- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.581
Bence çok matıklı.... Çocuğun ne güzel bahçede büyür.... Ona toprağı öğretmek için nane maydonoz domates ekersiniz beraber... Çok değişik karşılıyorlar böyle yeşilden kırmızı olmasını....şişme havu falan alıraın yazın yüzdürürsün oynar.... Bir aürü yapacağınız etkinlik olur... Benimde hayalim bahçeli bir ev ama istanbulda ancak hayal herhalde.Kızlaaar komşuların derdinden gidip ev baktık bahçeli dubleks. Önde arkada bahçesi var iki kat artı alt depo artı terasta da bi oda mutfak banyo geniş teras. 5 odalı.
Çok böcek olur mu onu düşnüyorum bahçeli ev ya. Ama çok beğendim ya biraz masraf da yapmak lazım.
Daireden çıkıp öyle bi yere gitmek mantıklı mı sizce? Yaklaşık 300 metrekare arsa üzerinde. Cevresi hep böyle evler villa tipi. Caddesi sokağı da hep yeşillik park bahçe. Merkezde bi de.
Oh ne güzel ya.... Bahçeli ev bu paraya.... Eşimin işi uygun plsa bende anadoluya yerleşirdim valla....Burda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.
Ay koptum ya o nedir öyle. Resme mi gülsem çocuğun duruşuna mi cümleye mi bilemedimkızlar suna bakın koptum
Keyfim öyle istedi
Aman bedava verseler gelmeyinbiz de fırsatını bulsak kaçacaz
Ben yaziya cok guldumde gercek midir diyede düşünmedim deil cocugun durusu yazik kiyamam yaaAy koptum ya o nedir öyle. Resme mi gülsem çocuğun duruşuna mi cümleye mi bilemedim
selam annişler, dün zor uykuya daldım. bel agrım vardı
korktum bıraz halıyle. evet nefes alıp verme daha yogunlastı ve seslı sekıle döndu :=)ben de cok kotuydum gece..nere agriyor nerde ne oluo anlayamadim ama karnim cok geriliyordu. nefes de zor aliyordum hala da oyleym :/
bak o abartı oldu gercektengünaydın millet zaman öyle çabuk geçiyor ki bi bakmışız bebeişleri evlendiriyozz :) abarttım
benımkıde nereye gıderse gitsin takip edecekmısBiz kızımızı vermiycez öyle karar aldık
Ben yine insaflıyım komşu çocuğu filan aynı mahalleden olursa belki diyorum. Babası ona da vermio kızım duymasın
ben meyvenın cılkını cıkarıyorum o zaman. büyükse 4 adet mandalına, küçükse 5-6 tane, 1 büyük elma, bir havuç, 1 ayva, 1 veya bazen 2 muzNe bali canim sekerli hic bisey yok. Ekmek makarna yok, porsiyonlar kucuk kucuk. Yemekte bir kepce mercimek corbasi ve az pirasa vardi mesela... Hani meyveyi bile dikkatli tuketmek lazim o da kucuk porsiyon ve sekersiz olanlarindan. Bol bol su iciyorum birde. Yani bildigin diyet yapiyorum:) evde az sundan az bundan derken baya abartiyoeuz sanirim
Gecmis olsn canm artik buyuduler agirliklarida artti korkutuo duruolar biziselam annişler, dün zor uykuya daldım. bel agrım vardı
Kiyamam sana ben iyice dinlen balli limon ic yatÜhü çookkk hastayımmm burnumm çokk akıyoooo :-( hapşırıkk durmuyooo
ilk olunca ınsan korkuyor olanlar ve olacaklardanGecmis olsn canm artik buyuduler agirliklarida artti korkutuo duruolar bizi
Kiyamam sana ben iyice dinlen balli limon ic yat
Ben bunu hiç düşünmemiştim yaa 45 kişi birden gelirhanimaga ne olacak sen artik ordan kolay kolay kacamazsin ev kucuk diodun bak buyuk ev alio adam artik asiret sende konaklar
bu tarz seylerı pek sevmıyorum benkız anneleri şuna bakın yaaaa
kendı evınız oldugu ıcın içine masraf yapıp her türlü önlem alınabılır :=)Kızlaaar komşuların derdinden gidip ev baktık bahçeli dubleks. Önde arkada bahçesi var iki kat artı alt depo artı terasta da bi oda mutfak banyo geniş teras. 5 odalı.
Çok böcek olur mu onu düşnüyorum bahçeli ev ya. Ama çok beğendim ya biraz masraf da yapmak lazım.
Daireden çıkıp öyle bi yere gitmek mantıklı mı sizce? Yaklaşık 300 metrekare arsa üzerinde. Cevresi hep böyle evler villa tipi. Caddesi sokağı da hep yeşillik park bahçe. Merkezde bi de.
fiyat aslında çok iyiymiş. :=)Burda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.
geçmiş olsun cimcimeÜhü çookkk hastayımmm burnumm çokk akıyoooo :-( hapşırıkk durmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?