2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım rahimde mi yoksa vajinanın dış taraflarında mı çıkmıştı. Aynısı bende de olmuştu yakıldı hemen ve 3 aşı yapıldı. Her yıl smear testi yaptırıyorum. Benimki dıştaydı ve maalesef virüsü yanlışlıkla bir kızın jiletinden kaptım 5 yıl önce

Maşallah canım yok ben anladm bebegn ters olduğunu da ben anladm suyum azcik geldiğinde ben anladm hatta esimle devlet aciline gitmiştir ben diyorum ck kotuym bise var doktor diyo hayır bi sıkıntı yok ben dedim var doktor dedi yok sonra yola cikablrsn dedi malatyaya gittik ordaki devletin aciline gittim ben diyorum var bi sorun yok diyolar hayir agrim ck su geliyo akintm var setinin üstünde bise var sanki el ayak gibi diyorum yok sana ole geliyo diyolar en sonunda kendi doktoruna gittim doğum yapmıştı erkek doktora gittik ona yönlendirdiler doktordaki tepki su aman Allahim 5cm açılmış bebek ters hemen progestana başlıyoruz sen ck zayifsin bebek çok zayıf beslenmemisin su kalmamış dedi sonra progestan iğne dinlenme ole canım ben anladm yanı ana yuregi masallah canım inş sağ salim kucagmza alcaz

canım doktorum söyledi bana bunları ye diye, çare bulamıyoruz sıvıyı artırmak için ama bikaç hastamda işe yaradı dedi, ama sen genede doktoruna sor canım açılma yapmaz bence ama sen genede sor canım
Sordum canım iç dedi hatta çocuğun gözleri içinde iyi dedi watsaptan hemen cevap veriyo sağolsun faydalı bi yan etkisi yok dedi

Canım Allah yardimcin olsun inşallah bekler 4 hafta daha.bende açılma yok ama baskı yapıyormuş ağrım coktu progestan başladım.

bende işte öyle hissediyordum sanki el veya ayak var doktoruma yazdım hemen gel dedi gittik baktı açılma falan yok myom kaynaklı olabilirmiş.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnede oldum doktorum garantiye alalım dedi iyi dedim bende.Sen nerede oturuyordun canım

Geçmiş olsun canım

KıZlar yaa hastane çantasını hazırlayan var mı.? Ben bi liste hazırladım yarın hepsini bavula yerleştiricem..sizler ne yaptınız.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…