- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.561
Gerçek bir baby shower oldu :) burdaki arkadaşlıklar Türkiye'dekinden iyi diyebilirim :) beni Nasıl Mutlu ettiler anlatamam. Yarım saat ağladım herhalde .
Ayipsin canim cimcimen oper yanaklarini seninbakarim kiz ama alekta isot yaptirir kiza bide he bende sorcaktim unuttum valla 4 hafta araliksiz calisabilcegimi sanmiyorum napcas ya bilen varsa aydinlatsin bizi hu huuuu calisabilir raporundan sonra normal rapor alinmiyor muuuu
oyyy bende öperim onun miss yanaklarıdan küçümenimkız alırız aıle hekımınden rapor grıp dıe olar bee yada ben arayıp ay bugun cok rahatsızım dıyıp gelmemeyı dusunuorum. haın planlarım var kız bu alekta var ya valla kızın anasını aglatır ısottu ettı salcaydı derken buda yatar hızmet bekler bıde :)
canım onlar rahmı mı açıyormuş
Aayy bende senin oglusunun yanaklarini ozledim ya ne tatliaile hekimim cok iyi ya yazar bana o..birde aksam 5 te calisabilir diye bisi yaziyor bana o sigorta kesilmiyormus onda.tek gun alacagim zaman oyle yapiyoruz. Kiz valla bamyasi eti kavurmasi kislik bezelyesi tursusu bitmez onun.bide eltisi var cilgin
saol canım benım ama magrum edıo bızı 2 dır yankları gormektençok dusuncelı kafasını ellerinin arasına almıs dusunuo dedı dr aaa o nası bırsey 5 te calısabılır anlamadım onu canım yaa.ne demem gerekiyor bızım aıle hekımı tam bı moron. aynen bıde eltı kaynanalık yapar oyy cımcımemı uzer bu alekta
Bizimki de gostermedi yuzzunu bu sefer.dr istedgnz zaman gelin yine bakalim yuzu icin dedi.valla bana kendisi dedi adam sag olsun. Aksam 5 te calisablr yazicam mesaiye de cagrmalari yasal degil dedi.cagiramicaklar dedi.hahahha alekta kayboldu
Vay anam bir haftalık dedikodum yapılmış ben şok
Bu işler kader kısmet bakarsınız aynı şehirde aynı ünvde karşılaşırlar ilerde
gönül ferman dinlemez.[/QUOTE
Kizim buralari yalniz birakma sensizlik yakismiyor valla
burda tanistigimizin farkina nasil variriz oyle bisey olsa acaba o geldi aklima
Kızlaaar komşuların derdinden gidip ev baktık bahçeli dubleks. Önde arkada bahçesi var iki kat artı alt depo artı terasta da bi oda mutfak banyo geniş teras. 5 odalı.
Çok böcek olur mu onu düşnüyorum bahçeli ev ya. Ama çok beğendim ya biraz masraf da yapmak lazım.
Daireden çıkıp öyle bi yere gitmek mantıklı mı sizce? Yaklaşık 300 metrekare arsa üzerinde. Cevresi hep böyle evler villa tipi. Caddesi sokağı da hep yeşillik park bahçe. Merkezde bi de.
ben unutmamVay anam bir haftalık dedikodum yapılmış ben şok
Bu işler kader kısmet bakarsınız aynı şehirde aynı ünvde karşılaşırlar ilerde
gönül ferman dinlemez.
canm al gıtsın ısıtma sorun olmıcaksa böcegı dusunme oyle olsa etraftakıler oturr muKızlaaar komşuların derdinden gidip ev baktık bahçeli dubleks. Önde arkada bahçesi var iki kat artı alt depo artı terasta da bi oda mutfak banyo geniş teras. 5 odalı.
Çok böcek olur mu onu düşnüyorum bahçeli ev ya. Ama çok beğendim ya biraz masraf da yapmak lazım.
Daireden çıkıp öyle bi yere gitmek mantıklı mı sizce? Yaklaşık 300 metrekare arsa üzerinde. Cevresi hep böyle evler villa tipi. Caddesi sokağı da hep yeşillik park bahçe. Merkezde bi de.
mesela senı havada karada tanırlar aşiretiz dese urfa dese aha alektanın oglan derızL LiveYourLifeee hııı tabi beni çok özlediniz dimi
Valla ya ne bilecez acaba o zaman öyle bi şey olsa
aa yapım ozaman ayda 2 3 kere yapsam olur heralde doguma kadar
şaka bı yana ama zor yaa.. oda tabiki evlenmek ıstıcek hepsı ıstıcekte kızlar ıcın daha zor. kardesım evden cıkarken esıme ıyıkı erkek dedım ben kızı veremezdım dedım. ama artık saglıklı olsnlarda hayırlısı allhtan
Ozlemez miyiz seni hanim agaL LiveYourLifeee hııı tabi beni çok özlediniz dimi
Valla ya ne bilecez acaba o zaman öyle bi şey olsa
Gel bana, böööğrekler açayım sanaOff ne yesem ne yesem
Canım abur cubur çekiyo
Süt meyve öğle yemeği kesmedi beni
Eşim de çalılşıyo yalnız olunca canım sıkıldı
İştahım açıldı
Puff
Ozlemez miyiz seni hanim agayakamizaa sari papatya takalim
Burda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.Tabiki daireden daha guzel olur cnm biz buralarda kolay olsa hemen aliriz bahceli ama dehset paralar
bızım burda apartman daıresı okdar evı satıp urfadan bahcelı evmı alak napak yaaBurda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.
Keyfim öyle istedinıyeymıs ooo
Aman bedava verseler gelmeyinbızım burda apartman daıresı okdar evı satıp urfadan bahcelı evmı alak napak yaa
Çok şanslısın.... Ben de çok samimi can kardeş arkadaşlarım var sanıyordum,,,, saolsunlar rahtasız etmemek bahanesiyle bir aydır yatıyorum bir kere gelip evime oturmadılar.... İnsan rahatsız olmaz geleki yakınlarından bekler,fazla modernleştik.... Hastaneye gisip hasta sormak başsağlığına gitmek tarih oldu gibi gibi....kıymetini bil maşallahdeli oldum deli :) iyi ki varlar..
çok geçmiş olsun canım bizim kızlar 35 haftayı bir tamamlasa gerisini düşünmicem.yata yata az kaldı artıkEvet kuzum yirttim çok sukur doktor dogsa yasatiriz kuvezde dedi çok sukur rabbime prensesin benim:)evet iyiyz canım sadec e suyum az diye suyum geldi biraz çünkü açıklıktan doktor hareket say dedi 5den az olursa Alçaklar ilaçlara ignelere devam ediyoruz siz nasilsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?