- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.601
aynen dediği gibi olur.Ben bunu hiç düşünmemiştim yaa 45 kişi birden gelir
Canim patates seker deposu resmen. Yememek lazim haslamasi olsa bile. Ama yogurda limon sikp yemek baya dususruyor. Hergun yapmaliyiz aslinda. Sekersiz meyve var simdi kizlarin cani istemesin ama hani seker orani daha az olanlar yenmeli. Kavun cok cikariyorduSekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))
Napıcam ben yaaynen dediği gibi olur.
Nane limon ıhlamur falan ne içebiliyorum yaa hangisi zarar vermez çok fenayımmmGecmis olsn canm artik buyuduler agirliklarida artti korkutuo duruolar bizi
Kiyamam sana ben iyice dinlen balli limon ic yat
1 oda yatak, 1 oda oturma, 1 oda bebek,. geriye 2 boş oda kalıyor. hadı bırını gıyınme odası yapsanNapıcam ben ya
Saol cnmm etmeye çalışıyorum ama bugun baya kotuyummgeçmiş olsun cimcime
dikkat et kendıne
5-6mandalina 2 muz mu ben onlari yesem heralde 300 e cikar sekerim. Dortte bir muz yiyodum. O gun muz yediysem baska meyve yemiyodum. Canim bu birazda genetik ve doktorunla alakali. Ozeldeki pek onemsemedi mesela. Birde benim annemde babamda seker hastasi. Bendeki durum cok normal yani:))ben meyvenın cılkını cıkarıyorum o zaman. büyükse 4 adet mandalına, küçükse 5-6 tane, 1 büyük elma, bir havuç, 1 ayva, 1 veya bazen 2 muz
ama napım yaa,, hemen acıkıyorum ve yemeyınce mıdem bulanıyor.
bır de bazen tatlı bişiler yıyorum
bolca dinlen. meyve ye :=)Saol cnmm etmeye çalışıyorum ama bugun baya kotuyumm
evet aynen o sekılde yıyorum. mideme ıyı gelıyor cunku.5-6mandalina 2 muz mu ben onlari yesem heralde 300 e cikar sekerim. Dortte bir muz yiyodum. O gun muz yediysem baska meyve yemiyodum. Canim bu birazda genetik ve doktorunla alakali. Ozeldeki pek onemsemedi mesela. Birde benim annemde babamda seker hastasi. Bendeki durum cok normal yani:))
Bissuru bisey ogrensim burdayken vazgectim ozelde dogum yapmaktan. Burda devlette yapcam, cok konforlu ve cok ilgililer... Onceden gormem iyi oldu:))
canim allah gonlunize gore versin. bizim evde bahceli bu yaz tasindik. bocek baya baya oluyor sineklik vs olmasina ragmen ama tabi daireden oraya gecmek inanilmaz rahatlik. baya buyukmus sanirim sizin onun temizligi vs isleri cok olur bizim 160 m kare o kadar degil yani. ayyy dedigin givi asiret size tasinir artik:)))) saka bir yana bebislerin o bahvede kosturdugunu oynadifini hayal edince teselli oluyor insan. sen iyi bi dusun:)) bebis bereketiyle uguruyla geliyorNapıcam ben ya
bır tane daha yaparsınKiler iki tane var ya bodrum katta. Terasta da bi oda var ekstratek bebeğim var.
Uff bilmiyorum ya
Ya canım aşiretten çok bocek düsündürüyor beni sinekten bile tiksiniyorum. Bahceli ev dubleks çok istiyodum da. Ailelere de danışalım bi bakacaz.canim allah gonlunize gore versin. bizim evde bahceli bu yaz tasindik. bocek baya baya oluyor sineklik vs olmasina ragmen ama tabi daireden oraya gecmek inanilmaz rahatlik. baya buyukmus sanirim sizin onun temizligi vs isleri cok olur bizim 160 m kare o kadar degil yani. ayyy dedigin givi asiret size tasinir artik:)))) saka bir yana bebislerin o bahvede kosturdugunu oynadifini hayal edince teselli oluyor insan. sen iyi bi dusun:)) bebis bereketiyle uguruyla geliyor
Oha o kadar kıyafetim yokbır tane daha yaparsın
boşver bodrum kattakı kilerı napcan?
bak gıyım odası ve kileri böyle yaparsın
ailecek olacak zaten canım. sadece senın degılYa canım aşiretten çok bocek düsündürüyor beni sinekten bile tiksiniyorum. Bahceli ev dubleks çok istiyodum da. Ailelere de danışalım bi bakacaz.
Oha o kadar kıyafetim yok
Kız o giyinme odasından çok butik yaailecek olacak zaten canım. sadece senın degıl
bize de lazım 5 odalı dublex bı ev.
işte o tarz bişi yap dıye dedımKız o giyinme odasından çok butik ya
Aynen canim yetmiyor eşimin de dunya kadar kitaplar bilgisayarı yazıcısı koyacak yer bulamıyorum. bir de burda yatak yorgan çok yapılır bi odaya attım bi yatak dolabı gerekiyor. Geniş cevresi ailesi var büyük mutfak ve büyük iki oturma odası gerekiyor. Bizim şimdiki ev 4 oda sığamıyoruz.işte o tarz bişi yap dıye dedımben çok ısterdım mesela gıyım odası olmasını. ama bize 5 oda tam yetıyor
eşimin evde ofısı olması lazım
ve bır oda da bana lazım.
Ben de bugün böyle diyodum sonra bunu gördümallah olmayana da versin. saglıcakla almayı nasip etsın kucagımıza inşallah, ama cok sıkıldım hamılelıkten.
e dedım ya zaten canım. allah olmayana da nasip etsın dıye.Aynen canim yetmiyor eşimin de dunya kadar kitaplar bilgisayarı yazıcısı koyacak yer bulamıyorum. bir de burda yatak yorgan çok yapılır bi odaya attım bi yatak dolabı gerekiyor. Geniş cevresi ailesi var büyük mutfak ve büyük iki oturma odası gerekiyor. Bizim şimdiki ev 4 oda sığamıyoruz.
Ben de bugün böyle diyodum sonra bunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?