2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

. Hemen normal insana donuluyomuymus?? Cok korkuyorum boyle kalacak diye... Bende artik koku almak istemiyorum midem normale donsun istiyorum bi fincan turk kahvesi icmeyi o kadar ozledimki...

Cok gecmis olsun canim benim artik eskisinden de dikkatli olmaliyiz... Yuksek olmasindan iyidir ama dusuk olmasi

Sevindim Can'ım aman öle olsun. Artık dinlenme Zaman'larımız geldi sanırım. Dikkat et

. Hemen normal insana donuluyomuymus?? Cok korkuyorum boyle kalacak diye... Bende artik koku almak istemiyorum midem normale donsun istiyorum bi fincan turk kahvesi icmeyi o kadar ozledimki...
İşin aslı bu olay çok fazla psikolojik. Kendini hazırlamakla alakalı. Gebeliği seven kişiler artık gebe olmamasının verdiği duygu ile daha geç normale dönüyor. Bizim grupta gebeliği seven pek fazla kişi yok dolayısıyla çoğumuz hemencecik normale döneriz gibime geliyor
cok depresifim alip basimi gidesim var
Canım üzülme ya. Ya sabır çek ne günlerden geldik bugünlere.... bunlar da geçer boşverrrrr
Pamuklu oldukları için ben 30 derecede yıkadım canım kısa programda. Ama durulanasını 2 kez çalıştırdım.
Ben de 2 kere durulayım o halde. Sağol canım
Can'ım ben narin programda 40 derecede yıkadım kimse bişi demedi
Ben de aynen öyle yaptım :) bizim makineye kalsa 90 derecede yıkayacaktı

Günaydın kızlar,
Dün aşırı sinirli bir şekilde uyudum yaa
Ilk defa böyle oldum.. hamilelikten sanırım
Misafirler falan vardi, hep beraber yedik içtik, güzel bir aksamdi.. gittiler ben de bebeğin kıyafetlerini yikayim dedim, beyaz ve kremleri yıkadım. Makinanın özel baby programını sectim, 40 derece, cift duruluma falan yaptım.
Bazı parçalar baya kuculmus çıktı
Bereleri, eldivenleri fileye koydum kucucukler diye, file açılmış falan..
Aşırı sinir oldum.. Eşim diyor tamam boşver aliriz falan ama sakinlesemedim, moralim bozuk oturdum oyle... espri falan yapıyor güleyim diye, buz gibi bakiyorum, trip atiyordum nerdeyse, ne sucu varsa
Suan cok sacma geliyor, ilk defa aylardan beri bu kadar gergin ve sinirliydim ve küçücük bir sebepten.

Kendimi tanıyamadım yani dün gece, çirkef, agresif bir tiptim bir kaç saatligine
Şimdi ikinci kisim kiyafetleri atacam makinaya, bu sefer hassas programi sececem, 30 derecede.. yine cekmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…