- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.761
Sağol canimGeçmiş olsun canım
İnş yaparız canımEet canım ya çok şükür yaklaşık 1buçuk yıldır çalışıorum burda çok rahat işim ama öğretmenlik asıl mesleğim tabiki
Canim karanfil al at agzina o uyusturuo hem kimyasal almamis olursun bende gecen ay cok cektim sukurki gecti aradasizlama olunca atiyorum agzima karanfil yineKızlar aranızda dis ağrısı çeken var mi dayanamıyorum valla 4disim curudu ama 1tanesi felaket agriyo yok böle ağrı penisiline alerjm var diye antibiyotik alıp cektirwmiyorum doktor cekeceksn dedi parol al dedi aliyom ama ck agriyo ayrıca bise yapan var mi
Kızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Aynen canimm kaburgalarim bacaklarim ayrica midem de yaniyooo aayyy en fazla son 2 ayimiz dayanmak istiyorummm sezeryan yaptirip erken aldiranlari simdi daha iyi anliyorum son zamnlar gercekten zormusOff uyuyamıyorum her yerim ağrıyor yatınca belim bacaklarim sırtım kalçam. .
Ya tuhaf gelebilir ama bebegi fazla hareket eden varmi ordan oraya atiyo kendini sanki irkiliyomus gibi...hem canimi acitiyo hem korkutuyo, hic uyudugunu hissetmedim devamli bi hareket halinde. Yattigim tarafada vurup duruyo bazen rahatsiz ediyosun beni dermis gibi. Artik Gecede uyuyamiyorum gunduzde
Kızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Sosyal bilgiler canımSen ne mezunusun canim
Yaa evde otur goreyim seni deBende belki isi birak
aman bosver napcan calisip
Ohh çok geçmiş olsun canım.Kızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Benim de bir çürük dişim var zaman zaman ağrıyor. Bir şeyler yedikten hemen sonra minik parça diş macunuyla (ağrıyan dişim biraz daha fazla olmak koşuluyla) dişlerimi hemen fırçalıyorum. Gece yatarken tuzlu suyla çalkalıyorum. İyi geliyor.Kızlar aranızda dis ağrısı çeken var mi dayanamıyorum valla 4disim curudu ama 1tanesi felaket agriyo yok böle ağrı penisiline alerjm var diye antibiyotik alıp cektirwmiyorum doktor cekeceksn dedi parol al dedi aliyom ama ck agriyo ayrıca bise yapan var mi
Geçmiş olsun canım artık kendini yormamalısın. Dikkat et kendine de bebişe deKızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Biraz daha sıkacaz dişimizi canım. Perşembe fopum yapan yengem normal insana döndüm ya dediOff uyuyamıyorum her yerim ağrıyor yatınca belim bacaklarim sırtım kalçam. .
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya dikiş mi açıldı kız Allah korusun. Bi dr a görün canım yaGünaydın kızlar gece ağladım ağrıdan yine dibim ağrıyor sanki bi şey batıyo rahim ağzında.fıtığım da azdı zaten ayakta duramıyorum.
Sağlıkla gelsinler dişimizi sıkacaz napalım
Sordum canım iç dedi hatta çocuğun gözleri içinde iyi dedi watsaptan hemen cevap veriyo sağolsun faydalı bi yan etkisi yok dedi
Gecmis olsun canim
gecmis olsn canim..ins birdaha olmaz diyelim o halde
Sagolun kizlarr. Alektacim hamilelikten once hep 9 6ydi tansiyonum. Hamileyken 12 13 e 6 filandi ama aniden dusunce carpti demekkiSosyal bilgiler canım
Yaa evde otur goreyim seni de
çoook sıkılıyorum ya.
kaynım gel atolyede muhasebeye bak diyor bi oda ayarlarız sana diyor. Eşm bi kreş açalım diyor. Ama ben mesleğimi yapmak istiyorum ne para için ne de çalışmak için çalışmak değil niyetim.
Öğrencilerimi özlüyorum özel de olsa çalıscam
Ohh çok geçmiş olsun canım.Düşük tansiyon sorun değil canım benimki 9a 5 falan genelde o civarda. Dr bi şey demiyo önemsemiyo. Yalnız dikkat et baş dönmelerine. Çok ayakta dolanma.
Sen dr a gtmek istemiosun ama gitsen ya bi ya acilma olduysa allah korusun. Sen ne zaman dibim agrio desen acilman oluodu ihmal etme gt dr unaGünaydın kızlar gece ağladım ağrıdan yine dibim ağrıyor sanki bi şey batıyo rahim ağzında.fıtığım da azdı zaten ayakta duramıyorum.
Sağlıkla gelsinler dişimizi sıkacaz napalım
Saol canim benmGeçmiş olsun canım artık kendini yormamalısın. Dikkat et kendine de bebişe de
Biraz daha sıkacaz dişimizi canım. Perşembe fopum yapan yengem normal insana döndüm ya dediaz kaldı biz de dönücez inşallah
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya dikiş mi açıldı kız Allah korusun. Bi dr a görün canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?