- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.641
Nerdesin kız SenAy okuyamadım yazdıklarınızı son sayfaya geldimmmne ediyonuzzzzz
Zaten ssklılara da o fiyat değil mi aşağı yukarı?Bacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Ascus olan hastalarda, ssk vs geçerli olmuyormuş. O yüzden normal ssk sız bir hasta sezeryan için ne ödüyorsa onu ödemem gerekiyormuş. Oda 2.000 tl sezeryan ücreti oluyormuş bu durumda sizce normal mi pahalı mı?
Bacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Ascus olan hastalarda, ssk vs geçerli olmuyormuş. O yüzden normal ssk sız bir hasta sezeryan için ne ödüyorsa onu ödemem gerekiyormuş. Oda 2.000 tl sezeryan ücreti oluyormuş bu durumda sizce normal mi pahalı mı?
İş güç kız :) sen evde g... Büyüt tabiNerdesin kız Sen
ikiniz icin de hayirlisi olsun canim.. saglikli olun da ins..gun icin konustu mu doktorun? bu dogum ucretleri de ne pahali boyle :/
Ascus neymiş tatlım söle ona göre yorum yapakBacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Bebeğim rahmimden bir parça aldırmıştım ya hatırlıyor musun rahim ağzı kanseri mi değil mi diye. Rahimde bir yara siğil gibi bir şey var. Çooook çoook uzun yıllar sonra kanser olma riski taşıyormuş. Kimi zaman iyileşip kimi zaman tekrarlıyormuş kendini. Ama vajinal doğumda rahimden geçerken bebeğe virüs temas edebiliyormuş bu nedenle sezeryan diyor. Aslında smear testinde çıkan bir şey, ama doktor hiç test bile demedi. Oysa belki geçti iyileşti...Ascus neymiş tatlım söle ona göre yorum yapak
Ama o herkeste oluyo diye biliyorum. Tabiki bebeği riske atma bence sezeryan daha kolay ya. O zaman 2000 tl ile kalırsa iyi ama başta konuşman kazım artı bişi çıkarsa ödemem diye. Belli mi olur özelin ne yapacağıBebeğim rahmimden bir parça aldırmıştım ya hatırlıyor musun rahim ağzı kanseri mi değil mi diye. Rahimde bir yara siğil gibi bir şey var. Çooook çoook uzun yıllar sonra kanser olma riski taşıyormuş. Kimi zaman iyileşip kimi zaman tekrarlıyormuş kendini. Ama vajinal doğumda rahimden geçerken bebeğe virüs temas edebiliyormuş bu nedenle sezeryan diyor. Aslında smear testinde çıkan bir şey, ama doktor hiç test bile demedi. Oysa belki geçti iyileşti...
Yenilebilecek herşey karbonhidrad zaten.... Napıcaz böyle ya... Sende ne sabır var,başından beri böyle dayanıyorsunCan'ım karbonhidrat şekeri çıkartıyor malesef. Buğday ekmeği yeme kepekli diyet ekmeği ye
Hadi ordan bebişimi büyütüyom benİş güç kız :) sen evde g... Büyüt tabi
Haber yok eymentadan kaç gün oldu? İnşallah kötü birşey yoktur ama yazardı herhalde burayaBu aradaeymentaa nerdesin nasılsın merak ettim ya inşallah sorun yoktur.
Çok ilginç ssk nın karşılamaması. Ama bu durumda bile çok uygun bir fiyat vermişler.Bacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Kesinlikle basimiza gelceklerden bi haberiz :)ilk olunca ınsan korkuyor olanlar ve olacaklardan
Yaaaa al sana buyuk evBen bunu hiç düşünmemiştim yaa 45 kişi birden gelir
Canim bence hepsini icebilirsin ben her aksam 2 3 kupa iciodm ihlamur cok sukur bisi olmadiNane limon ıhlamur falan ne içebiliyorum yaa hangisi zarar vermez çok fenayımmm
Sen o benegi 8 10 a cikarirsin esin ondan alio bence bu eviKiler iki tane var ya bodrum katta. Terasta da bi oda var ekstratek bebeğim var.
Uff bilmiyorum ya
Ayy bu kiz dogurdu mu ne hic haber yok bizide merakta brakio#eymentaa dan haber var mı?
Ayy bunu biliyorum.yavrum kiyamam kestirmeden isiyo.suratini yerim yaa
Deme kız zaten 2 cocuk olunca geniş bi ev alacam diyodu. Ay geçen de dogumdan sonra nası koruncam diye araştırayim drla konuşayim dedim hı tabi dedi pis pis guldü mola verdirmicek bu bana galibaSen o benegi 8 10 a cikarirsin esin ondan alio bence bu evi
Ayy bu kiz dogurdu mu ne hic haber yok bizide merakta brakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?