- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.501
Evet kuzum yirttim çok sukur doktor dogsa yasatiriz kuvezde dedi çok sukur rabbime prensesin benim:)evet iyiyz canım sadec e suyum az diye suyum geldi biraz çünkü açıklıktan doktor hareket say dedi 5den az olursa Alçaklar ilaçlara ignelere devam ediyoruz siz nasilsnzAnladim cnm aciklik olmasi kotu tabi.ama artik sen yirttin bence bi 4 hafta daha dayanirsaniz tamamdir bu is diye dusunuyorum. Buyumesi gelismesi iyi mi
Magnezyum kasiyum d vit.karisimi aliyordum cnm ama belim ve bacagimin dizden asagisinn agrisi icin vermisti.o da bitti bidaha almadim cok pahaliZor gerçekten sen magnezyum aliyordun dimi canım
tamam ozamanOda olur sanırım canım ama yazcağı şey doğumla alakalı bişi olmaması gerekio
İnşallah ck dua et hammisiz valla ck zor atanamamak yanı nasrettin hocanin ayağı kırılmış demiş ya beni kirikciya değil ayağı kırık olana goturun beni en iyi o anlarBilmemki canımmm kısmett bakalımm :) tabiki haber veririm
Henuz almadim ama ben geceleri uyuyamiyorum bu agri yuzunden yazimmi dedi bende cok ilac ictigim icin istemedim ama ben yazim cok agrin olursa alirsin ddi bugun alicam ins ismi tanidik gelmedi ama sanirim agri kesiciBacak arasi agrisi icin mi ilac verdi dr ne ilaci o
Geçmiş olsun canim yapacak bisey yok az kaldı Allahın izniyleBen cok ilac kullaniyorum malesef..sanirim bu da agri kesici gibi bisey.cok zorlanmadikca almayi dusunmuyorum..bebek biraz iri dedi bide ters durusundan dolayi baski yapiyo dedi bana da
Aaayy sevindimmm cnm masallahhhh :) havuc suyu cok iyiymis.yersen o kdr sayida tuketemezsin.istersen suyunu yap cnm. Biz iyiyiz cok sukur bir problem yok.normal yasantiya devam yani.hamile gibi degilim ins biyerde kut etmezEvet kuzum yirttim çok sukur doktor dogsa yasatiriz kuvezde dedi çok sukur rabbime prensesin benim:)evet iyiyz canım sadec e suyum az diye suyum geldi biraz çünkü açıklıktan doktor hareket say dedi 5den az olursa Alçaklar ilaçlara ignelere devam ediyoruz siz nasilsnz
oyyy bende öperim onun miss yanaklarıdan küçümenimAyipsin canim cimcimen oper yanaklarini seninbakarim kiz ama alekta isot yaptirir kiza bide he bende sorcaktim unuttum valla 4 hafta araliksiz calisabilcegimi sanmiyorum napcas ya bilen varsa aydinlatsin bizi hu huuuu calisabilir raporundan sonra normal rapor alinmiyor muuuu
canım onlar rahmı mı açıyormuşAy çok geçmiş olsun kuzm haberim yoktu hemen yiyryim doğuma neden olmaz demi..mesala bana ananas nane bitki caylari hurma yasak rahmim açık ya sağol bebegm yiyeyim
Sagol canim evet az kaldi insallah ☺☺☺☺Geçmiş olsun canim yapacak bisey yok az kaldı Allahın izniyle
Henuz almadim ama ben geceleri uyuyamiyorum bu agri yuzunden yazimmi dedi bende cok ilac ictigim icin istemedim ama ben yazim cok agrin olursa alirsin ddi bugun alicam ins ismi tanidik gelmedi ama sanirim agri kesici
Bende acaba magnezyum hapini almadimya ondanmi diye sordum ama ozoroski nin dediği gibi baskıdan oluyor bebislermiz büyüyorMagnezyum kasiyum d vit.karisimi aliyordum cnm ama belim ve bacagimin dizden asagisinn agrisi icin vermisti.o da bitti bidaha almadim cok pahalibelim gecti simdi bu basladi.bazen oluyor bazen geciyor
Dun gittim doktora 1630 gr ddi iri bi bebek dedik boyu 36 cm boy biraz kisa sanki bana mi oyle geliyo bilemiyorum benimde kafa yukarda insallah donerMinoset iyi gelmisti bana..gecirmisti ordaki agriyi.haftada bir iceyim diyorum bende..peki bebek kac kg. Benimki de haftasina gore buyuk.sanirim ondan oluyor.kafasi asagidaymis baski yapiyor dedi bana da..
Maşallah ole dusunme bünye meselesi bu sende hasta olcan diye bise yok içini ferah tut tamam canim iceyim hemen yaptiriyorm anneme çok sağol boyu kilosu nasıl sizinAaayy sevindimmm cnm masallahhhh :) havuc suyu cok iyiymis.yersen o kdr sayida tuketemezsin.istersen suyunu yap cnm. Biz iyiyiz cok sukur bir problem yok.normal yasantiya devam yani.hamile gibi degilim ins biyerde kut etmez
oyyy bende öperim onun miss yanaklarıdan küçümenimkız alırız aıle hekımınden rapor grıp dıe olar bee yada ben arayıp ay bugun cok rahatsızım dıyıp gelmemeyı dusunuorum. haın planlarım var kız bu alekta var ya valla kızın anasını aglatır ısottu ettı salcaydı derken buda yatar hızmet bekler bıde :)
canım onlar rahmı mı açıyormuş
Evet canım doğuma yakın yiyebilirsiniz bana yasakladı doktoroyyy bende öperim onun miss yanaklarıdan küçümenimkız alırız aıle hekımınden rapor grıp dıe olar bee yada ben arayıp ay bugun cok rahatsızım dıyıp gelmemeyı dusunuorum. haın planlarım var kız bu alekta var ya valla kızın anasını aglatır ısottu ettı salcaydı derken buda yatar hızmet bekler bıde :)
canım onlar rahmı mı açıyormuş
Maşallah ole dusunme bünye meselesi bu sende hasta olcan diye bise yok içini ferah tut tamam canim iceyim hemen yaptiriyorm anneme çok sağol boyu kilosu nasıl sizin
36 bas popo mesafesi olmasin.bencede az gibi o ama kilosu yerinde.benm 23. Haftada detayli ultrasonda 33 cm cikmisti.bidaha da soylenmedi boyu.bas yukarda olunca mi ters oluyor ya.benim kafa asagidaydi o ters gelio bana daDun gittim doktora 1630 gr ddi iri bi bebek dedik boyu 36 cm boy biraz kisa sanki bana mi oyle geliyo bilemiyorum benimde kafa yukarda insallah doner
Yok canim kafa asagoda olunca normal oluyo ☺☺☺ bilmiyorum kontrole gidicem h.ici sorucam bekleyebilirsem iice merak ettm cunku36 bas popo mesafesi olmasin.bencede az gibi o ama kilosu yerinde.benm 23. Haftada detayli ultrasonda 33 cm cikmisti.bidaha da soylenmedi boyu.bas yukarda olunca mi ters oluyor ya.benim kafa asagidaydi o ters gelio bana da
Yemeklik ku ru soğanı kabuklarıyla ikiyi kes ayır birbirine sürttür, ve gögüs uclarına koy, sütyeninin içinde kalsınlar bi gece.. Ertesi gün yine yap...Slm canim goyus ucuna ne dedin
saol canım benım ama magrum edıo bızı 2 dır yankları gormektenAayy bende senin oglusunun yanaklarini ozledim ya ne tatliaile hekimim cok iyi ya yazar bana o..birde aksam 5 te calisabilir diye bisi yaziyor bana o sigorta kesilmiyormus onda.tek gun alacagim zaman oyle yapiyoruz. Kiz valla bamyasi eti kavurmasi kislik bezelyesi tursusu bitmez onun.bide eltisi var cilgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?