapio kiyamam ben ona. Bende epidurali onerrmisinz dedim evet dedi dogumu ben sordum o demeden en guzeli o dedi. Rabbim yardmcimiz olsn kan vermedim bu ay bidahakine herseyine bakilcak ona gore sana vericem 2 unite kani dedi tmm dedim. Benimkide 3 araliga denk gelio hakkimizda hayirlisi korkuom valla yaa ama esimede dedim 2 yada 3 kere gelicez sonra hoooppp oglusumuzla gidicez bigun dedim cok duygusala bagladim hemen gozlerim doluo yaa
Bidahaki kontrol tarihi 3 une gelio canim. Onu didim :) bizimkinin bi yerinde kordon biyerdende iki elini basinin arasina almis fikirfikirdi. Dr baya ugrasti goruntu almak icin ama yakalamaya calistgi an kafasini gomdu gitti geldi. Bi ara gozunu acip kapadi gordunmu dedi evet dedim. Kiz bildigin bebek düşün doğmuş :) agzini acip kapiolar ya emio gibi ayni ole hareket yapti 2 kere esimde dio emme refleksimi dr da hayir su icio dedi tersledimi bu dr beni dioHahhaaha icine dogmus esinin.. evet bende bekliyorum ayni gun gideriz senle doguma ama 3 aralik ne yaziyor onu anlamadimmmm.. o kdr erken degildir dimiii.. ben sormayi nasil unuttum ya epidurali..neyse cumaya yine gidicemsorarim cnmmm.ya nasi su icio cok merak ettm bizim kiz gostermedi kendini gicik yaaa.. birak su icmesini gorelim bide cok tatlilar cidden ya iyi ki varlar hayatimin anlamo ballar
Sende sor bakim epidurali sennki nedicek. Benmki aciklama yapmadi korkuyorum ben sakat kalirsam die ama bosuna aci cekmeye de gerek yok. Dr da aci cekmezsn bosuna oneriom tabiki dedi hayirlisi artikHahhaaha icine dogmus esinin.. evet bende bekliyorum ayni gun gideriz senle doguma ama 3 aralik ne yaziyor onu anlamadimmmm.. o kdr erken degildir dimiii.. ben sormayi nasil unuttum ya epidurali..neyse cumaya yine gidicemsorarim cnmmm.ya nasi su icio cok merak ettm bizim kiz gostermedi kendini gicik yaaa.. birak su icmesini gorelim bide cok tatlilar cidden ya iyi ki varlar hayatimin anlamo ballar
Bende istemedim ama aslinda iyi yapmisim evde bu kadar dikkat edemiyordum. Bana ders olduHastaneyemi yatırdı? Benimkide teklif etti ben burda sıkılırım dedim.
valla benimde ozeldeki doktorum hep sonuclara bisey demiyordu. biraz dikkat etsen yeter diyodu. ama devlletteki doktor cok onemsisiyo sekeri.. sanirim ozeli birakicam bu gidisle:))benımkı 139 muydu acaba
bana bişi demedı doktor
Canim gecmis olsun kac gun kalicaksinvalla benimde ozeldeki doktorum hep sonuclara bisey demiyordu. biraz dikkat etsen yeter diyodu. ama devlletteki doktor cok onemsisiyo sekeri.. sanirim ozeli birakicam bu gidisle:))
Bence netten fim izleyn. Hic cekilmez o diziler ya ben bir sn bile bakamiyorum.
Evet canım var.bilemedim Allah yardımcımız olsun inşallah.saglıkla alalım İnşallah kucağımızaBenimde.ayni durum var bebek asagida birde ustune plesenta previa oda rahim agzini kapatmis bebek baski yapiyor,plesentada agri yapiyor.... napicaz boyle agrilarla. Kasiklarinin altinda sertlik.var mi?
Tesekkur ederim canim pazartesi cikicam. Hafta sonu burdayim isteCanim gecmis olsun kac gun kalicaksin
Allah yardimcin olsun canimTesekkur ederim canim pazartesi cikicam. Hafta sonu burdayim iste
Gözün aydin canim.Masallah koca adamaKizlar sordugunuz icin tesekkur ederim hizli hizli okuyup geçtim yine ceneniz dusmusdr a gittik cok sukur oglum cok iyi yaramaz kordonu yuzunde goruntu vermedi bize. Su icip duruodu kucuk ceneisni oynatip. Aglatti anasını bizde 2kg olmusuz bacak boyumuz kemik yapimiz haftasina gore iyimis dogum tarihi 31 inden 27 araliga gelmis basida soldan sag tarafa gecmis bi aksilik olmazsa normal dogum dedi. Hareketi cok az dedim yordunmu kendini dedi yok dedim takip et o cok onemli dedi. Ama usg de masallah pek hareketliydi sikinti yok dedi dr. Agrilarim var dedim e olcak tabi adam 2kg olmus dedi ne yazim rapora dedi gulerek bende hersey normalse calisabilir istiyorum dedim 36 ya kdr yazdi 36 da bidaha gidicez. Yuzu cok guzel dedi ama bi foto vermio anneye dedi :) cok sukur Rabbime iyiymis. Banada otur ayakta kalma firsati buldukca otur dedi. L LiveYourLifeee canim sana ne dedi dr kac kafta sonra cagirdi bidaha
Sende sor bakim epidurali sennki nedicek. Benmki aciklama yapmadi korkuyorum ben sakat kalirsam die ama bosuna aci cekmeye de gerek yok. Dr da aci cekmezsn bosuna oneriom tabiki dedi hayirlisi artik
Sende sor bakim epidurali sennki nedicek. Benmki aciklama yapmadi korkuyorum ben sakat kalirsam die ama bosuna aci cekmeye de gerek yok. Dr da aci cekmezsn bosuna oneriom tabiki dedi hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?