2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötüsün yaaa senin şu yediklerinle bir ailee doyarr

Hiç gelmiyor aklımaa..... Neyse googlee ye soriyim bari

çok geçmiş olsun canım bizim kızlar 35 haftayı bir tamamlasa gerisini düşünmicem.yata yata az kaldı artık
Sağol bitanem çoğunu atlattik ikimizde inşallah senin kız nasi kilosu toparladn mi inş ben inanıyorum 38e gelcez herkese inat ya benim zor ama olsun bebegm ben suna inaniyrm negatuf olunca hissediyorum minnoslar

e dedım ya zaten canım. allah olmayana da nasip etsın dıye.
her seyde bır hayır vardır. vardır allahın bır bıldıgı, verecegı zamanı iyi bilir
Evet canım dedin. Ben kendime diyorum şikayet ediyodum bitse artık diye
Amin canım herkesin gönlüne göre versin Rabbim.
Vallaha al gitsin.hatta kayinpeder alsin.isitmak biraz pahaliya gelir sadece ama.ohh neguzel kocaman ev.yazin salarsin cocuguda bahceye
Kayınpeder oturduğumuz evi aldı zaten bi ev daha almaz

İnşallah ck dua et hammisiz valla ck zor atanamamak yanı nasrettin hocanin ayağı kırılmış demiş ya beni kirikciya değil ayağı kırık olana goturun beni en iyi o anlar
Ediorum canımm benimmm :) inşallahhh atanabiliriz..eet canım zor gerçekten, şuanki işimde çok ii çok memnunum ama tabiki öğretmenlik gbi olmaz

Nane limon ıhlamur falan ne içebiliyorum yaa hangisi zarar vermez çok fenayımmm
Ihlamur içebilirsin. Sıcak suya limon sıkıp bir kaşık da bal koy oda çok iyi geliyor. Bol bol limonlu sıcak sudan içwbilirsin ona sınır yok ama ıhlamue iki kupa geçmemek gerek.

Hangi şehirdesin ankara mı?

Can'ım karbonhidrat şekeri çıkartıyor malesef. Buğday ekmeği yeme kepekli diyet ekmeği ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…