2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence normal burda 2 kisilik odalarda 2.500 lira sezeryan ücreti bebis sen saglikli ol da hayirlisiyla atlatinda bosver 3 5fazla olsun

Ay burda yakınlarda düğun var pat pat silah sesleri. Ben de gelin gelirken silahlar patlattılardı dibimde sağır olcam diye ödüm koptuydu gece çınladı hep kulaklarım. Konsantre olamadım

İş güç kız :) sen evde g... Büyüt tabi
Bugun buyutmemis buyuk ev bakmis
Canim sor bence hastaneye. Ben dun sordum kan verilecek bana dogumda bide epidural normal dogumda epidural ilac parasini sordum hepsi icinde oluo paketin dediler 1177 liraymis sezeryanda 1066 lira. Niye sezeryan daha ucuz onu anlamadm ama :)

Yenilebilecek herşey karbonhidrad zaten.... Napıcaz böyle ya... Sende ne sabır var,başından beri böyle dayanıyorsun
Napayım bitanem bebek ölür dediği gün doktor başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şu an zaten insülin kullanıyorum diyetle olmadı hem diyet hem insülin 120 yi anca buldum :) 6 haftam kaldı sıkıyorum dişimi. Dikkat et sende bu işin şakası bile yok

Ay burda yakınlarda düğun var pat pat silah sesleri. Ben de gelin gelirken silahlar patlattılardı dibimde sağır olcam diye ödüm koptuydu gece çınladı hep kulaklarım. Konsantre olamadım
Seninki niyeti bozmus benden demesi sen unut atanip calismayi. Valla ben hapla korunmustum ilk 2 yil hap icerim diorum emzirmeye engel deilse ama esimede guveniyorum o cocuk isinin birlikte alinip yapilacak bir karar olarak goruyor belkide hic bisi yapmayiz dikkat ederiz.

Bende bufun aldum 86 lira. 3 lu tskim sabahligida var.yeni sezon 190 di bu bitane kalmisti.86 sldim eski sezon diye.tutkudan atlet kilot sldim.emzirme sutyeni ldim.

Canim hayirlisi olur ins. Ozel hastane icin normal degil mi.birde istanbul faktoru var. Ama ssk si olanlar icin bizde fiyatlar boyle.bizim indirimimiz var isyerinden normal 1100. Sezeryan 1500. Indirimli ve sskli.

Kizlar arkadsimn esi dogum yapmisti gttik gormeye bebis 36.haftada dogdu annenin karaciger enzimleri yuksek die.bebisi göremedik ptesiye kdr kuvozde kalicakmis solumum sikintisi varmis.ama hastaneden geldik kapidan girerken bas donmem oldu sonra istifra ettim smdide eklemlerim kesildi sanki tansiyonmudur bu bilemedim. Esimde nazarmi oldu ne oldun dio. Gozlerim kipkirmizi oldu ama bebis ii hareketli masallah niye bole oldum bilmiyorum ama

Bu arada kızlar 2 sorum olacak size.
1. Meme uçlarınız ne durumda tane tane et parçalı mı ağrı sızı var mı?
2. Dogumdan sonra nasıl korunmayı düşunüyosunuz?

ben hap dusunuyorum yine,emzirmeye sorun cikarmayandan..baska turlu ben yapamam yani guvenemem

diger konuda da evet kucuk parca var ikisnde de ama once de vardi. 1er tane sdce ve acitmio sukur yani

1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devam

Can'ım hızlı hareket ediyosan ondanda olabilir. Neden solunum sıkıntısı çekiyo ki bebek E ben bide sigara içiom benimkindede çıkar mı ki solunum sıkıntısı ya

Kızlarrrr uyku setleriniz yatak ölçülerine göre mi karyola ölçülerine göre mi aldınız? Size zahmet alanlar kolay olursa ölçüp yollayabilir misiniz? Ben instagramdan alıcam ama yatak ölçülerine göre almam gerektiğini düşünerek ölçüleri yolladım ama satıcı firma karyolanın ölçülerini istiyor anlayamadım ve kararsız kaldım

Bebege sglikli omur versin rabbim. Nie ole oldu bi acile gitseydin canim ya kusmazsin sen ole dr unu ara hemen

Bi anda 33 olduğunu farkettim ve gözlerm kocaman olduu:):):) demekki daha da dikkatli olmamıx gerekiyor iyiki yalnız değilmişsin dinlen güzelce:)

Valla benm yorgan buyuk canim besikten biraz.ilk sene kullanamicak zaten uzun sure kullansin diye kenarlarindan kivirarak kullanirim dedim

alekta movik movik benim göğsümde bişi yok kreme ne zamn başlasam diye düşünüyprum ben de:) korunmaya gelincebizim dükkan bayadır kapalıı açılıncaya da allah kerim
Ev fikri de bence süpper bahçeli bi ev ama senin ahali boş koyarsa tabi:):):)

Can'ım hızlı hareket ediyosan ondanda olabilir. Neden solunum sıkıntısı çekiyo ki bebek E ben bide sigara içiom benimkindede çıkar mı ki solunum sıkıntısı ya
Canim bilmiyorum ki ben para icin koyduklarini düşünüyorum cunku ilk bebek gelmis annenin yanina anne emzirmis vs oda cok kalabalik olms o ara hensire gelip hiriltisi var gotrcem demis. Sonucta dogdugnda cocuk dr u oluo anlardi. O hastane cok paraci bence bisi yok cocukta
Bebege sglikli omur versin rabbim. Nie ole oldu bi acile gitseydin canim ya kusmazsin sen ole dr unu ara hemen
Canim oda 15. Kattaydi asansorde bi garip oldum _3 ten +15e cikinca orda bi sallandim inince zaten bide lohusa serbeti ictim pek guzel deildi ama hatir ugruna ictim icerkende midem kalkti zaten o cikti bitek.

Benim ucunda herhamgi bisi yok.dokununca aciyor ama..
Hic hap kullanmadim.esim hayatta icirmez.bende icmeyi dusunmuyorum.zaten ben ust uste bebek istiyorum esim hemen uc ay sonra yapacagmzin hayalini kuruyor ama yaniliyor tabi bir yila kadar esim korunur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…