- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.521
nezaman yapıcaz bunu canımYemeklik ku ru soğanı kabuklarıyla ikiyi kes ayır birbirine sürttür, ve gögüs uclarına koy, sütyeninin içinde kalsınlar bi gece.. Ertesi gün yine yap...
hmm anladım canımEvet canım doğuma yakın yiyebilirsiniz bana yasakladı doktor
Maşallah canım bizim cadida 1800oldu 31 artı 5 te boyu kısa ama eşimin taraf kısa genetik sanırım :)Insallah canim bu saatten sonra onemli bisey cikmaz. 2040 gr su an. Boyu net olculmez diyo benim dr boy soylemiyor ama uzun boyluymus onden gidiyor dedi boy ve kilo olarak.
saol canım benım ama magrum edıo bızı 2 dır yankları gormektençok dusuncelı kafasını ellerinin arasına almıs dusunuo dedı dr aaa o nası bırsey 5 te calısabılır anlamadım onu canım yaa.ne demem gerekiyor bızım aıle hekımı tam bı moron. aynen bıde eltı kaynanalık yapar oyy cımcımemı uzer bu alekta
Maşallah canım bizim cadida 1800oldu 31 artı 5 te boyu kısa ama eşimin taraf kısa genetik sanırım :)[/QUOTE]
Masallah iyi kilosu.. evet genetik cnm.bizim kizin ust bacagi uzun ayni babasi gibi drseninde boyun benimki kdr varmis kisa olma sansi yok zaten dedi.. saglikli olsunlarda..iyi bakmissin minnosa masallah
ozaman gün içinde gidip aksam 5ten sonra calısabılır raporu mu alıoruzBizimki de gostermedi yuzzunu bu sefer.dr istedgnz zaman gelin yine bakalim yuzu icin dedi.valla bana kendisi dedi adam sag olsun. Aksam 5 te calisablr yazicam mesaiye de cagrmalari yasal degil dedi.cagiramicaklar dedi.hahahha alekta kayboldu
Gelinimiz nerde biz orda canım sıkıntı yokıste bı tek onunla evlendırcem baskasıyla evlenemezte gıt sana vermez o ben bılıyorum. yakına verıcek onuda ben alıcam
Verme kızını bu cadı kaynanaya kızAaa neler olmus burada kizimin bacaklarina mi goz diktinizalekta ne diyo bizim angel ya kotu bisi mi dedi kizima bulamadim
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGelinimiz nerde biz orda canım sıkıntı yok
Verme kızını bu cadı kaynanaya kız
Oyyyy nekadar mikemmelll bayildimmkız anneleri şuna bakın yaaaa
evettt cok guzelllOyyyy nekadar mikemmelll bayildimm
canım ne guzel yaaSelam kızlaaar:) dün öğleden sonra sadece oturmaya gittiğim arkadaşımın evinden baby shower süpriziniyaşayarak döndüm :) Cezayir şartlarında Cezayir'li arkadaşlar tarafından hazırlanan ve beni çoook mutlu eden bir gündü :) Eki Görüntüle 1680844 Eki Görüntüle 1680845
Ayy neguzel arkadaslarin varmiss.super yaaSelam kızlaaar:) dün öğleden sonra sadece oturmaya gittiğim arkadaşımın evinden baby shower süpriziniyaşayarak döndüm :) Cezayir şartlarında Cezayir'li arkadaşlar tarafından hazırlanan ve beni çoook mutlu eden bir gündü :) Eki Görüntüle 1680844 Eki Görüntüle 1680845
Ayy yazarken de aklıma geldi birinin canı çekmez umarım demiştim içimdenMmm kısır mı.. Yapayım bgün
Belki acıkmıştır. Gce çok dönüp tekmelediğinde bişiyler atıştırınca duruyor benim ki... Bi daha olunca öyle dene istersenben bu gece cok rahatsiz oldum ya ne saga ne sola donebildim,bayginlik gbi bi hal geliyor..icim icime sigmiyor daraliyorum da.. bebek de ilk kez bu kadar rahatsizdi gece,uyanik her animda o da uyanikti..ya da acikti mi acaba dun bise de yemedik pek..oyh nefesim daraliyor ins daha fena olmaz cidde zorluyorhic keyfm yok
Evet canim benimki geriydi kuzm sürekli yatinca aldı maşallah benimde boyun uzun eşinden uzunum ben ailemde uzun ama eşim ve onun tarafı kısa onlara çekmiş kızım keşke bize cekseydi :))@LiveYourLifee
Çokooookl güzel bayıldımkız anneleri şuna bakın yaaaa
Belki acıkmıştır. Gce çok dönüp tekmelediğinde bişiyler atıştırınca duruyor benim ki... Bi daha olunca öyle dene istersenKıvıcık,marul,yogurt falan yiyorum gece gece yüklm olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?