2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bizim yatak 70 110 nevresimlerde ole ama yorgani gormedim annemde o bebek yorgani die yaptrmisti

Bende 2. Yil patlaticam bi kizce :) senin oglan olursa ona veririz baskasina gtmesin :)

Dikkat etmez benimki ya zaten onun ısrarıyla yaptık ailede kısırlık çok korkuyodu ben de tırstım sonra.
anca ilacla falan. Igne varmıs bi tane 6 ay koruyomuş 1 igne. Onu araştırayım olmazsa.
Ben izin veriyom kuzumda işler vermiyo. Napak biz aşiret ağası hanımı değiliz ne kadar para o kadar köfte
Kız biz bi memur maaşıyla geçiniyoz benimki ortak mallara dokunmuyo bunu okutttular bi ev araba eşya düğün sonra hadi bay bay yaptılar
kayinbabam kücük kaynım arada lazım olsa veriyo bişeyler. Asıl mirasa iki kaynım oturmuş
Canım dr.unu ara acile git ya da. Cok gecmis olsun. Acile giderdim yerinde olsam. Kusmuyodun sen hiç.
1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devam
Canim o iş hiç belli olmaz arkadaşim ilkinde geç oldu kac senede. Sonra bebeği 4 5 aylıkken bi daha hamile kaldı
Benim göğüs ucu kesik kesik minik et parcacıkları olmuş canım sol göğüs acıyo benim.
Boş koymazlar o evde beni ya bilemiyorum

Ben de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce iş

O zaman para içindir. Fazla tatlıya bulaşma belkide dokunmuştur. Nane limon iç bak hemen faydası olur

Merhaba annisler.....Nasılsıniz bakem.....ben de bugün evi toparladı biraz 2 hafta sonra tasinicaz.....haftaya çalışabilir raporu alıcam. .....bir hafta daha çalışıp sonra 37..
.haftaya kadar rapor alicam......sonra da Allah Kerim. ......

Canim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiim

Ay nası taşıncan bu halde bisey yapma sen az kaldı zaten doğuma. Sen toparlama.

Ya bişi sorcam çalışabilir raporunu ne için alıyosunuz çok merak ettim. İnsan kendini iyi hissederse çalışır zaten rapor be için

Canim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiim
O gün bende mide ağrısından ölüyom sandım hemen acile gitmek için yola çıktık kurmızı ışıkta artık dayanamadım yanımızda da araba vardı öyle bir tazyikli kusmuşum ki herifin arabasını batırdım pisss dedi bana eşimde inip dövecekti Ada'mı kusmak çok rahatlatıyo insanı.

Ay nası taşıncan bu halde bisey yapma sen az kaldı zaten doğuma. Sen toparlama.
Ay canım mecbur tasinicaz eşimin tayini çıktı .....o yüzden daha erken taşınıyoruz rapor alıyorum....daha fazla agirlasmadan da toparlanayim dedim.....çok eşyam yok zaten lojmandaydik 75 metrekarede ne kadar eşya olursa bir kısmını da goturmucez ama yerleşmek gözümde buyuyor.....ama evde olurum diye yavaş yavaş yerlestirirm artık. ....Bu arada benim tayinim cikmadan gidiyoruz....inşallah ocakta da benim tayinim de olur merkezi bir okula ...ayyyy bizim de her şey bir yoluna girseydi..hayirlisiyla.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…