2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçek bir baby shower oldu :) burdaki arkadaşlıklar Türkiye'dekinden iyi diyebilirim :) beni Nasıl Mutlu ettiler anlatamam. Yarım saat ağladım herhalde .

benim en yakinim dedigm arkdslarm yazmaya tenezzul etmior ki kalkip tr de olsam babyshower yapacaklar?!? senin adina cok sevindm mutlu etmisler sizi,onlar da mutlu olur ins..hamis annenin hayir duasini almislar daha neolsun..

Bizimki de gostermedi yuzzunu bu sefer.dr istedgnz zaman gelin yine bakalim yuzu icin dedi.valla bana kendisi dedi adam sag olsun. Aksam 5 te calisablr yazicam mesaiye de cagrmalari yasal degil dedi.cagiramicaklar dedi.hahahha alekta kayboldu

Vay anam bir haftalık dedikodum yapılmış ben şok
Bu işler kader kısmet bakarsınız aynı şehirde aynı ünvde karşılaşırlar ilerde
gönül ferman dinlemez.

Kızlaaar komşuların derdinden gidip ev baktık bahçeli dubleks. Önde arkada bahçesi var iki kat artı alt depo artı terasta da bi oda mutfak banyo geniş teras. 5 odalı.
Çok böcek olur mu onu düşnüyorum bahçeli ev ya. Ama çok beğendim ya biraz masraf da yapmak lazım.
Daireden çıkıp öyle bi yere gitmek mantıklı mı sizce? Yaklaşık 300 metrekare arsa üzerinde. Cevresi hep böyle evler villa tipi. Caddesi sokağı da hep yeşillik park bahçe. Merkezde bi de.

Tabiki daireden daha guzel olur cnm biz buralarda kolay olsa hemen aliriz bahceli ama dehset paralar

Vay anam bir haftalık dedikodum yapılmış ben şok
Bu işler kader kısmet bakarsınız aynı şehirde aynı ünvde karşılaşırlar ilerde
gönül ferman dinlemez.
ben unutmam
canm al gıtsın ısıtma sorun olmıcaksa böcegı dusunme oyle olsa etraftakıler oturr mu

Aynen

deli oldum deli :) iyi ki varlar..
Çok şanslısın.... Ben de çok samimi can kardeş arkadaşlarım var sanıyordum,,,, saolsunlar rahtasız etmemek bahanesiyle bir aydır yatıyorum bir kere gelip evime oturmadılar.... İnsan rahatsız olmaz geleki yakınlarından bekler,fazla modernleştik.... Hastaneye gisip hasta sormak başsağlığına gitmek tarih oldu gibi gibi....kıymetini bil maşallahDiyelimdw nazar değmeain

çok geçmiş olsun canım bizim kızlar 35 haftayı bir tamamlasa gerisini düşünmicem.yata yata az kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…