- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.741
KıZlar yaa hastane çantasını hazırlayan var mı.? Ben bi liste hazırladım yarın hepsini bavula yerleştiricem..sizler ne yaptınız.?
Bu nedir ya hepimizin taşınacağımı tuttu :) iyi olmanıza sevindim canancım. Salı yada çarşamba bende taşınacam bi aksilik çıkmazsa Allah yardımcımız olsunKizlar bugun kontrole gittim.kizim 1300gr olmus.geceleri artik saga sola dönmekte zorlandigimi ve rahmimde sürekli bir agri hissettigimden bahsettim doktora.rahimde acilma fln yokmus cok sukur ama artik calismasan iyi olur dedi.hele bide aralik ayinda tasincagimi soyleyince firca yedim.2 hafta once izne ayril dedi.2 hafta rapor yazicak işe gitmicem.anlicaginiz 30.haftada izne ayrilcam.
Bugun bide eminonune gittik son eksiklerimizi tamamlamaya.biraz fazla yoruldum sanirim suan yürümekte bile zorlaniyorum
ben yan koruma almadim. Uyku seti olarak deil ayri ayri aldimYan korumaları da mı büyük?
Anladım canım iyi günlerde kullan inşallahben yan koruma almadim. Uyku seti olarak deil ayri ayri aldim
Bu nedir ya hepimizin taşınacağımı tuttu :) iyi olmanıza sevindim canancım. Salı yada çarşamba bende taşınacam bi aksilik çıkmazsa Allah yardımcımız olsun
böyle olaylar çok oluyor.Ben rüyamı yazayım size bebeğim kendi yatağımda doğuyo direk hemşire bana doğru tutuyo benimki bana anne bana hep erkek kıyafeti aldın bak ben kızım diyo :) masmavi gözlü bi kız. Bizden mavi gözlü çıkması imkansız ama malum olur diyolarya acaba kız mı benimki nedir :)
sanırım bizim kullanmamız şart bu kremı.Aynen öyle kopuyor adeta o yüzden elimi sürmeden kulak pamuğuyla sürüyorum çok ellemekte iyi değilmiş
Yok Can'ım yormam sende yorma :)Amin kuzum ya sorma klupcek tasiniyoruzinsallah rahatca halledersin.birgunde yüklenme kendine.hergün parca parca yapmaya calis
Kuku gördüm canım. İnşallah hayırlısıyla bi doğuralım.böyle olaylar çok oluyor.pipiyi gördüysen pipilidir canım sağlıkla gelsinler
haklısın. ben hayatım boyunca hep 48 ile 50 arası gıttım geldım. yemek kısma sorunum hıc olmadıÇok kötüsün yaaa senin şu yediklerinle bir ailee doyarr
yok kız rüyada değil usg deKuku gördüm canım. İnşallah hayırlısıyla bi doğuralım.
Bende belki isi birakBen de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce iş
aman bosver napcan calisipBen de atanayım ya da bi iş bulayım sonra ikinci düşünüyorum. Önce iş
Kiz hamileyken tiksinc seyler icilir mi.bunyen iyiymis gene ben hayatta icemem.keske gitseydin yine de kusma musma korkarim.ama.hareket var diye korkmuyosun sanirimCanim kusunca acildim sanki ne bilim bebegin hareketleride yerinde hareket olmasa giderdim de. Smdi aksam aksam esimide panikletmiim
Ya sizin sıpalar da gobeğinizin yaslandığı her şeyi itiyo mu ya kanepeye yan yattım onu bile ittiriyo. Eşime yaslanıyom ittiriyo. Hic bi şey değmeyecek beyfendinin hanesine
Anladım canım iyi günlerde kullan inşallah
Sağol canım cumlemizin vajinal mi oluyorsun oleyse kesin eldiven kullanCanım Allah yardimcin olsun inşallah bekler 4 hafta daha.bende açılma yok ama baskı yapıyormuş ağrım coktu progestan başladım.
Biz elazigda oturuyoz şuanda canım buraya geldik tamam bi sknti yoksa içini ferah tutbende işte öyle hissediyordum sanki el veya ayak var doktoruma yazdım hemen gel dedi gittik baktı açılma falan yok myom kaynaklı olabilirmiş.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnede oldum doktorum garantiye alalım dedi iyi dedim bende.Sen nerede oturuyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?