2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu gece cok rahatsiz oldum ya ne saga ne sola donebildim,bayginlik gbi bi hal geliyor..icim icime sigmiyor daraliyorum da.. bebek de ilk kez bu kadar rahatsizdi gece,uyanik her animda o da uyanikti..ya da acikti mi acaba dun bise de yemedik pek..oyh nefesim daraliyor ins daha fena olmaz cidde zorluyor hic keyfm yok

Bizimki de gostermedi yuzzunu bu sefer.dr istedgnz zaman gelin yine bakalim yuzu icin dedi.valla bana kendisi dedi adam sag olsun. Aksam 5 te calisablr yazicam mesaiye de cagrmalari yasal degil dedi.cagiramicaklar dedi.hahahha alekta kayboldu

Bizimki de gostermedi yuzzunu bu sefer.dr istedgnz zaman gelin yine bakalim yuzu icin dedi.valla bana kendisi dedi adam sag olsun. Aksam 5 te calisablr yazicam mesaiye de cagrmalari yasal degil dedi.cagiramicaklar dedi.hahahha alekta kayboldu
ozaman gün içinde gidip aksam 5ten sonra calısabılır raporu mu alıoruz

Selam kızlaaar:) dün öğleden sonra sadece oturmaya gittiğim arkadaşımın evinden baby shower süprizini yaşayarak döndüm :) Cezayir şartlarında Cezayir'li arkadaşlar tarafından hazırlanan ve beni çoook mutlu eden bir gündü :)

Eklentiler

• image.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 104
Evet canim benimki geriydi kuzm sürekli yatinca aldı maşallah benimde boyun uzun eşinden uzunum ben ailemde uzun ama eşim ve onun tarafı kısa onlara çekmiş kızım keşke bize cekseydi :))@LiveYourLifee

Belki acıkmıştır. Gce çok dönüp tekmelediğinde bişiyler atıştırınca duruyor benim ki... Bi daha olunca öyle dene istersen Kıvıcık,marul,yogurt falan yiyorum gece gece yüklm olmasın diye.

Evet canim benimki geriydi kuzm sürekli yatinca aldı maşallah benimde boyun uzun eşinden uzunum ben ailemde uzun ama eşim ve onun tarafı kısa onlara çekmiş kızım keşke bize cekseydi :))@LiveYourLifee

Kisa boy baskin gen oluyor maalesef :) ama belli olmaz sonradan boylanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…