2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya ciksinlarda rahat rahat agrisiz yasayalim gozumuzun onunde olsunlar hem.sen yine iste misin cnm calisabilir raporu aldin mi
işteyım canım 1 gun gelmedım ortalık almıs basını gıtmıs... ısveren sehır dısında oyuzden laf etmsın dıe geldım.. dunku ıslerı toparlıorm snra cıkıcam aldım canım. ben bu raporu muhasebeye mı verıcem sen bılıomusun

Calisma cok erken git eve..bizde insan kaynaklarina veriliyor.

Benim içinde öleydi kuzum hiç düşünmüodum bu duyguları yaşayacağımızı :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh sağsalim kucaklarımıza alalımmm :)

Aaa neler olmus burada kizimin bacaklarina mi goz diktiniz alekta ne diyo bizim angel ya kotu bisi mi dedi kizima bulamadim
ayyy canıkom sen bu alektaya bakma senın kıza goz koymus aramızı acıo... ben ametıste evlendırmıcem oglumu dedım sen lıfe ın kızını almıcakmıydın dıo alıcam ben evlendırmıcem lıfen kızıyla evlendırmıcem demedım dedım.. ıste kotu kaynana teee urfalardan goz dıkmıs kızımıza

Kismetli kizim benim ya

hmm bızde ozaman muhasebeye verılır gelsınde mal ona verırım o götürsün muhasebeye... canm aslında gelmesem getırtemez ama gıder ayak kotu olmak ıstemıyorum.. surda 3 hafta daha sıkıcam dısımı

Evet muhasaebedir buyuk ihtimal cnm ya dikkat et valla.. heryerim agriyo benm bugun. Uc hafta mi calisabilir izni aldin.37. Haftaya kadar degil miydi

Sagol canim sorayim mutlaka.yemek yemege korkar oldum vallaha

ins gelinler de bize benzer,yakindigimiz durumlari yasatmak istemiyorm ins da yasatmicam:) o da ogluma ve bana karsi saygili ve iyi olur insssss

Kismetli kizim benim ya
kızzz sen kısmetlere bak ama cımcımemı ben verdırmem kımseye ölümüne kankayık
Evet muhasaebedir buyuk ihtimal cnm ya dikkat et valla.. heryerim agriyo benm bugun. Uc hafta mi calisabilir izni aldin.37. Haftaya kadar degil miydi
37 ye kadar canm ama ben arada kacmayı dusunuyorum dr a baska normal rapor alabılırmıyız dıe sorucaktm unutmusum. sen sordunmu mesela gırp desek rapor alsak olmuomu artıkın :)
canm nasılsın gectı mı yanman

Canım kadın doğumdan deil ama dahiliyeden falan alabilirsn yada kbbden falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…