- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.481
Oda olur sanırım canım ama yazcağı şey doğumla alakalı bişi olmaması gerekiohmm tamam ozamannnaıle hekımınden alsak olmazmı kı
Haklisn kuzm vallaBenimde canım istemiyor ama oynamayınca yiyorum
Gecti canim gece yanmadi.gec kalktim simdi kahvalti yapiyom korkuyommkızzz sen kısmetlere bak ama cımcımemı ben verdırmem kımseye ölümüne kankayık
37 ye kadar canm ama ben arada kacmayı dusunuyorumdr a baska normal rapor alabılırmıyız dıe sorucaktm unutmusum. sen sordunmu mesela gırp desek rapor alsak olmuomu artıkın :)
canm nasılsın gectı mı yanman
Belki subata olur bebek bereketiyle gelir canım atanirsan haberleri bekliyorumaynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..
kızzz sen kısmetlere bak ama cımcımemı ben verdırmem kımseye ölümüne kankayık
37 ye kadar canm ama ben arada kacmayı dusunuyorumdr a baska normal rapor alabılırmıyız dıe sorucaktm unutmusum. sen sordunmu mesela gırp desek rapor alsak olmuomu artıkın :)
canm nasılsın gectı mı yanman
Allah kolaylık versin canımAyy eet ya o ağrı berbat bişi
Bende çıkcam bgn ama bu sefer kendime alışveriş yapıciimm :))
Bebegm biz yatioz zaten dogmasn minnos diye ayniyiz acikligimiz 5cm daha acilmams açılmaz inşallah bebegmde tersCanım ne oldu neyin var inşallah kötü birşey yok ya
Bir de dün de iki arkadaş vardı bi problem vardı kimdi unuttum ya onlar nasıl oldu
Bende de ayni problem var uyuyamiyorun artik..doktorum ilac verdi bugun alicam senn neden agrin var yani doktor ne ddiGünaydın güzel anneler...Nasılsınız ben bugün carsiya cikayim bi kaç eksik var onları alayım diyorum ama su bacak aram agrimasa böyle zor oluyor gezmek
Bende aile hekimimden aliyorum raporlarimi.oluyormuymus sincikhmm tamam ozamannnaıle hekımınden alsak olmazmı kı
Canim zaten artik hepsi ters donmeye hazirBebegm biz yatioz zaten dogmasn minnos diye ayniyiz acikligimiz 5cm daha acilmams açılmaz inşallah bebegmde ters
Ay çok geçmiş olsun kuzm haberim yoktu hemen yiyryim doğuma neden olmaz demi..mesala bana ananas nane bitki caylari hurma yasak rahmim açık ya sağol bebegm yiyeyimbenim birden oldu canım, aslında suyum iyiydi ama taşınma faslı oldu ve ben çok yordum kendimi haddinden fazla yordum o yüzden azalmış suyum, ama doktor bol bol su iç dedi,deveci armutu ve havuç dedi hergün, ozamana göre biraz daha iyi canım, sende de azlık varsa armutla havuç ye canım hergün
Bilmemki canımmm kısmett bakalımm :) tabiki haber veririmBelki subata olur bebek bereketiyle gelir canım atanirsan haberleri bekliyorum
O agri benimde canima okudu fena bisi yaGünaydın güzel anneler...Nasılsınız ben bugün carsiya cikayim bi kaç eksik var onları alayım diyorum ama su bacak aram agrimasa böyle zor oluyor gezmek
Bacak arasi agrisi icin mi ilac verdi dr ne ilaci oBende de ayni problem var uyuyamiyorun artik..doktorum ilac verdi bugun alicam senn neden agrin var yani doktor ne ddi
Benimki kaç defa döndü canım bi ayağı asagidaydi tekrar kafası geldi doktor ck sukur dedi sonra tekrar ayakları aşağıda şimdi ters olmasının bana zararı su rahmim 5cm açık ya ayaklariyla zarar veriyo doktor o yüzden başı aşağıda olsun istiyo canimCanim zaten artik hepsi ters donmeye hazir
Benimkininde kafasi asagidacikmak icin can atiyo
Bisey demedi aslında normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü icinmis.zaten demir hapı bile vermedi bana folic ve decavit alıyorumBende de ayni problem var uyuyamiyorun artik..doktorum ilac verdi bugun alicam senn neden agrin var yani doktor ne ddi
Zor gerçekten sen magnezyum aliyordun dimi canımO agri benimde canima okudu fena bisi ya
Benimki kaç defa döndü canım bi ayağı asagidaydi tekrar kafası geldi doktor ck sukur dedi sonra tekrar ayakları aşağıda şimdi ters olmasının bana zararı su rahmim 5cm açık ya ayaklariyla zarar veriyo doktor o yüzden başı aşağıda olsun istiyo canim
İnş kuzum ins dönerler hanı doğumundan değilim ck zarar veriyo bana ters olmasıay kıyamam ya ne tatlıymış habire dönmüş maaşallah yeterki sağlıklı olsunda :)) brnimki başından beri ters canım ya ama inş dönerler :))
Ben cok ilac kullaniyorum malesef..sanirim bu da agri kesici gibi bisey.cok zorlanmadikca almayi dusunmuyorum..bebek biraz iri dedi bide ters durusundan dolayi baski yapiyo dedi bana daBisey demedi aslında normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü icinmis.zaten demir hapı bile vermedi bana folic ve decavit alıyorum
Sana ne ilacı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?