2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))
Canim patates seker deposu resmen. Yememek lazim haslamasi olsa bile. Ama yogurda limon sikp yemek baya dususruyor. Hergun yapmaliyiz aslinda. Sekersiz meyve var simdi kizlarin cani istemesin ama hani seker orani daha az olanlar yenmeli. Kavun cok cikariyordu

5-6mandalina 2 muz mu ben onlari yesem heralde 300 e cikar sekerim. Dortte bir muz yiyodum. O gun muz yediysem baska meyve yemiyodum. Canim bu birazda genetik ve doktorunla alakali. Ozeldeki pek onemsemedi mesela. Birde benim annemde babamda seker hastasi. Bendeki durum cok normal yani:))
Bissuru bisey ogrensim burdayken vazgectim ozelde dogum yapmaktan. Burda devlette yapcam, cok konforlu ve cok ilgililer... Onceden gormem iyi oldu:))

evet aynen o sekılde yıyorum. mideme ıyı gelıyor cunku.
benım tokluk 139 cıkmıstı benımkı de önemsemedı pek. her ay kontrol edılsın dedı.

canim allah gonlunize gore versin. bizim evde bahceli bu yaz tasindik. bocek baya baya oluyor sineklik vs olmasina ragmen ama tabi daireden oraya gecmek inanilmaz rahatlik. baya buyukmus sanirim sizin onun temizligi vs isleri cok olur bizim 160 m kare o kadar degil yani. ayyy dedigin givi asiret size tasinir artik:)))) saka bir yana bebislerin o bahvede kosturdugunu oynadifini hayal edince teselli oluyor insan. sen iyi bi dusun:)) bebis bereketiyle uguruyla geliyor

Ya canım aşiretten çok bocek düsündürüyor beni sinekten bile tiksiniyorum. Bahceli ev dubleks çok istiyodum da. Ailelere de danışalım bi bakacaz.
bır tane daha yaparsın
boşver bodrum kattakı kilerı napcan?
bak gıyım odası ve kileri böyle yaparsın
Oha o kadar kıyafetim yok

işte o tarz bişi yap dıye dedım ben çok ısterdım mesela gıyım odası olmasını. ama bize 5 oda tam yetıyor
eşimin evde ofısı olması lazım
ve bır oda da bana lazım.
Aynen canim yetmiyor eşimin de dunya kadar kitaplar bilgisayarı yazıcısı koyacak yer bulamıyorum. bir de burda yatak yorgan çok yapılır bi odaya attım bi yatak dolabı gerekiyor. Geniş cevresi ailesi var büyük mutfak ve büyük iki oturma odası gerekiyor. Bizim şimdiki ev 4 oda sığamıyoruz.
allah olmayana da versin. saglıcakla almayı nasip etsın kucagımıza inşallah, ama cok sıkıldım hamılelıkten.
Ben de bugün böyle diyodum sonra bunu gördüm

Eklentiler

• FB_IMG_1446913796055.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 65
e dedım ya zaten canım. allah olmayana da nasip etsın dıye.
her seyde bır hayır vardır. vardır allahın bır bıldıgı, verecegı zamanı iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…