2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sordum totosunu dayiyor oraya birtane saptlat geri gitsin dedi

Yengem hollanda da 4.5 kg normal dogum yapti. Bebegin omzunu catlattilar. Bence bu kdr ina gerek yok.asagiyi kesceklerine yukari kessinler

ayy canım çok sevindim Rabbim nazarlardan korusun :)) ama kontrol için 36 yı bekleme en az iki hafta da bir git mutlaka son aylar çünkü
Canim allah korusun bisi olursa giderim ama 4 haftada cok beee ben dayanamam :)
Oyyy yerim onu bennnn kiz biz bu gidisle ayni dogurcaz galiba hee :) esime anlattim bu aksam seni dedim izmitten tee erken gebelikten tanisioz filan kizlarini alalim dio dedim kiz bizim zaten o isi ben coktan hallettim saka bi yana can bunlar ya cannnn.. cenesini gorseydin su yutuo acip acip kapio kiyamam ben ona. Bende epidurali onerrmisinz dedim evet dedi dogumu ben sordum o demeden en guzeli o dedi. Rabbim yardmcimiz olsn kan vermedim bu ay bidahakine herseyine bakilcak ona gore sana vericem 2 unite kani dedi tmm dedim. Benimkide 3 araliga denk gelio hakkimizda hayirlisi korkuom valla yaa ama esimede dedim 2 yada 3 kere gelicez sonra hoooppp oglusumuzla gidicez bigun dedim cok duygusala bagladim hemen gozlerim doluo yaa

Hahhaaha icine dogmus esinin.. evet bende bekliyorum ayni gun gideriz senle doguma ama 3 aralik ne yaziyor onu anlamadimmmm.. o kdr erken degildir dimiii.. ben sormayi nasil unuttum ya epidurali..neyse cumaya yine gidicem sorarim cnmmm.ya nasi su icio cok merak ettm bizim kiz gostermedi kendini gicik yaaa.. birak su icmesini gorelim bide cok tatlilar cidden ya iyi ki varlar hayatimin anlamo ballar

Bebisin kiyafetlerini utuledim bugun saat 2 den beri bikac kez ara vererez bitmis bulunmaktaa.. ee azimle s..can duvari delermis

Bidahaki kontrol tarihi 3 une gelio canim. Onu didim :) bizimkinin bi yerinde kordon biyerdende iki elini basinin arasina almis fikirfikirdi. Dr baya ugrasti goruntu almak icin ama yakalamaya calistgi an kafasini gomdu gitti geldi. Bi ara gozunu acip kapadi gordunmu dedi evet dedim. Kiz bildigin bebek düşün doğmuş :) agzini acip kapiolar ya emio gibi ayni ole hareket yapti 2 kere esimde dio emme refleksimi dr da hayir su icio dedi tersledimi bu dr beni dio o an ben zaten duygusala baglayip onlarin arasindan ucmustum :)

Sende sor bakim epidurali sennki nedicek. Benmki aciklama yapmadi korkuyorum ben sakat kalirsam die ama bosuna aci cekmeye de gerek yok. Dr da aci cekmezsn bosuna oneriom tabiki dedi hayirlisi artik

Gözün aydin canim.Masallah koca adama

Sende sor bakim epidurali sennki nedicek. Benmki aciklama yapmadi korkuyorum ben sakat kalirsam die ama bosuna aci cekmeye de gerek yok. Dr da aci cekmezsn bosuna oneriom tabiki dedi hayirlisi artik

Evet onu mutlaka konusmak lazim.ama.artik tum ameliyatlari epidural yapiyorlar.sakat kalma riski olmamasi lazim.o kdr aciya gerek yok tabi cnm.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…