- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.721
Sen ne mezunusun canimBen de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce iş
Haber ver canimBencede para icin. Hastaneye gidioz yaa kotu oldum ben bebek hareketlide elim ayagim tutmuo gozumu acamiom
Niye kiz suan gayet ii ama bisi olurmu ki ogluma
Canım rahimde mi yoksa vajinanın dış taraflarında mı çıkmıştı. Aynısı bende de olmuştu yakıldı hemen ve 3 aşı yapıldı. Her yıl smear testi yaptırıyorum. Benimki dıştaydı ve maalesef virüsü yanlışlıkla bir kızın jiletinden kaptımBebeğim rahmimden bir parça aldırmıştım ya hatırlıyor musun rahim ağzı kanseri mi değil mi diye. Rahimde bir yara siğil gibi bir şey var. Çooook çoook uzun yıllar sonra kanser olma riski taşıyormuş. Kimi zaman iyileşip kimi zaman tekrarlıyormuş kendini. Ama vajinal doğumda rahimden geçerken bebeğe virüs temas edebiliyormuş bu nedenle sezeryan diyor. Aslında smear testinde çıkan bir şey, ama doktor hiç test bile demedi. Oysa belki geçti iyileşti...
33 gibi biseydi canim en sonKac cm mis bebek peki
Calisiyosn demek ozaman iyi canım ben evdeym ne yazikkiEdiorum canımm benimmm :) inşallahhh atanabiliriz..eet canım zor gerçekten, şuanki işimde çok ii çok memnunum ama tabiki öğretmenlik gbi olmaz
Maşallah canım yok ben anladm bebegn ters olduğunu da ben anladm suyum azcik geldiğinde ben anladm hatta esimle devlet aciline gitmiştir ben diyorum ck kotuym bise var doktor diyo hayır bi sıkıntı yok ben dedim var doktor dedi yok sonra yola cikablrsn dedi malatyaya gittik ordaki devletin aciline gittim ben diyorum var bi sorun yok diyolar hayir agrim ck su geliyo akintm var setinin üstünde bise var sanki el ayak gibi diyorum yok sana ole geliyo diyolar en sonunda kendi doktoruna gittim doğum yapmıştı erkek doktora gittik ona yönlendirdiler doktordaki tepki su aman Allahim 5cm açılmış bebek ters hemen progestana başlıyoruz sen ck zayifsin bebek çok zayıf beslenmemisin su kalmamış dedi sonra progestan iğne dinlenme ole canım ben anladm yanı ana yuregi5 gün önce gitt,ğimde 2 kilo dedi doktor önden gidiyor dedi.Maşallah iyi kızçem inşallah böyle devam eder.geçenlerde ağrım ve baskı vardı korktum dedim açılma mı oluyor diye gittik bişey yok Allahtan.Dikkatli olcam işte hareket yorulmak yok her zaman ki gibi .Senin açılmayı nasıl anladın birşeymi hissettin yoksa doktora gittiğindemi öğrenmiştin
Sordum canım iç dedi hatta çocuğun gözleri içinde iyi dedi watsaptan hemen cevap veriyo sağolsun faydalı bi yan etkisi yok dedicanım doktorum söyledi bana bunları ye diye, çare bulamıyoruz sıvıyı artırmak için ama bikaç hastamda işe yaradı dedi, ama sen genede doktoruna sor canım açılma yapmaz bence ama sen genede sor canım
Canım Allah yardimcin olsun inşallah bekler 4 hafta daha.bende açılma yok ama baskı yapıyormuş ağrım coktu progestan başladım.Maşallah canım yok ben anladm bebegn ters olduğunu da ben anladm suyum azcik geldiğinde ben anladm hatta esimle devlet aciline gitmiştir ben diyorum ck kotuym bise var doktor diyo hayır bi sıkıntı yok ben dedim var doktor dedi yok sonra yola cikablrsn dedi malatyaya gittik ordaki devletin aciline gittim ben diyorum var bi sorun yok diyolar hayir agrim ck su geliyo akintm var setinin üstünde bise var sanki el ayak gibi diyorum yok sana ole geliyo diyolar en sonunda kendi doktoruna gittim doğum yapmıştı erkek doktora gittik ona yönlendirdiler doktordaki tepki su aman Allahim 5cm açılmış bebek ters hemen progestana başlıyoruz sen ck zayifsin bebek çok zayıf beslenmemisin su kalmamış dedi sonra progestan iğne dinlenme ole canım ben anladm yanı ana yuregimasallah canım inş sağ salim kucagmza alcaz
bende işte öyle hissediyordum sanki el veya ayak var doktoruma yazdım hemen gel dedi gittik baktı açılma falan yok myom kaynaklı olabilirmiş.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnede oldum doktorum garantiye alalım dedi iyi dedim bende.Sen nerede oturuyordun canımMaşallah canım yok ben anladm bebegn ters olduğunu da ben anladm suyum azcik geldiğinde ben anladm hatta esimle devlet aciline gitmiştir ben diyorum ck kotuym bise var doktor diyo hayır bi sıkıntı yok ben dedim var doktor dedi yok sonra yola cikablrsn dedi malatyaya gittik ordaki devletin aciline gittim ben diyorum var bi sorun yok diyolar hayir agrim ck su geliyo akintm var setinin üstünde bise var sanki el ayak gibi diyorum yok sana ole geliyo diyolar en sonunda kendi doktoruna gittim doğum yapmıştı erkek doktora gittik ona yönlendirdiler doktordaki tepki su aman Allahim 5cm açılmış bebek ters hemen progestana başlıyoruz sen ck zayifsin bebek çok zayıf beslenmemisin su kalmamış dedi sonra progestan iğne dinlenme ole canım ben anladm yanı ana yuregimasallah canım inş sağ salim kucagmza alcaz
Geçmiş olsun canımMaşallah canım yok ben anladm bebegn ters olduğunu da ben anladm suyum azcik geldiğinde ben anladm hatta esimle devlet aciline gitmiştir ben diyorum ck kotuym bise var doktor diyo hayır bi sıkıntı yok ben dedim var doktor dedi yok sonra yola cikablrsn dedi malatyaya gittik ordaki devletin aciline gittim ben diyorum var bi sorun yok diyolar hayir agrim ck su geliyo akintm var setinin üstünde bise var sanki el ayak gibi diyorum yok sana ole geliyo diyolar en sonunda kendi doktoruna gittim doğum yapmıştı erkek doktora gittik ona yönlendirdiler doktordaki tepki su aman Allahim 5cm açılmış bebek ters hemen progestana başlıyoruz sen ck zayifsin bebek çok zayıf beslenmemisin su kalmamış dedi sonra progestan iğne dinlenme ole canım ben anladm yanı ana yuregimasallah canım inş sağ salim kucagmza alcaz
Aynı dertten müzdaribizSelam kızlar.. Bebek arabası aldınız mı ya da hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Rakamlar çok uçuk gerek var mı sizce o kadar para vermeye?
Geçen haftaki bölümünden sonra sezeryaana karra verdim. İzlemeyin bence:)Saniyede dört bebek belgeseli var izleyin bayanlar......
Aynen öyle kopuyor adeta o yüzden elimi sürmeden kulak pamuğuyla sürüyorum çok ellemekte iyi değilmişnasıl mesela? benım de minik minik et parcası gıbı oldu
Eet canım ya çok şükür yaklaşık 1buçuk yıldır çalışıorum burda çok rahat işim ama öğretmenlik asıl mesleğim tabikiCalisiyosn demek ozaman iyi canım ben evdeym ne yazikki
Bulantısı vardı elim ayağım tutmuyo dedi acile gidiyolardı
Daha erken değil mi onun içinKıZlar yaa hastane çantasını hazırlayan var mı.? Ben bi liste hazırladım yarın hepsini bavula yerleştiricem..sizler ne yaptınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?