2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende istemedim ama aslinda iyi yapmisim evde bu kadar dikkat edemiyordum. Bana ders oldu(
e hep orda mı kalcan canım doğuma kadar? ben baştan beri herkese söleyip duruyorum ya tatlım şeker çok önemli diye. allah korusun kalman iyi bencede. bende son haftamda yatmayı düşünüyorum. dediğin gibi insanın evde boğazı durmuyo kaçamak yapıyo :) bize yaz bol bol vakit geçer.

Yok canim hep kalmicam allah korusun:)
Pazsrtesi cikicam duruma gore. Mesela simdi toklugum 109 cikti, evde oldugumda 140-150 oluyordu. Ciddem baya kacamak yapiyormusum demek ki:))
Ahhh az kaldi boyle devam edersem super olur gercekten ise yariyo
Yazarim tabi yazmam mi:))

Mesela.orda.ne.veriyorlar sana ne.yiyiorsunda.duauyorda.... bize de azcik.tuyo versen.ya canim... benim de yuksek cikiyor hep(( cok.takmiyordum ama.gecen cok.yukselince korktum... simdi bal bile yemiyorum...

Gunaydin kızlar, yahu ne çok yazisiyorsunuz, hiziniza yetisemiyorum, gecen sayfaları okumadan da edemiyorum, bana gün yetmiyor, okuldan eve gel, evde yemek vs, dinlen banyo yap, inan gün bana yetmiyor, seviyorum sizleri, az kaldi, bu heyecan çok güzel,

bebeğimi çok merak ediyorum bu aralar, çok özledim onu, acaba nasildir diyorum, garip bir duygu

iyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine yağlı yiyecek :))

Günaydın kızlar.. Dediğiniz gibi vakit çok hızlı geçiyor.. Artık korkuyla karışık heyecan basıyor beni epiduralli normal doğumu konuşanlar olmuştu önceki sayfalarda.. Ben de doktoruma sordum. Duruma göre tabiki yaparız zaten biz burda doğumların % 90 ını epiduralli yapıyoruz dedi.. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin..

günaydın millet zaman öyle çabuk geçiyor ki bi bakmışız bebeişleri evlendiriyozz :) abarttım
Biz kızımızı vermiycez öyle karar aldık
Ben yine insaflıyım komşu çocuğu filan aynı mahalleden olursa belki diyorum. Babası ona da vermio kızım duymasın

bende evlendirmicem gelinler b.. yesin sen doğur büyüt elin kızı gelip alsın
he kızzz gelip alacaklar ogulları ellerımızden... göbegı düştügünde evde saklakı sana baglı olsun kaynanam kocamınkını evde saklıomus bende saklıcam dedım. kocam oyuzden basta hep annem annem dıodu zor bela 5 yılda kendıme cevırdım ıste
canım artık hep epıdural ve spınal oluomus ama ınsan ıster ıstemez korkuo gercı onlada bısı anlamıomussun agrıyı cekmeyınce.. Rabbım hayırlı kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın hepımıze

anaaaaaa bulak kız o göbek bağlarını kaynanaya bak sen ne akıllı. :)) e buraya yazıyorum onlardan daha akıllı bi kaynana olmazsam banada funda demesinler. evlendirsemde o geline kan kusturacam kannnn

Mesela.orda.ne.veriyorlar sana ne.yiyiorsunda.duauyorda.... bize de azcik.tuyo versen.ya canim... benim de yuksek cikiyor hep(( cok.takmiyordum ama.gecen cok.yukselince korktum... simdi bal bile yemiyorum...
Ne bali canim sekerli hic bisey yok. Ekmek makarna yok, porsiyonlar kucuk kucuk. Yemekte bir kepce mercimek corbasi ve az pirasa vardi mesela... Hani meyveyi bile dikkatli tuketmek lazim o da kucuk porsiyon ve sekersiz olanlarindan. Bol bol su iciyorum birde. Yani bildigin diyet yapiyorum:) evde az sundan az bundan derken baya abartiyoeuz sanirim

iyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine ayağlı yiyecek :))
aynen oyle canim bizim neyimize bende cips yemiatim yukseldi ne kadar zararli oysaki:)) ama yogurt limon cok ise yariyormus dogru diyosun
iyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine yağlı yiyecek :))

anaaaaaa bulak kız o göbek bağlarını kaynanaya bak sen ne akıllı. :)) e buraya yazıyorum onlardan daha akıllı bi kaynana olmazsam banada funda demesinler. evlendirsemde o geline kan kusturacam kannnn
kızzzzzzzz yapma beee ben okadar yapamam benm kaynana akıllıdır valla cin cinnnnnnnnnn ama ben ondan cinnnnnnnnn bana bıkere gosterdı ozaman bunun nıyetını anlayamadım bılseydım koydugu yere bakardm ama ben onu cinliğimle söyletir bulurum alırım zaten oglu benım artık göbeee de onda kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…