2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bişi sorcam çalışabilir raporunu ne için alıyosunuz çok merak ettim. İnsan kendini iyi hissederse çalışır zaten rapor be için
Normalde 32.haftada bizim iznimiz başlıyor...çalışabilir raporu alındığında 37.haftaya kadar çalışıyor sonra doğum iznine ayriliyorsun.....o calistigin 5 haftayı da doğum sonrasına aktarıyorsun.......doğum sonrası 8 haftalık izin 13 hafta olmuş oluyor.......

Bencede para icin. Hastaneye gidioz yaa kotu oldum ben bebek hareketlide elim ayagim tutmuo gozumu acamiom

Niye kiz suan gayet ii ama bisi olurmu ki ogluma
Ay Can'ım benim tansiyonuna şekerine kan değerlerine bi baktır bakalım haber bekliyorum bi an önce serum falan takarlar sanırım. Hadi

At kuzum at sen gülllll allahım ağlatmasın :)
Hepimiz gülelim
Rabbim gonlunüze göre versin canım inşallah olur. Bebiş kısmetiyle gelir
Bu sene sınava girmiş miydin.....şubatta 30 bin atama olacak...insalllah atanirsin.....Allah gönlüne göre versin...
Yok canım ya eğitime girmedim çok kusuyodum gy gk bile eziyet gibiydi zor girdim.

Dovesymis keske kopek insan halinden anlasin az

Sağol bitanem çoğunu atlattik ikimizde inşallah senin kız nasi kilosu toparladn mi inş ben inanıyorum 38e gelcez herkese inat ya benim zor ama olsun bebegm ben suna inaniyrm negatuf olunca hissediyorum minnoslar
5 gün önce gitt,ğimde 2 kilo dedi doktor önden gidiyor dedi.Maşallah iyi kızçem inşallah böyle devam eder.geçenlerde ağrım ve baskı vardı korktum dedim açılma mı oluyor diye gittik bişey yok Allahtan.Dikkatli olcam işte hareket yorulmak yok her zaman ki gibi .Senin açılmayı nasıl anladın birşeymi hissettin yoksa doktora gittiğindemi öğrenmiştin

Fiyat çok iyi canım, benim gittiğim özel hastanede 2750 Sezeyan mesela ve ankarada 2500 altında Sezeyan yapan özel hastane yok gibi...

Hepimiz gülelim

Rabbim gonlunüze göre versin canım inşallah olur. Bebiş kısmetiyle gelir

Yok canım ya eğitime girmedim çok kusuyodum gy gk bile eziyet gibiydi zor girdim.
Hayırlısı olsun canı. Hakkında ...ben de mezun olduktan sonra 10 ay beklemistim...ilk atamada Urfa yo yazmıştım ama Karsa atanmıştım .....

1. Evet benimde öle ama sadece kol altımdan göğsüme doğru arada sancı giriyo 2. Biz zaten beceremediğimiz için tüp bebek yaptık. Korunmak yok yola devam
İlkini tüp bebek yapıp, peşine diğeri bebekken hamile kalan tam 3 örneğim var yakından)) kafa rahatlıyor stres kalkıyor mevcut sorunlar minimum etkiliyor....ondan sonra süpriz bebekRtık o da bonusu olur olursa

Hpv virusu mu ne varmis ondanmi acaba canim buda.ondada normal dogumda cocuga gecebilir diye duyustum

Selam kızlar.. Bebek arabası aldınız mı ya da hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Rakamlar çok uçuk gerek var mı sizce o kadar para vermeye?

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 1700 gr olmuş ben hiç kilo almamışım çocuğum da öyle 15 günde 250 gr almış yavrucak
Canım sağlığı yerinde olsun

Hayırlısı olsun canı. Hakkında ...ben de mezun olduktan sonra 10 ay beklemistim...ilk atamada Urfa yo yazmıştım ama Karsa atanmıştım .....
nasip canım. Bakalım benim kısmetim ne zamana olacak

İlkini tüp bebek yapıp, peşine diğeri bebekken hamile kalan tam 3 örneğim var yakından)) kafa rahatlıyor stres kalkıyor mevcut sorunlar minimum etkiliyor....ondan sonra süpriz bebekRtık o da bonusu olur olursa
Ay güzel olur ya nasip artık diyelim. Ama bizimki stres falan değil kuzum tedavisiz olmaz sanırım yinede Allah'ın bileceği iş.

Ay çok geçmiş olsun kuzm haberim yoktu hemen yiyryim doğuma neden olmaz demi..mesala bana ananas nane bitki caylari hurma yasak rahmim açık ya sağol bebegm yiyeyim

canım doktorum söyledi bana bunları ye diye, çare bulamıyoruz sıvıyı artırmak için ama bikaç hastamda işe yaradı dedi, ama sen genede doktoruna sor canım açılma yapmaz bence ama sen genede sor canım

Canim gecmis olsn.tansiyonun yukselmistir belki.mide bulantisi olaylarida son aylarda olabiliyomus.ben bugun biraz kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…