- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.701
Normalde 32.haftada bizim iznimiz başlıyor...çalışabilir raporu alındığında 37.haftaya kadar çalışıyor sonra doğum iznine ayriliyorsun.....o calistigin 5 haftayı da doğum sonrasına aktarıyorsun.......doğum sonrası 8 haftalık izin 13 hafta olmuş oluyor.......Ya bişi sorcam çalışabilir raporunu ne için alıyosunuz çok merak ettim. İnsan kendini iyi hissederse çalışır zaten rapor be için
Bencede para icin. Hastaneye gidioz yaa kotu oldum ben bebek hareketlide elim ayagim tutmuo gozumu acamiomO zaman para içindir. Fazla tatlıya bulaşma belkide dokunmuştur. Nane limon iç bak hemen faydası olur
Niye kiz suan gayet ii ama bisi olurmu ki oglumaO zaman hareketleri sıkı takip et bugünlerde.
Ay Can'ım benim tansiyonuna şekerine kan değerlerine bi baktır bakalım haber bekliyorum bi an önce serum falan takarlar sanırım. HadiBencede para icin. Hastaneye gidioz yaa kotu oldum ben bebek hareketlide elim ayagim tutmuo gozumu acamiom
Niye kiz suan gayet ii ama bisi olurmu ki ogluma
Hepimiz gülelimAt kuzum at sen gülllll allahım ağlatmasın :)
Rabbim gonlunüze göre versin canım inşallah olur. Bebiş kısmetiyle gelirAy canım mecbur tasinicaz eşimin tayini çıktı .....o yüzden daha erken taşınıyoruz rapor alıyorum....daha fazla agirlasmadan da toparlanayim dedim.....çok eşyam yok zaten lojmandaydik 75 metrekarede ne kadar eşya olursa bir kısmını da goturmucez ama yerleşmek gözümde buyuyor.....ama evde olurum diye yavaş yavaş yerlestirirm artık. ....Bu arada benim tayinim cikmadan gidiyoruz....inşallah ocakta da benim tayinim de olur merkezi bir okula ...ayyyy bizim de her şey bir yoluna girseydi..hayirlisiyla.......
Yok canım ya eğitime girmedim çok kusuyodum gy gk bile eziyet gibiydi zor girdim.Bu sene sınava girmiş miydin.....şubatta 30 bin atama olacak...insalllah atanirsin.....Allah gönlüne göre versin...
Dovesymis keske kopek insan halinden anlasin azO gün bende mide ağrısından ölüyom sandım hemen acile gitmek için yola çıktık kurmızı ışıkta artık dayanamadım yanımızda da araba vardı öyle bir tazyikli kusmuşum ki herifin arabasını batırdımpisss dedi bana eşimde inip dövecekti Ada'mı kusmak çok rahatlatıyo insanı.
Git de bi hastaneye canım. Bir sey olmaz korkma hareket ediyosa. Haber ver bize de canımBencede para icin. Hastaneye gidioz yaa kotu oldum ben bebek hareketlide elim ayagim tutmuo gozumu acamiom
Niye kiz suan gayet ii ama bisi olurmu ki ogluma
5 gün önce gitt,ğimde 2 kilo dedi doktor önden gidiyor dedi.Maşallah iyi kızçem inşallah böyle devam eder.geçenlerde ağrım ve baskı vardı korktum dedim açılma mı oluyor diye gittik bişey yok Allahtan.Dikkatli olcam işte hareket yorulmak yok her zaman ki gibi .Senin açılmayı nasıl anladın birşeymi hissettin yoksa doktora gittiğindemi öğrenmiştinSağol bitanem çoğunu atlattik ikimizde inşallah senin kız nasi kilosu toparladn mi inş ben inanıyorum 38e gelcez herkese inat ya benim zor ama olsun bebegm ben suna inaniyrm negatuf olunca hissediyorum minnoslar
Yan korumaları da mı büyük?Valla benm yorgan buyuk canim besikten biraz.ilk sene kullanamicak zaten uzun sure kullansin diye kenarlarindan kivirarak kullanirim dedim
Fiyat çok iyi canım, benim gittiğim özel hastanede 2750 Sezeyan mesela ve ankarada 2500 altında Sezeyan yapan özel hastane yok gibi...Bacılar geçen rüyamda sezeryan oluyordum demiştim çıktı rüyam. Doktor bugün sezeryan kararı kaldı. Daha önce ascus çıktığı için riske atamam dedi. Aslında geçen bir şey ama hiç riske girmemi istemiyor.
Ascus olan hastalarda, ssk vs geçerli olmuyormuş. O yüzden normal ssk sız bir hasta sezeryan için ne ödüyorsa onu ödemem gerekiyormuş. Oda 2.000 tl sezeryan ücreti oluyormuş bu durumda sizce normal mi pahalı mı?
Hayırlısı olsun canı. Hakkında ...ben de mezun olduktan sonra 10 ay beklemistim...ilk atamada Urfa yo yazmıştım ama Karsa atanmıştım .....Hepimiz gülelim
Rabbim gonlunüze göre versin canım inşallah olur. Bebiş kısmetiyle gelir
Yok canım ya eğitime girmedim çok kusuyodum gy gk bile eziyet gibiydi zor girdim.
aaa dizilerime laf sölemeyin kimin eli kimin cebinde heyecanlı oluyo kız. :) biz gece seyredip futbol yorumcuları gibi kritik yapıoz gündüz arkadaşlarla ne boş işler dimi
İlkini tüp bebek yapıp, peşine diğeri bebekken hamile kalan tam 3 örneğim var yakından1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devam
Hpv virusu mu ne varmis ondanmi acaba canim buda.ondada normal dogumda cocuga gecebilir diye duyustumBebeğim rahmimden bir parça aldırmıştım ya hatırlıyor musun rahim ağzı kanseri mi değil mi diye. Rahimde bir yara siğil gibi bir şey var. Çooook çoook uzun yıllar sonra kanser olma riski taşıyormuş. Kimi zaman iyileşip kimi zaman tekrarlıyormuş kendini. Ama vajinal doğumda rahimden geçerken bebeğe virüs temas edebiliyormuş bu nedenle sezeryan diyor. Aslında smear testinde çıkan bir şey, ama doktor hiç test bile demedi. Oysa belki geçti iyileşti...
Canım sağlığı yerinde olsunKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 1700 gr olmuş ben hiç kilo almamışım çocuğum da öyle 15 günde 250 gr almış yavrucak
nasip canım. Bakalım benim kısmetim ne zamana olacakHayırlısı olsun canı. Hakkında ...ben de mezun olduktan sonra 10 ay beklemistim...ilk atamada Urfa yo yazmıştım ama Karsa atanmıştım .....
Ay güzel olur ya nasip artık diyelim. Ama bizimki stres falan değil kuzum tedavisiz olmaz sanırım yinede Allah'ın bileceği iş.İlkini tüp bebek yapıp, peşine diğeri bebekken hamile kalan tam 3 örneğim var yakından)) kafa rahatlıyor stres kalkıyor mevcut sorunlar minimum etkiliyor....ondan sonra süpriz bebekRtık o da bonusu olur olursa
Ay çok geçmiş olsun kuzm haberim yoktu hemen yiyryim doğuma neden olmaz demi..mesala bana ananas nane bitki caylari hurma yasak rahmim açık ya sağol bebegm yiyeyim
Canim gecmis olsn.tansiyonun yukselmistir belki.mide bulantisi olaylarida son aylarda olabiliyomus.ben bugun biraz kendime geldim.Canim bilmiyorum ki ben para icin koyduklarini düşünüyorum cunku ilk bebek gelmis annenin yanina anne emzirmis vs oda cok kalabalik olms o ara hensire gelip hiriltisi var gotrcem demis. Sonucta dogdugnda cocuk dr u oluo anlardi. O hastane cok paraci bence bisi yok cocukta
Canim oda 15. Kattaydi asansorde bi garip oldum _3 ten +15e cikinca orda bi sallandim inince zaten bide lohusa serbeti ictim pek guzel deildi ama hatir ugruna ictim icerkende midem kalkti zaten o cikti bitek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?