2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dikiş yoktu canım ama açıklık vardı. Bi hafta ağrım azaldı şmdi iki gündür yine başladı
Sagolun kizlarr. Alektacim hamilelikten once hep 9 6ydi tansiyonum. Hamileyken 12 13 e 6 filandi ama aniden dusunce carpti demekki
Hamilelikte halsizlik de oluyo zaten üstüne de tansiyon düşünce kötü oluyo canım.
Sen dr a gtmek istemiosun ama gitsen ya bi ya acilma olduysa allah korusun. Sen ne zaman dibim agrio desen acilman oluodu ihmal etme gt dr una
Zaten dibe vuruyo yine bişey batıyo sanki indi yine farkediyorum ben
Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamak gerekiyor ya.
30 derece kısa program canım. Durulama da yap ekstra.

Canım o bebek programı 2buçuk saat yıkıyo benim makine. Bi de 40 derece. Ben girişmedim ona.
Keşke sorsaydın burda önceden.
Stres yapma kendine ne olacak yine alınır :) ben de olsam üzülürdüm gerçi de olan oldu artık üzülme

canım ben çeker korkusundan 20 derecede yıkadım bir saatlik programda, aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil yeterki sağlık olsun :)

Aynen 2 bucuk saat, bir de yarim saatlik bir duruluma ekledim ona..
Cok cok sorun değil zaten, 3 aylik olan bir tulum yenidogan, 1 aylik oldu mesela.. sadece 1 tanesi zaten yenidogandi o olmaz artik sanırım. Bosuna stres yaptim zaten dun gece sacmaydi baya

canım ben çeker korkusundan 20 derecede yıkadım bir saatlik programda, aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil yeterki sağlık olsun :)
Aynen canım, sağlık olsun. Inan bende bu kadar takmam bu tarz şeyleri ama gece bir gariptim, hormonlar sanırım, ilk defa bu kadar abarttim küçücük seyi
Bende simdi ikinci postayı hassas programda yikiyorum 30 derece, 1 bucuk saat..

Sağlık olsun canım üzme tatlı canlarını
Canım sen bugünlerde yine yordun kendini. Artık yorma lütfen bebişi ve kendini düşün :*
Merhaba bebek diye bi program var canim ama zaten az kalmis galiba:) sen disarinin tadini cikar ben hastane odasinda takiliyorum:)))
Oyyyy canım benim ya Kıyamam sana inşallah çok çok iyi olarak çıkarsın canım hastaneden :)

aynen canım üzülmen sinir olman hormonlardan hayırlısıyla doğsalardı sağlıkla bizde normale dönseydik ama daha lohusa sendromu var :))

Kizlarrr travesti ş eşimle Günaydinnnnnnnnnlarrrr pazar kahvaltimi yalnız yapıyorum kocis yok

Geçmis olsnn dikkat et canim yaa.vucut yorgunlugundan tabiki.herseyi yaparmisiz gibi geliyo ama olmuyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…