2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hormonlardandır
Yarin kontrolun vardi dimi bakalim ne durumda yaramaz.bundan sonra agrisiz gun yok bize.
Evet canım yarin gitmeyi düşünüyorum aksam randevu almaya calışcam bakalım.

Yengen sezeryanmi oldu canim

Kızlar ya çok agresif oldum ben de.
Akşam tv izliyoz kocam bu ne dizisi dedi kavga ettim izle bak ne dizisi ne ne bicim soru soruyosun yeter artık al kumandayı dedim kalktım. Aonra telefonuma bildirim gelmişti bu da ekrana baktı hayırdır dedim merak mı ettin al bak bak dedim attim telefonu artık telwfonda kullanmayayım dedim
Sabah da yanağımı ısırdı ağladım insan ol dedim bağırdım çağırdım.
Sonradan niye böyle abartmısım diyorum ama o an öyle tepkiler veriyorum elimde değil

Ayyy çok saol canımm ya teşekkür ederimmm baya teferruatlı hazırlamışsınnn bu listeyle bişi unutmam mümkün deil sanırım süper oldu

benim de nedense tam tersi oluyor. hamile psikolojisinden anladigni sanmiyorum,lafina uzuluyorum sonra kalkip bana parliyor niye boyle oluyo diye. canim skkin ondan. sizi anliyosa haslayin anasini sataym alin stresinizi atin ohh

Sen calis bende seni goreyim tatlimmm bence oyle imkanlarin varsa kendi isini yap hic bulasma millete

bir sey sorcaktm kizlar,bu haftalarda zayiflamak risk yaratir mi sizce? pek istahm yok keyfim de yok bikacgundur hep daha az cikiyorum tartida baya bi fark oldu..

Aynen biz bazen abartiyoruz galiba.bende iki gundur cok yorgunum.acaip yormusum.kendimi.carsilarda ordan oraya hic hamile degilmis gibi gezersen oyle olur iste diyorum kendime. Iyi olmana sevindimmmm cnm

ya arkadasım güldüm valla ne bu eşlerin bu triplerden çektiği... :)) ama saglık olsun...

benim de nedense tam tersi oluyor. hamile psikolojisinden anladigni sanmiyorum,lafina uzuluyorum sonra kalkip bana parliyor niye boyle oluyo diye. canim skkin ondan. sizi anliyosa haslayin anasini sataym alin stresinizi atin ohh
benim de önceden öyleydi bu aralar ben dişlendim anasını aglatıyom yazık ya

Sen calis bende seni goreyim tatlimmm bence oyle imkanlarin varsa kendi isini yap hic bulasma millete
Özelde çalıştım 2 seneye yakın. Dershaneydi zordu ama güzeldi ya. Özlüyorum
bir sey sorcaktm kizlar,bu haftalarda zayiflamak risk yaratir mi sizce? pek istahm yok keyfim de yok bikacgundur hep daha az cikiyorum tartida baya bi fark oldu..
Bebiş kilo alıyosa sıkıntı olmaz ben de geçen ay kilo vermiştim yine

bana kilosunu falan soylemiyorlar o yuzden hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…