- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.461
saol canım benım
öyle canım hakkımızda hayırlısı bı cıkaydılar saglıkla da
ıste bı tek onunla evlendırcem baskasıyla evlenemezEvlilik dışı birliktelik mi olacak
Evlendirmesen nası alacan
Göz diktim ya bacakları da uzun olacakmış manken gibi olur maşallah
işteyım canım 1 gun gelmedım ortalık almıs basını gıtmıs... ısveren sehır dısında oyuzden laf etmsın dıe geldım.. dunku ıslerı toparlıorm snra cıkıcam aldım canım. ben bu raporu muhasebeye mı verıcem sen bılıomusunEvet ya ciksinlarda rahat rahat agrisiz yasayalim gozumuzun onunde olsunlar hem.sen yine iste misin cnm calisabilir raporu aldin mi
Evlilik dışı birliktelik mi olacak
Evlendirmesen nası alacan
Göz diktim ya bacakları da uzun olacakmış manken gibi olur maşallah
Calisma cok erken git eve..bizde insan kaynaklarina veriliyor.işteyım canım 1 gun gelmedım ortalık almıs basını gıtmıs... ısveren sehır dısında oyuzden laf etmsın dıe geldım.. dunku ıslerı toparlıorm snra cıkıcam aldım canım. ben bu raporu muhasebeye mı verıcem sen bılıomusun
Benim içinde öleydi kuzum hiç düşünmüodum bu duyguları yaşayacağımızı :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh sağsalim kucaklarımıza alalımmm :)kesınlıkle canım... bızde gıdıcez bugun ben işten cıkınca. eşim cok heyecanlandım dıo :) ben zaten bu ara herseye aglıorum kendımı tutmaya calısıyorum ama o yaş hemen düşüveriyor gözümdenaşk bunlar aşkkk hamılelıgı hıc böyle düşünmemiştim. dışardan bakıosun karnın sısıo ve doguyordu benım ıcın.. böyle duygular yasayacagım ona aldıgım her seyı sankı içindeymıi gibi sevecegım hıc aklıma gelmezdi Rabbim sağlıcakla bızımde kucagımıza alıp bu duyguları tatmamızı nasıp etsın ınsallah amın
ayyy canıkom sen bu alektaya bakma senın kıza goz koymus aramızı acıo... ben ametıste evlendırmıcem oglumu dedım sen lıfe ın kızını almıcakmıydın dıo alıcam ben evlendırmıcem lıfen kızıyla evlendırmıcem demedım dedım..Aaa neler olmus burada kizimin bacaklarina mi goz diktinizalekta ne diyo bizim angel ya kotu bisi mi dedi kizima bulamadim
hmm bızde ozaman muhasebeye verılır gelsınde mal ona verırım o götürsün muhasebeye... canm aslında gelmesem getırtemez ama gıder ayak kotu olmak ıstemıyorum.. surda 3 hafta daha sıkıcam dısımıCalisma cok erken git eve..bizde insan kaynaklarina veriliyor.
ayyy canıkom sen bu alektaya bakma senın kıza goz koymus aramızı acıo... ben ametıste evlendırmıcem oglumu dedım sen lıfe ın kızını almıcakmıydın dıo alıcam ben evlendırmıcem lıfen kızıyla evlendırmıcem demedım dedım..ıste kotu kaynana teee urfalardan goz dıkmıs kızımıza
amınn amınnn ınsallah canm benımBenim içinde öleydi kuzum hiç düşünmüodum bu duyguları yaşayacağımızı :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh sağsalim kucaklarımıza alalımmm :)
hmm bızde ozaman muhasebeye verılır gelsınde mal ona verırım o götürsün muhasebeye... canm aslında gelmesem getırtemez ama gıder ayak kotu olmak ıstemıyorum.. surda 3 hafta daha sıkıcam dısımı
Sagol canim sorayim mutlaka.yemek yemege korkar oldum vallahaevet hemen hemen hepimizde var bebek aşağı baskı yapıyomuş. Ama yine de dr.una sor canım.
Canım bende zaten reflü vardı hamilelikte daha beter oldu. Gaviscon talcid rennie hepsini kullandım artık fayda etmiyodu haftada 2 kutu talcid bile etki etmedi dr bunu yazdı sabah aç karnına aliyorum iki güne bir alıyorum bu aralar. Maşallah hiiiiç yanmıyor. Ayrıca helva ve fındık benim midemi yakıyo tavsiye etmem.
Bu ilacı dr.una sor. Benim dr.da ülser varmış o da kullanmış bunu hayat kurtarıcı diyor.Eki Görüntüle 1680655
Sagol canim sorayim mutlaka.yemek yemege korkar oldum vallahaevet hemen hemen hepimizde var bebek aşağı baskı yapıyomuş. Ama yine de dr.una sor canım.
Canım bende zaten reflü vardı hamilelikte daha beter oldu. Gaviscon talcid rennie hepsini kullandım artık fayda etmiyodu haftada 2 kutu talcid bile etki etmedi dr bunu yazdı sabah aç karnına aliyorum iki güne bir alıyorum bu aralar. Maşallah hiiiiç yanmıyor. Ayrıca helva ve fındık benim midemi yakıyo tavsiye etmem.
Bu ilacı dr.una sor. Benim dr.da ülser varmış o da kullanmış bunu hayat kurtarıcı diyor.Eki Görüntüle 1680655
Kismetli kizim benim ya
37 ye kadar canm ama ben arada kacmayı dusunuyorumEvet muhasaebedir buyuk ihtimal cnm ya dikkat et valla.. heryerim agriyo benm bugun. Uc hafta mi calisabilir izni aldin.37. Haftaya kadar degil miydi
canm nasılsın gectı mı yanmanSagol canim sorayim mutlaka.yemek yemege korkar oldum vallaha
Canım kadın doğumdan deil ama dahiliyeden falan alabilirsn yada kbbden falankızzz sen kısmetlere bak ama cımcımemı ben verdırmem kımseye ölümüne kankayık
37 ye kadar canm ama ben arada kacmayı dusunuyorumdr a baska normal rapor alabılırmıyız dıe sorucaktm unutmusum. sen sordunmu mesela gırp desek rapor alsak olmuomu artıkın :)
canm nasılsın gectı mı yanman
hmm tamam ozamannnCanım kadın doğumdan deil ama dahiliyeden falan alabilirsn yada kbbden falan
Ayy eet ya o ağrı berbat bişiGünaydın güzel anneler...Nasılsınız ben bugün carsiya cikayim bi kaç eksik var onları alayım diyorum ama su bacak aram agrimasa böyle zor oluyor gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?