- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.681
Canim bizim yatak 70 110 nevresimlerde ole ama yorgani gormedim annemde o bebek yorgani die yaptrmistiKızlarrrr uyku setleriniz yatak ölçülerine göre mi karyola ölçülerine göre mi aldınız? Size zahmet alanlar kolay olursa ölçüp yollayabilir misiniz? Ben instagramdan alıcam ama yatak ölçülerine göre almam gerektiğini düşünerek ölçüleri yolladım ama satıcı firma karyolanın ölçülerini istiyor anlayamadım ve kararsız kaldım
Hahahah sorma canim bende az once 55 gunu gorunce ayyýy dedim yaklasio :)Bi anda 33 olduğunu farkettim ve gözlerm kocaman olduu:):):) demekki daha da dikkatli olmamıx gerekiyor iyiki yalnız değilmişsin dinlen güzelce:)
Bende 2. Yil patlaticam bi kizce :) senin oglan olursa ona veririz baskasina gtmesin :)Benim ucunda herhamgi bisi yok.dokununca aciyor ama..
Hic hap kullanmadim.esim hayatta icirmez.bende icmeyi dusunmuyorum.zaten ben ust uste bebek istiyorumesim hemen uc ay sonra yapacagmzin hayalini kuruyor ama yaniliyor tabi bir yila kadar esim korunur herhalde.
Bende 2. Yil patlaticam bi kizce :) senin oglan olursa ona veririz baskasina gtmesin :)
Dikkat etmez benimki ya zaten onun ısrarıyla yaptık ailede kısırlık çok korkuyodu ben de tırstım sonra.Seninki niyeti bozmus benden demesisen unut atanip calismayi. Valla ben hapla korunmustum ilk 2 yil hap icerim diorum emzirmeye engel deilse ama esimede guveniyorum o cocuk isinin birlikte alinip yapilacak bir karar olarak goruyor belkide hic bisi yapmayiz dikkat ederiz.
Kız biz bi memur maaşıyla geçiniyoz benimki ortak mallara dokunmuyo bunu okutttular bi ev araba eşya düğün sonra hadi bay bay yaptılarBen izin veriyom kuzumda işler vermiyo. Napak biz aşiret ağası hanımı değiliz ne kadar para o kadar köfte
Canım dr.unu ara acile git ya da. Cok gecmis olsun. Acile giderdim yerinde olsam. Kusmuyodun sen hiç.Kizlar arkadsimn esi dogum yapmisti gttik gormeye bebis 36.haftada dogdu annenin karaciger enzimleri yuksek die.bebisi göremedik ptesiye kdr kuvozde kalicakmis solumum sikintisi varmis.ama hastaneden geldik kapidan girerken bas donmem oldu sonra istifra ettim smdide eklemlerim kesildi sanki tansiyonmudur bu bilemedim. Esimde nazarmi oldu ne oldun dio. Gozlerim kipkirmizi oldu ama bebis ii hareketli masallah niye bole oldum bilmiyorum ama
Canim o iş hiç belli olmaz arkadaşim ilkinde geç oldu kac senede. Sonra bebeği 4 5 aylıkken bi daha hamile kaldı1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devam
Benim göğüs ucu kesik kesik minik et parcacıkları olmuş canım sol göğüs acıyo benim.alekta movik movik benim göğsümde bişi yok kreme ne zamn başlasam diye düşünüyprum ben de:) korunmaya gelincebizim dükkan bayadır kapalıı açılıncaya da allah kerim
Ev fikri de bence süpper bahçeli bi ev ama senin ahali boş koyarsa tabi:):):)
Ben de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce işBenim ucunda herhamgi bisi yok.dokununca aciyor ama..
Hic hap kullanmadim.esim hayatta icirmez.bende icmeyi dusunmuyorum.zaten ben ust uste bebek istiyorumesim hemen uc ay sonra yapacagmzin hayalini kuruyor ama yaniliyor tabi bir yila kadar esim korunur herhalde.
İnsallah canim oglanlar duymasin :)ben de aynisini dusunuyorum :) o da kismet hayirlisiysa kiz olsun ins
O zaman para içindir. Fazla tatlıya bulaşma belkide dokunmuştur. Nane limon iç bak hemen faydası olurCanim bilmiyorum ki ben para icin koyduklarini düşünüyorum cunku ilk bebek gelmis annenin yanina anne emzirmis vs oda cok kalabalik olms o ara hensire gelip hiriltisi var gotrcem demis. Sonucta dogdugnda cocuk dr u oluo anlardi. O hastane cok paraci bence bisi yok cocukta
Canim oda 15. Kattaydi asansorde bi garip oldum _3 ten +15e cikinca orda bi sallandim inince zaten bide lohusa serbeti ictim pek guzel deildi ama hatir ugruna ictim icerkende midem kalkti zaten o cikti bitek.
Canim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiimDikkat etmez benimki ya zaten onun ısrarıyla yaptık ailede kısırlık çok korkuyodu ben de tırstım sonra.
anca ilacla falan. Igne varmıs bi tane 6 ay koruyomuş 1 igne. Onu araştırayım olmazsa.
Kız biz bi memur maaşıyla geçiniyoz benimki ortak mallara dokunmuyo bunu okutttular bi ev araba eşya düğün sonra hadi bay bay yaptılar
kayinbabam kücük kaynım arada lazım olsa veriyo bişeyler. Asıl mirasa iki kaynım oturmuş
Canım dr.unu ara acile git ya da. Cok gecmis olsun. Acile giderdim yerinde olsam. Kusmuyodun sen hiç.
Canim o iş hiç belli olmaz arkadaşim ilkinde geç oldu kac senede. Sonra bebeği 4 5 aylıkken bi daha hamile kaldı
Benim göğüs ucu kesik kesik minik et parcacıkları olmuş canım sol göğüs acıyo benim.
Boş koymazlar o evde beni ya bilemiyorum
O zaman hareketleri sıkı takip et bugünlerde.Canim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiim
Sıkışıyodur napsın :) ben direksiyonu ona veriom o kullanıo arabayı artıkYa sizin sıpalar da gobeğinizin yaslandığı her şeyi itiyo mu ya kanepeye yan yattım onu bile ittiriyo. Eşime yaslanıyom ittiriyo. Hic bi şey değmeyecek beyfendinin hanesine
Ay nası taşıncan bu halde bisey yapma sen az kaldı zaten doğuma. Sen toparlama.Merhaba annisler.....Nasılsıniz bakem.....ben de bugün evi toparladı biraz 2 hafta sonra tasinicaz.....haftaya çalışabilir raporu alıcam. .....bir hafta daha çalışıp sonra 37..
.haftaya kadar rapor alicam......sonra da Allah Kerim. ......
Ya bişi sorcam çalışabilir raporunu ne için alıyosunuz çok merak ettim. İnsan kendini iyi hissederse çalışır zaten rapor be içinMerhaba annisler.....Nasılsıniz bakem.....ben de bugün evi toparladı biraz 2 hafta sonra tasinicaz.....haftaya çalışabilir raporu alıcam. .....bir hafta daha çalışıp sonra 37..
.haftaya kadar rapor alicam......sonra da Allah Kerim. ......
Kahkaha attımSıkışıyodur napsın :) ben direksiyonu ona veriom o kullanıo arabayı artık
O gün bende mide ağrısından ölüyom sandım hemen acile gitmek için yola çıktık kurmızı ışıkta artık dayanamadım yanımızda da araba vardı öyle bir tazyikli kusmuşum ki herifin arabasını batırdımCanim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiim
At kuzum at sen gülllll allahım ağlatmasın :)Kahkaha attım
Ay canım mecbur tasinicaz eşimin tayini çıktı .....o yüzden daha erken taşınıyoruz rapor alıyorum....daha fazla agirlasmadan da toparlanayim dedim.....çok eşyam yok zaten lojmandaydik 75 metrekarede ne kadar eşya olursa bir kısmını da goturmucez ama yerleşmek gözümde buyuyor.....ama evde olurum diye yavaş yavaş yerlestirirm artık. ....Bu arada benim tayinim cikmadan gidiyoruz....inşallah ocakta da benim tayinim de olur merkezi bir okula ...ayyyy bizim de her şey bir yoluna girseydi..hayirlisiyla.......Ay nası taşıncan bu halde bisey yapma sen az kaldı zaten doğuma. Sen toparlama.
Bu sene sınava girmiş miydin.....şubatta 30 bin atama olacak...insalllah atanirsin.....Allah gönlüne göre versin...Ben de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?