- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.401
Canm onu bilmıormCanim 32+1 dim bugun. Biz bu calisabilr raporunu muhasebeye vercekmiyiz
Ben de 32 olsun bırakayım diye gün sayıyorum vallaBu çalışanlar nasıl çalışılabilir raporu alıyolar ya ben ev hanımıyım nerdeyse nefes alamaz raporu çıkartcam kendime.
Nasıl çalışıyonuz maşallah
Karşıyaka çarşıda kilise soksğında gökkuşağı parti evi canım :)güle güle kullan canım ben de izmirdeim nerden aldın
Karşutaka çarşıda kilise sokağında gökkuşağı parti evi canımBna söleyebilir msn :))
Güle güle kullan cnm
Benim bulgur işi yediğim zaman fena mide yanmalarim oluyor. Beter bişey yaa napsam da geçmez. Onun için sana ne yapmaman gerektiğini söyleyim: Iyi pişirilmemiş bulgurdan uzak dur. (Kısır, köfte vs. ) Yedikkerine de dikkat et canım. Asitli içecekler, bol limon tüketimi bunlar tetikliyor.Gavisconu ictim fayda vermedi.Ayy ne kotuymus buda surekli biseyler cikiyor.lansoru sorayim doktora.sagol canim
Benim doktorum çok önemsemedi, ama nette düzenli ve sık olursa soktorunuzla görüşün diyor. Benim bir haftadır çok sıklaştı. Rahatsızlık vermeye başladı baya ve benim de bugün ders anlatırken yani ayaktayken çok oldu. Normal olduğunu düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. Umarım sorunsuz tamamlarız iki ayımızı.
Ben de aynısını ekledim sepete :))
Ben 9 aldımKizlar bu arada kilo durumunuz nasil? Ben suana kadar 5 kilo aldim
evet hemen hemen hepimizde var bebek aşağı baskı yapıyomuş. Ama yine de dr.una sor canım.Kızlar sizinde kasıklarınız ağrıyor mu. Acı acı batma hissi oluyor mu. Benim 1 haftadır çok var sünnetli çocuk gibi yürüyorum bazen
Canım bende zaten reflü vardı hamilelikte daha beter oldu. Gaviscon talcid rennie hepsini kullandım artık fayda etmiyodu haftada 2 kutu talcid bile etki etmedi dr bunu yazdı sabah aç karnına aliyorum iki güne bir alıyorum bu aralar. Maşallah hiiiiç yanmıyor. Ayrıca helva ve fındık benim midemi yakıyo tavsiye etmem.Doktorda gaviscon surup demisti ama gecirmedigini konusayim bari.boyle olmuyor butun enerjim dustu yaa.
Sagol canim tekim. İstemedim kimseyi, esimde zaten kalamiyormus, annemde cok uzakta. Bende buraya giriyorum sklmiyorum baya dinlenmis oldum:)Allah yardimcin olsun canimtekmisin refakatci varmi yaninda
Ay valla çok az kaldıGünaydın kızlaaaaarrrr hepimize mutlu hafta sonları diliyorum :)
Artık 30. Haftalardayız resmen yaaaaaaa inanamıyorum ve bi çoğumuz 4 5 hafta sonra doğurmuş olacak yupppppiiiiii
Evet yaaaa geçsin zaman da biran önce kavuşalım bebiklereAy valla çok az kaldı
Zaman çabuk grçsin istiyodum ama takvimde 30.haftayı görünce bi garip oldum :)
saol canım benımGözün aydin canim.Masallah koca adama
öyle canım hakkımızda hayırlısı bı cıkaydılar saglıkla daEvet onu mutlaka konusmak lazim.ama.artik tum ameliyatlari epidural yapiyorlar.sakat kalma riski olmamasi lazim.o kdr aciya gerek yok tabi cnm.hayirlisi
Mmm kısır mı.. Yapayım bgünBenim bulgur işi yediğim zaman fena mide yanmalarim oluyor. Beter bişey yaa napsam da geçmez. Onun için sana ne yapmaman gerektiğini söyleyim: Iyi pişirilmemiş bulgurdan uzak dur. (Kısır, köfte vs. ) Yedikkerine de dikkat et canım. Asitli içecekler, bol limon tüketimi bunlar tetikliyor.
tmam canm saolCanm onu bilmıormben öğretmenim idareye vericem o yüzden
ohh ıı ozaaman keyfıne bak canımSagol canim tekim. İstemedim kimseyi, esimde zaten kalamiyormus, annemde cok uzakta. Bende buraya giriyorum sklmiyorum baya dinlenmis oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?