- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.781
. Hemen normal insana donuluyomuymus?? Cok korkuyorum boyle kalacak diye... Bende artik koku almak istemiyorumGeçmiş olsun canım artık kendini yormamalısın. Dikkat et kendine de bebişe de
Biraz daha sıkacaz dişimizi canım. Perşembe fopum yapan yengem normal insana döndüm ya dediaz kaldı biz de dönücez inşallah
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya dikiş mi açıldı kız Allah korusun. Bi dr a görün canım ya
Bunlar dogduklarindada boyle olursa gece falan yandik o zamantipatip ayniyim
Bunlar dogduklarindada boyle olursa gece falan yandik o zaman
Cok gecmis olsun canim benim artik eskisinden de dikkatli olmaliyiz... Yuksek olmasindan iyidir ama dusuk olmasiKızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Sevindim Can'ım aman öle olsun. Artık dinlenme Zaman'larımız geldi sanırım. Dikkat etKızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
Pamuklu oldukları için ben 30 derecede yıkadım canım kısa programda. Ama durulanasını 2 kez çalıştırdım.Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamak gerekiyor ya.
Can'ım ben narin programda 40 derecede yıkadım kimse bişi demediKızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamak gerekiyor ya.
32. Haftadayız artık ve nolcağı belli olmaz canım ben hazırlıcam dursun kenardaDaha erken değil mi onun için
Neler koydun içine canımmmben hazırladım canım
İşin aslı bu olay çok fazla psikolojik. Kendini hazırlamakla alakalı. Gebeliği seven kişiler artık gebe olmamasının verdiği duygu ile daha geç normale dönüyor. Bizim grupta gebeliği seven pek fazla kişi yok dolayısıyla çoğumuz hemencecik normale döneriz gibime geliyor. Hemen normal insana donuluyomuymus?? Cok korkuyorum boyle kalacak diye... Bende artik koku almak istemiyorummidem normale donsun istiyorum bi fincan turk kahvesi icmeyi o kadar ozledimki...
Canım üzülme ya. Ya sabır çek ne günlerden geldik bugünlere.... bunlar da geçer boşverrrrrcok depresifim alip basimi gidesim var
Ben de 2 kere durulayım o halde. Sağol canımPamuklu oldukları için ben 30 derecede yıkadım canım kısa programda. Ama durulanasını 2 kez çalıştırdım.
Ben de aynen öyle yaptım :) bizim makineye kalsa 90 derecede yıkayacaktıCan'ım ben narin programda 40 derecede yıkadım kimse bişi demedi
Aynen ya bende artık başladım yıkama ütüleme işlerine. Bu hafta biter inşallah. 33. Haftada çantamın hazır olmasını istiyorum32. Haftadayız artık ve nolcağı belli olmaz canım ben hazırlıcam dursun kenarda
Hazırla canım sende nolur nolmaz hazırda beklesin ordaAynen ya bende artık başladım yıkama ütüleme işlerine. Bu hafta biter inşallah. 33. Haftada çantamın hazır olmasını istiyorum
Bende açtım şimdi :)Kizlar show tv de tam bize gore bi program var:))) cok minnos yaaa
Ayy ben çıktım evden ne vaarrr :)Kizlar show tv de tam bize gore bi program var:))) cok minnos yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?