- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.381
Doktorda gaviscon surup demisti ama gecirmedigini konusayim bari.boyle olmuyor butun enerjim dustu yaa.Surup o anlik kesiyormus cnm dr una sor ilac versin.bosa cekme cok kotu bisi.bilmiyorum ki olmaz herhalde simdi sen uc canlsin bide hepten sıkısıyor miden tabi.ilactan degildir senin.ben ne zaman icsem yandi.hic icemedim gibi bisi
Surup icmekten nefret ederim.kusacak gibi oluyorum.ama mecbur denedim.hicde faydasi olmadi.salatalik ve şekeri deneyecem sirada o var.yanmis findik iyi geldi gibi bekliyorum bakalim nezaman yeniden baslayackgüya içer içmez fayda edıyordu o, eşim öyle demişti.
baskıya başladılar artık. e sen de bır de 2 tane var.Surup icmekten nefret ederim.kusacak gibi oluyorum.ama mecbur denedim.hicde faydasi olmadi.salatalik ve şekeri deneyecem sirada o var.yanmis findik iyi geldi gibi bekliyorum bakalim nezaman yeniden baslayack
Seni cok iyi anliyorum cnm.berbat aci veren bisi.birde bana gece yatinca reflu bile oluyordu.mahfoldum.resmen bosa cekmisim.Doktorda gaviscon surup demisti ama gecirmedigini konusayim bari.boyle olmuyor butun enerjim dustu yaa.
Aynen canim mide bulantim bugun hafifledi dedim simdi bu basti.mideye yapilan baskidan heralde hepsibaskıya başladılar artık. e sen de bır de 2 tane var.
allah yardımcımız olsun.
3 gun icince bittimi yani sikintilarin neguzel yaaSeni cok iyi anliyorum cnm.berbat aci veren bisi.birde bana gece yatinca reflu bile oluyordu.mahfoldum.resmen bosa cekmisim.
insanda keyıf falan kalmıyor aynen.Aynen canim mide bulantim bugun hafifledi dedim simdi bu basti.mideye yapilan baskidan heralde hepsi
Iyice karistirma bu saatteSurup icmekten nefret ederim.kusacak gibi oluyorum.ama mecbur denedim.hicde faydasi olmadi.salatalik ve şekeri deneyecem sirada o var.yanmis findik iyi geldi gibi bekliyorum bakalim nezaman yeniden baslayack
Insan zor durumdayken herseyi yapasi geliyo.sutu yapiyom simdi yine.en cazip o geldiIyice karistirma bu saatteyudum yudum soguk sut ic simdilik.tum bardagi birden icmiceksin ama.. o daha cok yakar sonradan.. arada da ekmek at agzina.
Benim oyle oldu cnm.cok sukur.hafiften bisi hissedersem.iciyorum.cok fazla icmedim yani ins seninde ole olur.bana da baskidan su an farkli seyler oluyor.nefesim kesiliyor. Midemdeki baskiyi hissediyorum resmen3 gun icince bittimi yani sikintilarin neguzel yaa
Yaa heryere baski sormaa.kaburgalarim bike acimaya basladi.ben boyle cekiyorum.kizlarim rahatmi acaba o daracik yerde diye dusunup uzuluyorum bide.analik isteBenim oyle oldu cnm.cok sukur.hafiften bisi hissedersem.iciyorum.cok fazla icmedim yani ins seninde ole olur.bana da baskidan su an farkli seyler oluyor.nefesim kesiliyor. Midemdeki baskiyi hissediyorum resmen
Digerlerini yarin denersinInsan zor durumdayken herseyi yapasi geliyo.sutu yapiyom simdi yine.en cazip o geldi
Hamileyken o hap aliniyomu ama
Evet benimde oyle aciyor cok fena baski var hem yukar hem asagi.bende dusunuyorum nasil sigiyor ne yapiyor diye cidden analik bole bisi:)Yaa heryere baski sormaa.kaburgalarim bike acimaya basladi.ben boyle cekiyorum.kizlarim rahatmi acaba o daracik yerde diye dusunup uzuluyorum bide.analik iste
Tablet daha rahat kullanirim.surup igrenc.onuda alayim yarin.sagol tatlimrennie de iyi geliyor. bende basta cok olmustu ebe ondan ic dedi daha dogrusu tablet..yoksa da en kisa zamanda al cnm yariyor bi surelik de olsa
Yinede diyorum onlar iyi olsnda herseye dayanirim.canim annem yaaEvet benimde oyle aciyor cok fena baski var hem yukar hem asagi.bende dusunuyorum nasil sigiyor ne yapiyor diye cidden analik bole bisi:)
Iyiki varsiniz kizlar yaa cok sagolun.insanin doktorundan bile daha yakin oluyosunuzz
Bi sekilde geciyor sonra unuturuz bugunleri.onlar iyi olsunda herseye deger valla.disardan bu kdr zor gibi degildi dimiYinede diyorum onlar iyi olsnda herseye dayanirim.canim annem yaa
Aynenn kolay gorunuyoduBi sekilde geciyor sonra unuturuz bugunleri.onlar iyi olsunda herseye deger valla.disardan bu kdr zor gibi degildi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?