- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.621
Vallaha al gitsin.hatta kayinpeder alsin.isitmak biraz pahaliya gelir sadece ama.ohh neguzel kocaman ev.yazin salarsin cocuguda bahceyeBurda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.
Vallaha al gitsin.hatta kayinpeder alsin.isitmak biraz pahaliya gelir sadece ama.ohh neguzel kocaman ev.yazin salarsin cocuguda bahceyeBurda uygun ya 270ten başlıyorlar bizim baktığımız en ufakları. Masraf falan da yapsak 300ü bulur.
Ayy bunu biliyorum.yavrum kiyamam kestirmeden isiyo.suratini yerim yaakızlar suna bakın koptum
Gecmis olsun canimm.ihlamur iciyomusun.yada bol bol mandalina yeÜhü çookkk hastayımmm burnumm çokk akıyoooo :-( hapşırıkk durmuyooo
Vallaha ben limonlu ihlamur iciyorm.doktrumda bi sakinca gormemisti ama bazilari sakincali diyor.Nane limon ıhlamur falan ne içebiliyorum yaa hangisi zarar vermez çok fenayımmm
Çok kötüsün yaaa senin şu yediklerinle bir ailee doyarrben meyvenın cılkını cıkarıyorum o zaman. büyükse 4 adet mandalına, küçükse 5-6 tane, 1 büyük elma, bir havuç, 1 ayva, 1 veya bazen 2 muz
ama napım yaa,, hemen acıkıyorum ve yemeyınce mıdem bulanıyor.
bır de bazen tatlı bişiler yıyorum
Dunurum geçmiş olsun canım git doktora penisiline alerjin yoksa antibiyotik versin ki enfeksiyon kapma bol cvitamini al ben ole geçirdi alerjm var diye antibiyotik alamadm ama c vitamini depolaSaol cnmm etmeye çalışıyorum ama bugun baya kotuyumm
Hiç gelmiyor aklımaa..... Neyse googlee ye soriyim bariCanim patates seker deposu resmen. Yememek lazim haslamasi olsa bile. Ama yogurda limon sikp yemek baya dususruyor. Hergun yapmaliyiz aslinda. Sekersiz meyve var simdi kizlarin cani istemesin ama hani seker orani daha az olanlar yenmeli. Kavun cok cikariyordu
Sağol bitanem çoğunu atlattik ikimizde inşallah senin kız nasi kilosu toparladn mi inş ben inanıyorum 38e gelcez herkese inat ya benim zor ama olsun bebegm ben suna inaniyrm negatuf olunca hissediyorum minnoslarçok geçmiş olsun canım bizim kızlar 35 haftayı bir tamamlasa gerisini düşünmicem.yata yata az kaldı artık
Evet kuzum hatta doktor baktı bana kimin boyu kısa dedi ben uzunum baya esimden eşim ordan benim ailem ve ben dedi minnosum yaKisa boy baskin gen oluyor maalesef :) ama belli olmaz sonradan boylanabilir
Evet canım dedin.e dedım ya zaten canım. allah olmayana da nasip etsın dıye.
her seyde bır hayır vardır. vardır allahın bır bıldıgı, verecegı zamanı iyi bilir
Kayınpeder oturduğumuz evi aldı zaten bi ev daha almazVallaha al gitsin.hatta kayinpeder alsin.isitmak biraz pahaliya gelir sadece ama.ohh neguzel kocaman ev.yazin salarsin cocuguda bahceye
Ediorum canımm benimmm :) inşallahhh atanabiliriz..eet canım zor gerçekten, şuanki işimde çok ii çok memnunum ama tabiki öğretmenlik gbi olmazİnşallah ck dua et hammisiz valla ck zor atanamamak yanı nasrettin hocanin ayağı kırılmış demiş ya beni kirikciya değil ayağı kırık olana goturun beni en iyi o anlar
Evet kuzum hatta doktor baktı bana kimin boyu kısa dedi ben uzunum baya esimden eşim ordan benim ailem ve ben dedi minnosum ya))
Ihlamur içebilirsin. Sıcak suya limon sıkıp bir kaşık da bal koy oda çok iyi geliyor. Bol bol limonlu sıcak sudan içwbilirsin ona sınır yok ama ıhlamue iki kupa geçmemek gerek.Nane limon ıhlamur falan ne içebiliyorum yaa hangisi zarar vermez çok fenayımmm
Hangi şehirdesin ankara mı?5-6mandalina 2 muz mu ben onlari yesem heralde 300 e cikar sekerim. Dortte bir muz yiyodum. O gun muz yediysem baska meyve yemiyodum. Canim bu birazda genetik ve doktorunla alakali. Ozeldeki pek onemsemedi mesela. Birde benim annemde babamda seker hastasi. Bendeki durum cok normal yani:))
Bissuru bisey ogrensim burdayken vazgectim ozelde dogum yapmaktan. Burda devlette yapcam, cok konforlu ve cok ilgililer... Onceden gormem iyi oldu:))
Aayy cok guldum yaaaallah olmayana da versin. saglıcakla almayı nasip etsın kucagımıza inşallah, ama cok sıkıldım hamılelıkten.
Can'ım karbonhidrat şekeri çıkartıyor malesef. Buğday ekmeği yeme kepekli diyet ekmeği yeAmetist yavrucan, yagli birsey de yemek de mi yukseltiyor.benim aclik sekerim cok yuksek cikyor.demekki yemekle.ilgili degil.aclik 124 cikti simdi bu sabah.... moralim bozuluyor((kahvaltida sadece haslanmis yumurta,peynir ve yesil zeytin yedim.bir.dilim tam bugday ekmegi....bakalim bir saat sonra ne cikacak gene... ben de siksam mi yogurda limon acaba
Kuzu light süt serbest normal süt yasak yağlı çok yada yoğurt yeSekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?