- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.661
Canim bence normal burda 2 kisilik odalarda 2.500 lira sezeryan ücreti bebis sen saglikli ol da hayirlisiyla atlatinda bosver 3 5fazla olsunBacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Ascus olan hastalarda, ssk vs geçerli olmuyormuş. O yüzden normal ssk sız bir hasta sezeryan için ne ödüyorsa onu ödemem gerekiyormuş. Oda 2.000 tl sezeryan ücreti oluyormuş bu durumda sizce normal mi pahalı mı?
Bugun buyutmemis buyuk ev bakmisİş güç kız :) sen evde g... Büyüt tabi
Canim sor bence hastaneye. Ben dun sordum kan verilecek bana dogumda bide epidural normal dogumda epidural ilac parasini sordum hepsi icinde oluo paketin dediler 1177 liraymis sezeryanda 1066 lira. Niye sezeryan daha ucuz onu anlamadm ama :)Yok bebeğim henüz gün konuşmadı biraz daha doğum tarihini bebeğin kilosu ve gelişimi sağlayacakmış. Sorma vallahi çok tırsıyorum söz konusu özel hastane olunca, 2.000 ile kalacağını inanmıyorum genelde hep başka bir ücreti sokuşturuyorlar.
Napayım bitanem bebek ölür dediği gün doktor başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şu an zaten insülin kullanıyorum diyetle olmadı hem diyet hem insülin 120 yi anca buldum :) 6 haftam kaldı sıkıyorum dişimi. Dikkat et sende bu işin şakası bile yokYenilebilecek herşey karbonhidrad zaten.... Napıcaz böyle ya... Sende ne sabır var,başından beri böyle dayanıyorsun
Seninki niyeti bozmus benden demesiAy burda yakınlarda düğun var pat pat silah sesleri. Ben de gelin gelirken silahlar patlattılardı dibimde sağır olcam diye ödüm koptuydugece çınladı hep kulaklarım. Konsantre olamadım
Bende bufun aldum 86 lira. 3 lu tskim sabahligida var.yeni sezon 190 di bu bitane kalmisti.86 sldim eski sezon diye.tutkudan atlet kilot sldim.emzirme sutyeni ldim.Kızlar uzuuun aramalarım sonucunda hiç bi yerde içime sinen bir gecelik pijama ve sabahlık bulamayınca yine internete sığınıp risk aldım. Bugün lohusasepeti.com'dan ürünlerim geldi. Hatta kısa yıkamada yıkayıp astım bile :) gerçekten resimlerde göründüğü gibi yumuşacık kumaşları ve çok şıklar. Fiyatları da piyasaya göre gayet iyi. Benim gibi hala o işi çözemeyen varsa diye paylaşmak istedim :) ütüleyip onları da çantama yerleştirdim mi hazırız :)
Ben izin veriyom kuzumda işler vermiyo. Napak biz aşiret ağası hanımı değiliz ne kadar para o kadar köfteHadi ordan bebişimi büyütüyom ben
Kız izin ver kendine dinlen artık
Yok bebeğim henüz gün konuşmadı biraz daha doğum tarihini bebeğin kilosu ve gelişimi sağlayacakmış. Sorma vallahi çok tırsıyorum söz konusu özel hastane olunca, 2.000 ile kalacağını inanmıyorum genelde hep başka bir ücreti sokuşturuyorlar.
Bu arada kızlar 2 sorum olacak size.
1. Meme uçlarınız ne durumda tane tane et parçalı mı ağrı sızı var mı?
2. Dogumdan sonra nasıl korunmayı düşunüyosunuz?
1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devamBu arada kızlar 2 sorum olacak size.
Can'ım hızlı hareket ediyosan ondanda olabilir. Neden solunum sıkıntısı çekiyo ki bebek E ben bide sigara içiom benimkindede çıkar mı ki solunum sıkıntısı yaKizlar arkadsimn esi dogum yapmisti gttik gormeye bebis 36.haftada dogdu annenin karaciger enzimleri yuksek die.bebisi göremedik ptesiye kdr kuvozde kalicakmis solumum sikintisi varmis.ama hastaneden geldik kapidan girerken bas donmem oldu sonra istifra ettim smdide eklemlerim kesildi sanki tansiyonmudur bu bilemedim. Esimde nazarmi oldu ne oldun dio. Gozlerim kipkirmizi oldu ama bebis ii hareketli masallah niye bole oldum bilmiyorum ama
Kizlar arkadsimn esi dogum yapmisti gttik gormeye bebis 36.haftada dogdu annenin karaciger enzimleri yuksek die.bebisi göremedik ptesiye kdr kuvozde kalicakmis solumum sikintisi varmis.ama hastaneden geldik kapidan girerken bas donmem oldu sonra istifra ettim smdide eklemlerim kesildi sanki tansiyonmudur bu bilemedim. Esimde nazarmi oldu ne oldun dio. Gozlerim kipkirmizi oldu ama bebis ii hareketli masallah niye bole oldum bilmiyorum ama
Bi anda 33 olduğunu farkettim ve gözlerm kocaman olduu:):):) demekki daha da dikkatli olmamıx gerekiyor iyiki yalnız değilmişsin dinlen güzelce:)Kizlar arkadsimn esi dogum yapmisti gttik gormeye bebis 36.haftada dogdu annenin karaciger enzimleri yuksek die.bebisi göremedik ptesiye kdr kuvozde kalicakmis solumum sikintisi varmis.ama hastaneden geldik kapidan girerken bas donmem oldu sonra istifra ettim smdide eklemlerim kesildi sanki tansiyonmudur bu bilemedim. Esimde nazarmi oldu ne oldun dio. Gozlerim kipkirmizi oldu ama bebis ii hareketli masallah niye bole oldum bilmiyorum ama
Valla benm yorgan buyuk canim besikten biraz.ilk sene kullanamicak zaten uzun sure kullansin diye kenarlarindan kivirarak kullanirim dedimKızlarrrr uyku setleriniz yatak ölçülerine göre mi karyola ölçülerine göre mi aldınız? Size zahmet alanlar kolay olursa ölçüp yollayabilir misiniz? Ben instagramdan alıcam ama yatak ölçülerine göre almam gerektiğini düşünerek ölçüleri yolladım ama satıcı firma karyolanın ölçülerini istiyor anlayamadım ve kararsız kaldım
Canim bilmiyorum ki ben para icin koyduklarini düşünüyorum cunku ilk bebek gelmis annenin yanina anne emzirmis vs oda cok kalabalik olms o ara hensire gelip hiriltisi var gotrcem demis. Sonucta dogdugnda cocuk dr u oluo anlardi. O hastane cok paraci bence bisi yok cocuktaCan'ım hızlı hareket ediyosan ondanda olabilir. Neden solunum sıkıntısı çekiyo ki bebek E ben bide sigara içiom benimkindede çıkar mı ki solunum sıkıntısı ya
Canim oda 15. Kattaydi asansorde bi garip oldum _3 ten +15e cikinca orda bi sallandim inince zaten bide lohusa serbeti ictim pek guzel deildi ama hatir ugruna ictim icerkende midem kalkti zaten o cikti bitek.Bebege sglikli omur versin rabbim. Nie ole oldu bi acile gitseydin canim ya kusmazsin sen ole dr unu ara hemen
Bu arada kızlar 2 sorum olacak size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?