2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Surup o anlik kesiyormus cnm dr una sor ilac versin.bosa cekme cok kotu bisi.bilmiyorum ki olmaz herhalde simdi sen uc canlsin bide hepten sıkısıyor miden tabi.ilactan degildir senin.ben ne zaman icsem yandi.hic icemedim gibi bisi
Doktorda gaviscon surup demisti ama gecirmedigini konusayim bari.boyle olmuyor butun enerjim dustu yaa.

güya içer içmez fayda edıyordu o, eşim öyle demişti.
Surup icmekten nefret ederim.kusacak gibi oluyorum.ama mecbur denedim.hicde faydasi olmadi.salatalik ve şekeri deneyecem sirada o var.yanmis findik iyi geldi gibi bekliyorum bakalim nezaman yeniden baslayack

Surup icmekten nefret ederim.kusacak gibi oluyorum.ama mecbur denedim.hicde faydasi olmadi.salatalik ve şekeri deneyecem sirada o var.yanmis findik iyi geldi gibi bekliyorum bakalim nezaman yeniden baslayack
baskıya başladılar artık. e sen de bır de 2 tane var.
allah yardımcımız olsun.

Iyice karistirma bu saatte yudum yudum soguk sut ic simdilik.tum bardagi birden icmiceksin ama.. o daha cok yakar sonradan.. arada da ekmek at agzina.

3 gun icince bittimi yani sikintilarin neguzel yaa
Benim oyle oldu cnm.cok sukur.hafiften bisi hissedersem.iciyorum.cok fazla icmedim yani ins seninde ole olur.bana da baskidan su an farkli seyler oluyor.nefesim kesiliyor. Midemdeki baskiyi hissediyorum resmen

Benim oyle oldu cnm.cok sukur.hafiften bisi hissedersem.iciyorum.cok fazla icmedim yani ins seninde ole olur.bana da baskidan su an farkli seyler oluyor.nefesim kesiliyor. Midemdeki baskiyi hissediyorum resmen
Yaa heryere baski sormaa.kaburgalarim bike acimaya basladi.ben boyle cekiyorum.kizlarim rahatmi acaba o daracik yerde diye dusunup uzuluyorum bide.analik iste

Yaa heryere baski sormaa.kaburgalarim bike acimaya basladi.ben boyle cekiyorum.kizlarim rahatmi acaba o daracik yerde diye dusunup uzuluyorum bide.analik iste
Evet benimde oyle aciyor cok fena baski var hem yukar hem asagi.bende dusunuyorum nasil sigiyor ne yapiyor diye cidden analik bole bisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…