- 27 Ekim 2012
- 432
- 425
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.361
Aminn hayirlisi artikEvet canım var.bilemedim Allah yardımcımız olsun inşallah.saglıkla alalım İnşallah kucağımıza
Soguk sut yada salatalik geciriyor. Bir tabaga bol bol salatalik kabuklarini soyuo yiyince ferahlatiyor bauagi:)Bu mide yanmasi beni öldürecek yaa.ne yaptiysam geçiremiyorumm
Lansor birebirBu mide yanmasi beni öldürecek yaa.ne yaptiysam geçiremiyorumm
Benimde gecem hafta cok vardi.agri kesici ictim.gecti cnm.Kızlar sizinde kasıklarınız ağrıyor mu. Acı acı batma hissi oluyor mu. Benim 1 haftadır çok var sünnetli çocuk gibi yürüyorum bazen
Sutu denedim kesmedi.gaviscon ictim.findigi kavurdm yedim.helva yedim.banamisin demedi.bide salataligi deniyeyim.sagol canimSoguk sut yada salatalik geciriyor. Bir tabaga bol bol salatalik kabuklarini soyuo yiyince ferahlatiyor bauagi:)
Hamileyken o hap aliniyomu amaLansor birebir
Bir tatlı kaşığı toz şeker yemeyi denedeniz mi? İşe yararsa hayır duamı isterim :)Bu mide yanmasi beni öldürecek yaa.ne yaptiysam geçiremiyorumm
Onu denemedim canim.suanda cok kavrulmus findik yedim gecmediyse onu deneyeyim.hayir duamida ederim canjm etmemmi cok beter bisyBir tatlı kaşığı toz şeker yemeyi denedeniz mi? İşe yararsa hayır duamı isterim :)
Valla bana dr um verdi cnm.bikac gun ictim.gecti.acaip rahatladim ya.gaviscon veriyorlar birde. Dr una sorr tabikiHamileyken o hap aliniyomu ama
Gavisconu ictim fayda vermedi.Ayy ne kotuymus buda surekli biseyler cikiyor.lansoru sorayim doktora.sagol canimValla bana dr um verdi cnm.bikac gun ictim.gecti.acaip rahatladim ya.gaviscon veriyorlar birde. Dr una sorr tabiki
Onlar gecici careler.bende uzun sure ole seyler denedim. Dr 6 ayi gecince ilac vermeye basladi banaOnu denemedim canim.suanda cok kavrulmus findik yedim gecmediyse onu deneyeyim.hayir duamida ederim canjm etmemmi cok beter bisy
Bisey degil cnm.surubunu mu denedin peki.surup ise yaramiyor. Kan ilaci iciyor musun.benim midemi o yaakiyormus.onu da biraktimGavisconu ictim fayda vermedi.Ayy ne kotuymus buda surekli biseyler cikiyor.lansoru sorayim doktora.sagol canim
Evet surubu canim.kan ilacini 4 aydir iciyorm nerdeyse.simdi olurmuki etkisi.Bisey degil cnm.surubunu mu denedin peki.surup ise yaramiyor. Kan ilaci iciyor musun.benim midemi o yaakiyormus.onu da biraktim
şurubunu neden kullanmıyorsun?Hamileyken o hap aliniyomu ama
Ictim bu aksam gecirmedi canimşurubunu neden kullanmıyorsun?
Surup o anlik kesiyormus cnm dr una sor ilac versin.bosa cekme cok kotu bisi.bilmiyorum ki olmaz herhalde simdi sen uc canlsin bide hepten sıkısıyor miden tabi.ilactan degildir senin.ben ne zaman icsem yandi.hic icemedim gibi bisiEvet surubu canim.kan ilacini 4 aydir iciyorm nerdeyse.simdi olurmukietkisi.
güya içer içmez fayda edıyordu o, eşim öyle demişti.Ictim bu aksam gecirmedi canim
Hamilelikte az geliyorgüya içer içmez fayda edıyordu o, eşim öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?