2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecti canim gece yanmadi.gec kalktim simdi kahvalti yapiyom korkuyomm

aynenn öle canım yaa bende geçen sene öle çok uçuk bir farkla kaçırdım bu yılda düşük aldım hiç hazırlanmadım ama yine 0 küsurlarla kaçırcakmışım gibi duruyor , ingilizceciyim ben..
Belki subata olur bebek bereketiyle gelir canım atanirsan haberleri bekliyorum

Ayipsin canim cimcimen oper yanaklarini senin bakarim kiz ama alekta isot yaptirir kiza bide he bende sorcaktim unuttum valla 4 hafta araliksiz calisabilcegimi sanmiyorum napcas ya bilen varsa aydinlatsin bizi hu huuuu calisabilir raporundan sonra normal rapor alinmiyor muuuu

Ay çok geçmiş olsun kuzm haberim yoktu hemen yiyryim doğuma neden olmaz demi..mesala bana ananas nane bitki caylari hurma yasak rahmim açık ya sağol bebegm yiyeyim

Canim zaten artik hepsi ters donmeye hazir
Benimkininde kafasi asagida cikmak icin can atiyo
Benimki kaç defa döndü canım bi ayağı asagidaydi tekrar kafası geldi doktor ck sukur dedi sonra tekrar ayakları aşağıda şimdi ters olmasının bana zararı su rahmim 5cm açık ya ayaklariyla zarar veriyo doktor o yüzden başı aşağıda olsun istiyo canim

Bende de ayni problem var uyuyamiyorun artik..doktorum ilac verdi bugun alicam senn neden agrin var yani doktor ne ddi
Bisey demedi aslında normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü icinmis.zaten demir hapı bile vermedi bana folic ve decavit alıyorum
Sana ne ilacı verdi

Anladim cnm aciklik olmasi kotu tabi.ama artik sen yirttin bence bi 4 hafta daha dayanirsaniz tamamdir bu is diye dusunuyorum. Buyumesi gelismesi iyi mi

Bisey demedi aslında normal bu ağrılar dedi bebek büyüdüğü icinmis.zaten demir hapı bile vermedi bana folic ve decavit alıyorum
Sana ne ilacı verdi
Ben cok ilac kullaniyorum malesef..sanirim bu da agri kesici gibi bisey.cok zorlanmadikca almayi dusunmuyorum..bebek biraz iri dedi bide ters durusundan dolayi baski yapiyo dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…