2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.

Ascus olan hastalarda, ssk vs geçerli olmuyormuş. O yüzden normal ssk sız bir hasta sezeryan için ne ödüyorsa onu ödemem gerekiyormuş. Oda 2.000 tl sezeryan ücreti oluyormuş bu durumda sizce normal mi pahalı mı?

Zaten ssklılara da o fiyat değil mi aşağı yukarı?
Özel hastane mi senin

ikiniz icin de hayirlisi olsun canim.. saglikli olun da ins..gun icin konustu mu doktorun? bu dogum ucretleri de ne pahali boyle :/

ikiniz icin de hayirlisi olsun canim.. saglikli olun da ins..gun icin konustu mu doktorun? bu dogum ucretleri de ne pahali boyle :/

Yok bebeğim henüz gün konuşmadı biraz daha doğum tarihini bebeğin kilosu ve gelişimi sağlayacakmış. Sorma vallahi çok tırsıyorum söz konusu özel hastane olunca, 2.000 ile kalacağını inanmıyorum genelde hep başka bir ücreti sokuşturuyorlar.

Ascus neymiş tatlım söle ona göre yorum yapak

Ascus neymiş tatlım söle ona göre yorum yapak
Bebeğim rahmimden bir parça aldırmıştım ya hatırlıyor musun rahim ağzı kanseri mi değil mi diye. Rahimde bir yara siğil gibi bir şey var. Çooook çoook uzun yıllar sonra kanser olma riski taşıyormuş. Kimi zaman iyileşip kimi zaman tekrarlıyormuş kendini. Ama vajinal doğumda rahimden geçerken bebeğe virüs temas edebiliyormuş bu nedenle sezeryan diyor. Aslında smear testinde çıkan bir şey, ama doktor hiç test bile demedi. Oysa belki geçti iyileşti...

Ama o herkeste oluyo diye biliyorum. Tabiki bebeği riske atma bence sezeryan daha kolay ya. O zaman 2000 tl ile kalırsa iyi ama başta konuşman kazım artı bişi çıkarsa ödemem diye. Belli mi olur özelin ne yapacağı

Çok ilginç ssk nın karşılamaması. Ama bu durumda bile çok uygun bir fiyat vermişler.

Sen o benegi 8 10 a cikarirsin esin ondan alio bence bu evi

Ayy bu kiz dogurdu mu ne hic haber yok bizide merakta brakio
Deme kız zaten 2 cocuk olunca geniş bi ev alacam diyodu. Ay geçen de dogumdan sonra nası koruncam diye araştırayim drla konuşayim dedim hı tabi dedi pis pis guldü mola verdirmicek bu bana galiba

Bu arada kızlar 2 sorum olacak size.
1. Meme uçlarınız ne durumda tane tane et parçalı mı ağrı sızı var mı?
2. Dogumdan sonra nasıl korunmayı düşunüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…