2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bna söleyebilir msn :))
Güle güle kullan cnm
Karşutaka çarşıda kilise sokağında gökkuşağı parti evi canım
.... nın annesi de yazıyolar taçlara siparişle 25 lira o
Gözüme çok büyük geldi yaptırmadım ondan etiketlerin de sayfası 5 lira büyüklğüne göre değişiyo ksç tane sığacsğı benim 20 tane sığdı bi sayfaya

Gavisconu ictim fayda vermedi.Ayy ne kotuymus buda surekli biseyler cikiyor.lansoru sorayim doktora.sagol canim
Benim bulgur işi yediğim zaman fena mide yanmalarim oluyor. Beter bişey yaa napsam da geçmez. Onun için sana ne yapmaman gerektiğini söyleyim: Iyi pişirilmemiş bulgurdan uzak dur. (Kısır, köfte vs. ) Yedikkerine de dikkat et canım. Asitli içecekler, bol limon tüketimi bunlar tetikliyor.

Son düzenleme:

Benim de okulda ders anlatırken çok olıyo canım oturayom diyorum bi bakıyorım atakyayım

Kızlar sizinde kasıklarınız ağrıyor mu. Acı acı batma hissi oluyor mu. Benim 1 haftadır çok var sünnetli çocuk gibi yürüyorum bazen
evet hemen hemen hepimizde var bebek aşağı baskı yapıyomuş. Ama yine de dr.una sor canım.

Doktorda gaviscon surup demisti ama gecirmedigini konusayim bari.boyle olmuyor butun enerjim dustu yaa.
Canım bende zaten reflü vardı hamilelikte daha beter oldu. Gaviscon talcid rennie hepsini kullandım artık fayda etmiyodu haftada 2 kutu talcid bile etki etmedi dr bunu yazdı sabah aç karnına aliyorum iki güne bir alıyorum bu aralar. Maşallah hiiiiç yanmıyor. Ayrıca helva ve fındık benim midemi yakıyo tavsiye etmem.
Bu ilacı dr.una sor. Benim dr.da ülser varmış o da kullanmış bunu hayat kurtarıcı diyor.

Günaydın kızlaaaaarrrr hepimize mutlu hafta sonları diliyorum :)

Artık 30. Haftalardayız resmen yaaaaaaa inanamıyorum ve bi çoğumuz 4 5 hafta sonra doğurmuş olacak yupppppiiiiii
Ay valla çok az kaldı
Zaman çabuk grçsin istiyodum ama takvimde 30.haftayı görünce bi garip oldum :)

Mmm kısır mı.. Yapayım bgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…