- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.801
Dikiş yoktu canım ama açıklık vardı. Bi hafta ağrım azaldı şmdi iki gündür yine başladıGeçmiş olsun canım artık kendini yormamalısın. Dikkat et kendine de bebişe de
Biraz daha sıkacaz dişimizi canım. Perşembe fopum yapan yengem normal insana döndüm ya dediaz kaldı biz de dönücez inşallah
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya dikiş mi açıldı kız Allah korusun. Bi dr a görün canım ya
Hamilelikte halsizlik de oluyo zaten üstüne de tansiyon düşünce kötü oluyo canım.Sagolun kizlarr. Alektacim hamilelikten once hep 9 6ydi tansiyonum. Hamileyken 12 13 e 6 filandi ama aniden dusunce carpti demekki
Zaten dibe vuruyo yine bişey batıyo sanki indi yine farkediyorum benSen dr a gtmek istemiosun ama gitsen ya bi ya acilma olduysa allah korusun. Sen ne zaman dibim agrio desen acilman oluodu ihmal etme gt dr una
30 derece kısa program canım. Durulama da yap ekstra.Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamak gerekiyor ya.
Merhaba bebek diye bi program var canim ama zaten az kalmis galiba:) sen disarinin tadini cikar ben hastane odasinda takiliyorum:)))Ayy ben çıktım evden ne vaarrr :)
Canım o bebek programı 2buçuk saat yıkıyo benim makine. Bi de 40 derece. Ben girişmedim ona.Günaydın kızlar,
Dün aşırı sinirli bir şekilde uyudum yaa
Ilk defa böyle oldum.. hamilelikten sanırım
Misafirler falan vardi, hep beraber yedik içtik, güzel bir aksamdi.. gittiler ben de bebeğin kıyafetlerini yikayim dedim, beyaz ve kremleri yıkadım. Makinanın özel baby programını sectim, 40 derece, cift duruluma falan yaptım.
Bazı parçalar baya kuculmus çıktı
Bereleri, eldivenleri fileye koydum kucucukler diye, file açılmış falan..
Aşırı sinir oldum.. Eşim diyor tamam boşver aliriz falan ama sakinlesemedim, moralim bozuk oturdum oyle... espri falan yapıyor güleyim diye, buz gibi bakiyorum, trip atiyordum nerdeyse, ne sucu varsa
Suan cok sacma geliyor, ilk defa aylardan beri bu kadar gergin ve sinirliydim ve küçücük bir sebepten.
Kendimi tanıyamadım yani dün gece, çirkef, agresif bir tiptim bir kaç saatligine
Şimdi ikinci kisim kiyafetleri atacam makinaya, bu sefer hassas programi sececem, 30 derecede.. yine cekmesin diye
Günaydın kızlar,
Misafirler falan vardi, hep beraber yedik içtik, güzel bir aksamdi.. gittiler ben de bebeğin kıyafetlerini yikayim dedim, beyaz ve kremleri yıkadım. Makinanın özel baby programını sectim, 40 derece, cift duruluma falan yaptım.
Aşırı sinir oldum.. Eşim diyor tamam boşver aliriz falan ama sakinlesemedim, moralim bozuk oturdum oyle... espri falan yapıyor güleyim diye, buz gibi bakiyorum, trip atiyordum nerdeyse, ne sucu varsa
Suan cok sacma geliyor, ilk defa aylardan beri bu kadar gergin ve sinirliydim ve küçücük bir sebepten.
Kendimi tanıyamadım yani dün gece, çirkef, agresif bir tiptim bir kaç saatligine
Şimdi ikinci kisim kiyafetleri atacam makinaya, bu sefer hassas programi sececem, 30 derecede.. yine cekmesin diye
Aynen 2 bucuk saat, bir de yarim saatlik bir duruluma ekledim ona..Canım o bebek programı 2buçuk saat yıkıyo benim makine. Bi de 40 derece. Ben girişmedim ona.
Keşke sorsaydın burda önceden.
Stres yapma kendine ne olacak yine alınır :) ben de olsam üzülürdüm gerçi de olan oldu artık üzülme
Aynen canım, sağlık olsun. Inan bende bu kadar takmam bu tarz şeyleri ama gece bir gariptim, hormonlar sanırım, ilk defa bu kadar abarttim küçücük seyicanım ben çeker korkusundan 20 derecede yıkadım bir saatlik programda, aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil yeterki sağlık olsun :)
Bende ölecok depresifim alip basimi gidesim var
Aynen bende baktımKizlar show tv de tam bize gore bi program var:))) cok minnos yaaa
Sağlık olsun canım üzme tatlı canlarınıGünaydın kızlar,
Canım sen bugünlerde yine yordun kendini. Artık yorma lütfen bebişi ve kendini düşün :*Dikiş yoktu canım ama açıklık vardı. Bi hafta ağrım azaldı şmdi iki gündür yine başladı
Hamilelikte halsizlik de oluyo zaten üstüne de tansiyon düşünce kötü oluyo canım.
Zaten dibe vuruyo yine bişey batıyo sanki indi yine farkediyorum ben
30 derece kısa program canım. Durulama da yap ekstra.
Oyyyy canım benim ya Kıyamam sana inşallah çok çok iyi olarak çıkarsın canım hastaneden :)Merhaba bebek diye bi program var canim ama zaten az kalmis galiba:) sen disarinin tadini cikar ben hastane odasinda takiliyorum:)))
Canım sana dr 34. Hafta mı alacam demiştiBende öle
Aynen canım, sağlık olsun. Inan bende bu kadar takmam bu tarz şeyleri ama gece bir gariptim, hormonlar sanırım, ilk defa bu kadar abarttim küçücük seyi
Bende simdi ikinci postayı hassas programda yikiyorum 30 derece, 1 bucuk saat..
Yıkamak neysede küçük küçük asarken çok yoruluyor insan2 makine çamaşır attım yıkadım serdim HAŞATIM ÇIKTI
canım ben 3 çanta yaptım.kendime bi tane valiz hazırladım.bi tane bebek için hemşirelere verilecek bir çanta.bir de yedek çantası.neler koyacağımı yazmıştım daha önce dur bulup yolliim sana özeldenNeler koydun içine canımmm
Biz bunu aldik canımSelam kızlar.. Bebek arabası aldınız mı ya da hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Rakamlar çok uçuk gerek var mı sizce o kadar para vermeye?
Bize de yolla amacanım ben 3 çanta yaptım.kendime bi tane valiz hazırladım.bi tane bebek için hemşirelere verilecek bir çanta.bir de yedek çantası.neler koyacağımı yazmıştım daha önce dur bulup yolliim sana özelden
Geçmis olsnn dikkat et canim yaa.vucut yorgunlugundan tabiki.herseyi yaparmisiz gibi geliyo ama olmuyo iste.Kızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Yarin kontrolun vardi dimi bakalim ne durumda yaramaz.bundan sonra agrisiz gun yok bize.Günaydın kızlar gece ağladım ağrıdan yine dibim ağrıyor sanki bi şey batıyo rahim ağzında.fıtığım da azdı zaten ayakta duramıyorum.
Sağlıkla gelsinler dişimizi sıkacaz napalım
Travesti ne kızKizlarrr travesti ş eşimle Günaydinnnnnnnnnlarrrrpazar kahvaltimi yalnız yapıyorum kocis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?