- 31 Ekim 2015
- 240
- 473
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.421
e hep orda mı kalcan canım doğuma kadar? ben baştan beri herkese söleyip duruyorum ya tatlım şeker çok önemli diye. allah korusun kalman iyi bencede. bende son haftamda yatmayı düşünüyorum. dediğin gibi insanın evde boğazı durmuyo kaçamak yapıyo :) bize yaz bol bol vakit geçer.Bende istemedim ama aslinda iyi yapmisim evde bu kadar dikkat edemiyordum. Bana ders oldu(
aaa dizilerime laf sölemeyin kimin eli kimin cebinde heyecanlı oluyo kız. :) biz gece seyredip futbol yorumcuları gibi kritik yapıoz gündüz arkadaşlarla ne boş işler dimiEvet cekilmiyolar hakkaten
Yok canim hep kalmicam allah korusun:)e hep orda mı kalcan canım doğuma kadar? ben baştan beri herkese söleyip duruyorum ya tatlım şeker çok önemli diye. allah korusun kalman iyi bencede. bende son haftamda yatmayı düşünüyorum. dediğin gibi insanın evde boğazı durmuyo kaçamak yapıyo :) bize yaz bol bol vakit geçer.
Mesela.orda.ne.veriyorlar sana ne.yiyiorsunda.duauyorda.... bize de azcik.tuyo versen.ya canim... benim de yuksek cikiyor hepYok canim hep kalmicam allah korusun:)
Pazsrtesi cikicam duruma gore. Mesela simdi toklugum 109 cikti, evde oldugumda 140-150 oluyordu. Ciddem baya kacamak yapiyormusum demek ki:))
Ahhh az kaldi boyle devam edersem super olur gercekten ise yariyo
Yazarim tabi yazmam mi:))
Günaydın annişler.... AY Bİ heyecan var içimde... İçimde bi melek var... Bi pipi var
gunaydın şekerimmm bencede abartma ben evlendirmicem oğluşumugünaydın millet zaman öyle çabuk geçiyor ki bi bakmışız bebeişleri evlendiriyozz :) abarttım
iyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine yağlı yiyecek :))Yok canim hep kalmicam allah korusun:)
Pazsrtesi cikicam duruma gore. Mesela simdi toklugum 109 cikti, evde oldugumda 140-150 oluyordu. Ciddem baya kacamak yapiyormusum demek ki:))
Ahhh az kaldi boyle devam edersem super olur gercekten ise yariyo
Yazarim tabi yazmam mi:))
bende evlendirmicem gelinler b.. yesingunaydın şekerimmm bencede abartma ben evlendirmicem oğluşumu
Biz kızımızı vermiycez öyle karar aldıkgünaydın millet zaman öyle çabuk geçiyor ki bi bakmışız bebeişleri evlendiriyozz :) abarttım
he kızzz gelip alacaklar ogulları ellerımızden... göbegı düştügünde evde saklakı sana baglı olsunbende evlendirmicem gelinler b.. yesinsen doğur büyüt elin kızı gelip alsın
canım artık hep epıdural ve spınal oluomus ama ınsan ıster ıstemez korkuo gercı onlada bısı anlamıomussun agrıyı cekmeyınce.. Rabbım hayırlı kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın hepımızeGünaydın kızlar.. Dediğiniz gibi vakit çok hızlı geçiyor.. Artık korkuyla karışık heyecan basıyor beniepiduralli normal doğumu konuşanlar olmuştu önceki sayfalarda.. Ben de doktoruma sordum. Duruma göre tabiki yaparız zaten biz burda doğumların % 90 ını epiduralli yapıyoruz dedi.. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin..
anaaaaaa bulak kız o göbek bağlarını kaynanaya bak sen ne akıllı. :)) e buraya yazıyorum onlardan daha akıllı bi kaynana olmazsam banada funda demesinler. evlendirsemde o geline kan kusturacam kannnnhe kızzz gelip alacaklar ogulları ellerımızden... göbegı düştügünde evde saklakı sana baglı olsunkaynanam kocamınkını evde saklıomus bende saklıcam dedım. kocam oyuzden basta hep annem annem dıodu zor bela 5 yılda kendıme cevırdım ıste
canım artık hep epıdural ve spınal oluomus ama ınsan ıster ıstemez korkuo gercı onlada bısı anlamıomussun agrıyı cekmeyınce.. Rabbım hayırlı kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın hepımıze
Ne bali canim sekerli hic bisey yok. Ekmek makarna yok, porsiyonlar kucuk kucuk. Yemekte bir kepce mercimek corbasi ve az pirasa vardi mesela... Hani meyveyi bile dikkatli tuketmek lazim o da kucuk porsiyon ve sekersiz olanlarindan. Bol bol su iciyorum birde. Yani bildigin diyet yapiyorum:) evde az sundan az bundan derken baya abartiyoeuz sanirimMesela.orda.ne.veriyorlar sana ne.yiyiorsunda.duauyorda.... bize de azcik.tuyo versen.ya canim... benim de yuksek cikiyor hep(( cok.takmiyordum ama.gecen cok.yukselince korktum... simdi bal bile yemiyorum...
aynen oyle canim bizim neyimize bende cips yemiatim yukseldi ne kadar zararli oysaki:)) ama yogurt limon cok ise yariyormus dogru diyosuniyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine ayağlı yiyecek :))
iyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine yağlı yiyecek :))
kızzzzzzzz yapma beee ben okadar yapamamanaaaaaa bulak kız o göbek bağlarını kaynanaya bak sen ne akıllı. :)) e buraya yazıyorum onlardan daha akıllı bi kaynana olmazsam banada funda demesinler. evlendirsemde o geline kan kusturacam kannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?