- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.441
Ben dr browns aldım canm göreceğiz gerçekten iyimi diyeAventin aldim ben ama dr brownsta gaz onleme acisindan cok iyiymis
Ametist yavrucan, yagli birsey de yemek de mi yukseltiyor.benim aclik sekerim cok yuksek cikyor.demekki yemekle.ilgili degil.aclik 124 cikti simdi bu sabah.... moralim bozuluyoriyi aman sevindim. mesela ben patates kızartması yediğimde ogün 170 çıktı :)) hemen yoğurda limon sıkıp yedim anında düşürdü. senin neyine yağlı yiyecek :))
Günaydın anneciklerrrrAmetist yavrucan, yagli birsey de yemek de mi yukseltiyor.benim aclik sekerim cok yuksek cikyor.demekki yemekle.ilgili degil.aclik 124 cikti simdi bu sabah.... moralim bozuluyor((kahvaltida sadece haslanmis yumurta,peynir ve yesil zeytin yedim.bir.dilim tam bugday ekmegi....bakalim bir saat sonra ne cikacak gene... ben de siksam mi yogurda limon acaba
Sekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))Ne bali canim sekerli hic bisey yok. Ekmek makarna yok, porsiyonlar kucuk kucuk. Yemekte bir kepce mercimek corbasi ve az pirasa vardi mesela... Hani meyveyi bile dikkatli tuketmek lazim o da kucuk porsiyon ve sekersiz olanlarindan. Bol bol su iciyorum birde. Yani bildigin diyet yapiyorum:) evde az sundan az bundan derken baya abartiyoeuz sanirim
Ne guzel:)))yuksek olmasindan iyidir herhalde,ama doktor ne diyor o onemli.... asagida bebise kalsiyum.lazimmis bu zamanlarda oyle yaziyor.... onu yeme bunu yeme ne bicim hamileyim anlamadim:)))Günaydın anneciklerrrr
Benim de açlık sekerm cok düşük cıkıo ya doktor dikkat et düşüp bayılcan dio aslnda yiyorum yani 10 kilo civarı aldm bu zamana kadar neden oluo anlamıorm sağlık ocagı tahllimde 50 di en son aclık
Ayyyy bende çok duygulandım yaa harika bişi o anı düşünemiorummayy kızlar arkadasımın eşi bugun dogum yaptı. çocugu aradım suan bebegı yıkıolar dedı cok guzel ıkısıde ıyı dedı nasıl aglıyor. bende duygulandım bende agladım onla konusurken.. Rabbım bizi nasıl ödüllendirmiş lütuflarıyla... çok şükür Rabbım e
kesınlıkle canım... bızde gıdıcez bugun ben işten cıkınca. eşim cok heyecanlandım dıo :) ben zaten bu ara herseye aglıorum kendımı tutmaya calısıyorum ama o yaş hemen düşüveriyor gözümdenAyyyy bende çok duygulandım yaa harika bişi o anı düşünemiorumm
5ay önce arkadaşım doğum yaptı hastanede getirdiler yanımıza annesinin ismiyle seslenip o anı unutamam hepimizi gözleri yaşla dolmuştu .. Nası güzel bi duygudur bu mucize resmenn
bende evlendirmicem gelinler b.. yesinsen doğur büyüt elin kızı gelip alsın
Biz de içgveysi alalım dioz :)Biz kızımızı vermiycez öyle karar aldık
Ben yine insaflıyım komşu çocuğu filan aynı mahalleden olursa belki diyorum. Babası ona da vermio kızım duymasın
anaaaaaa bulak kız o göbek bağlarını kaynanaya bak sen ne akıllı. :)) e buraya yazıyorum onlardan daha akıllı bi kaynana olmazsam banada funda demesinler. evlendirsemde o geline kan kusturacam kannnn
Yaaa kızlar çok fena kaynana olursunuz siz ha. Allah kızlarımızı korusun yaaakızzzzzzzz yapma beee ben okadar yapamambenm kaynana akıllıdır valla cin cinnnnnnnnnn ama ben ondan cinnnnnnnnn bana bıkere gosterdı ozaman bunun nıyetını anlayamadım bılseydım koydugu yere bakardm ama ben onu cinliğimle söyletir bulurum alırım zaten oglu benım artık göbeee de onda kalsın
Sus kız ağlatcan beni dekesınlıkle canım... bızde gıdıcez bugun ben işten cıkınca. eşim cok heyecanlandım dıo :) ben zaten bu ara herseye aglıorum kendımı tutmaya calısıyorum ama o yaş hemen düşüveriyor gözümdenaşk bunlar aşkkk hamılelıgı hıc böyle düşünmemiştim. dışardan bakıosun karnın sısıo ve doguyordu benım ıcın.. böyle duygular yasayacagım ona aldıgım her seyı sankı içindeymıi gibi sevecegım hıc aklıma gelmezdi Rabbim sağlıcakla bızımde kucagımıza alıp bu duyguları tatmamızı nasıp etsın ınsallah amın
kızzz ben yapmam da ametıst valla fettan kaynana olurKimsenin çocuğu kimsenin çocuğunu üzmesin inşallah
sen de aglaycak göz yok hanım ağaSus kız ağlatcan beni de
Sana burdan bi ağlarım görürsünkızzz ben yapmam da ametıst valla fettan kaynana olurama ozamana bı ayagı cukura gırcegınden oda bısı yapamaz
sen de aglaycak göz yok hanım ağa
Slm canim goyus ucuna ne dedinKızlar yormayın kendinizi,karnınızı skıştırarak eğilmeyin, enerjim var diyip temizlik vs yapmayın... Hepsini slowmotion yapın... Ben ikinci gebeliğimde deli gibi onu da uapıyım bunu da yapıyım derken 35+6 ds dhm yaptım.
Bir de nazara karşı evde, işte, dısarı cıkqrken okuyun kendinizi..bi yere oturuken, kalkarken wc, banyo da falan besmele çekin... Bunu doğum smrası da sıkca yapın...ha birde göğüs ucu yarası olmamsı için sopanı ikşyr bölüp sütyenlerinizin içinde göğüs ucunuza koyup bekletin bi gece..eczacı bqyqn sölemişti bnm,öeöe ucu yaram hiç olmadı diye... Bu sefer ben de ara ara yapıyorum bunu
...gögüs ucu yarası gibi bi acı yok çünkü...
Allah korusun inşallah çocuklarıyla Gelinleri yle mutlu mesut yaşasın :)kızzz ben yapmam da ametıst valla fettan kaynana olurama ozamana bı ayagı cukura gırcegınden oda bısı yapamaz
sen de aglaycak göz yok hanım ağa
hahaha kızzz gelınıme göz mu dıktın aşiret hanımı
agla kız hadı hadıSana burdan bi ağlarım görürsün
Evlilik dışı birliktelik mi olacakhahaha kızzz gelınıme göz mu dıktın aşiret hanımıben evlendırmıcem dedım L LiveYourLifeee ın kızını almıcam demedım ki
agla kız hadı hadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?