- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.821
Yarin kontrolun vardi dimi bakalim ne durumda yaramaz.bundan sonra agrisiz gun yok bize.Günaydın kızlar gece ağladım ağrıdan yine dibim ağrıyor sanki bi şey batıyo rahim ağzında.fıtığım da azdı zaten ayakta duramıyorum.
Sağlıkla gelsinler dişimizi sıkacaz napalım
HormonlardandırAynen 2 bucuk saat, bir de yarim saatlik bir duruluma ekledim ona..
Cok cok sorun değil zaten, 3 aylik olan bir tulum yenidogan, 1 aylik oldu mesela.. sadece 1 tanesi zaten yenidogandi o olmaz artik sanırım. Bosuna stres yaptim zaten dun gece sacmaydi baya
Evet canım yarin gitmeyi düşünüyorum aksam randevu almaya calışcam bakalım.Yarin kontrolun vardi dimi bakalim ne durumda yaramaz.bundan sonra agrisiz gun yok bize.
Yengen sezeryanmi oldu canimGeçmiş olsun canım artık kendini yormamalısın. Dikkat et kendine de bebişe de
Biraz daha sıkacaz dişimizi canım. Perşembe fopum yapan yengem normal insana döndüm ya dediaz kaldı biz de dönücez inşallah
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya dikiş mi açıldı kız Allah korusun. Bi dr a görün canım ya
Aman aman dokunma hijyen yapalım derken virüs bulaşmasın Allah korusunYıkamak neysede küçük küçük asarken çok yoruluyor insanben yikadm hepsini kurudu küçük odada duruyor grip olduğum için dokunamuyorum
Hadi bakalim iyi haberlerin olur insallah.bakalim kuzu nasilHormonlardandır
Evet canım yarin gitmeyi düşünüyorum aksam randevu almaya calışcam bakalım.
30 derecede canimKızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamak gerekiyor ya.
Oyy kıyamam kuzum yaa daha kalcakmısın ki .?Merhaba bebek diye bi program var canim ama zaten az kalmis galiba:) sen disarinin tadini cikar ben hastane odasinda takiliyorum:)))
Evet cnm 2. Bebişi. Ve çok rahat oldu doğumu. Ağrı sızı az oldu ve hemen kendine geldi maşallah. Darısı bize :)Yengen sezeryanmi oldu canim
Ayyy çok saol canımm ya teşekkür ederimmm baya teferruatlı hazırlamışsınnn bu listeyle bişi unutmam mümkün deil sanırım süper olducanım ben 3 çanta yaptım.kendime bi tane valiz hazırladım.bi tane bebek için hemşirelere verilecek bir çanta.bir de yedek çantası.neler koyacağımı yazmıştım daha önce dur bulup yolliim sana özelden
40 da yıkadım canım30 derecede canim
Ayy neguzell insallah bizde oyle oluruz.masallah onadaEvet cnm 2. Bebişi. Ve çok rahat oldu doğumu. Ağrı sızı az oldu ve hemen kendine geldi maşallah. Darısı bize :)
Kızlar ya çok agresif oldum ben de.
Akşam tv izliyoz kocam bu ne dizisi dedi kavga ettim izle bak ne dizisi ne ne bicim soru soruyosun yeter artık al kumandayı dedim kalktım. Aonra telefonuma bildirim gelmişti bu da ekrana baktı hayırdır dedim merak mı ettin al bak bak dedim attim telefonu artık telwfonda kullanmayayım dedim
Sabah da yanağımı ısırdı ağladım insan ol dedim bağırdım çağırdım.
Sonradan niye böyle abartmısım diyorum ama o an öyle tepkiler veriyorum elimde değil
Sosyal bilgiler canım
Yaa evde otur goreyim seni de
çoook sıkılıyorum ya.
kaynım gel atolyede muhasebeye bak diyor bi oda ayarlarız sana diyor. Eşm bi kreş açalım diyor. Ama ben mesleğimi yapmak istiyorum ne para için ne de çalışmak için çalışmak değil niyetim.
Öğrencilerimi özlüyorum özel de olsa çalıscam
Ohh çok geçmiş olsun canım.Düşük tansiyon sorun değil canım benimki 9a 5 falan genelde o civarda. Dr bi şey demiyo önemsemiyo. Yalnız dikkat et baş dönmelerine. Çok ayakta dolanma.
Kızlar iyiyim cok sukur tansiyonum aniden dusmus beyinn uyari vermis.yaramaz oglusum gayet iyiydi ellerinizden oper :) eve gelince hemn yatip uyudum su ana kadrda hep sayiklayip inlemisim. En sonunda wcye kalkarken baktm esim uyanik yazik korkmus uyandiramamista beni iyimisin dedi iyiyim dedim sesimize oglumda uyandi kipirdanislariyla eslik etti bizesimdide esim rahatladi heralde o uykuya daldi benim uyku uctu gitti. Yormuyorum diyorum ama hamile gbi davranmiyorum sanirim bedenime boyle sinyal veriyor. Son 1 haftadir zaten yildizlar cikip duruodu tansiyonmus aman cikmasnda dusmesi iyi dedi. Ama birden dusmeside deil tabi... hepinizi opuyoruz iyiki varsiniz
ya arkadasım güldüm valla ne bu eşlerin bu triplerden çektiği... :)) ama saglık olsun...Günaydın kızlar,
Dün aşırı sinirli bir şekilde uyudum yaa
Ilk defa böyle oldum.. hamilelikten sanırım
Misafirler falan vardi, hep beraber yedik içtik, güzel bir aksamdi.. gittiler ben de bebeğin kıyafetlerini yikayim dedim, beyaz ve kremleri yıkadım. Makinanın özel baby programını sectim, 40 derece, cift duruluma falan yaptım.
Bazı parçalar baya kuculmus çıktı
Bereleri, eldivenleri fileye koydum kucucukler diye, file açılmış falan..
Aşırı sinir oldum.. Eşim diyor tamam boşver aliriz falan ama sakinlesemedim, moralim bozuk oturdum oyle... espri falan yapıyor güleyim diye, buz gibi bakiyorum, trip atiyordum nerdeyse, ne sucu varsa
Suan cok sacma geliyor, ilk defa aylardan beri bu kadar gergin ve sinirliydim ve küçücük bir sebepten.
Kendimi tanıyamadım yani dün gece, çirkef, agresif bir tiptim bir kaç saatligine
Şimdi ikinci kisim kiyafetleri atacam makinaya, bu sefer hassas programi sececem, 30 derecede.. yine cekmesin diye
benim de önceden öyleydi bu aralar ben dişlendimbenim de nedense tam tersi oluyor. hamile psikolojisinden anladigni sanmiyorum,lafina uzuluyorum sonra kalkip bana parliyor niye boyle oluyo diye. canim skkin ondan. sizi anliyosa haslayin anasini sataym alin stresinizi atin ohh
Özelde çalıştım 2 seneye yakın. Dershaneydi zordu ama güzeldi ya. ÖzlüyorumSen calis bende seni goreyim tatlimmmbence oyle imkanlarin varsa kendi isini yap hic bulasma millete
Bebiş kilo alıyosa sıkıntı olmaz ben de geçen ay kilo vermiştim yinebir sey sorcaktm kizlar,bu haftalarda zayiflamak risk yaratir mi sizce? pek istahm yok keyfim de yok bikacgundur hep daha az cikiyorum tartida baya bi fark oldu..
benim de önceden öyleydi bu aralar ben dişlendimanasını aglatıyom yazık ya
Özelde çalıştım 2 seneye yakın. Dershaneydi zordu ama güzeldi ya. Özlüyorum
Bebiş kilo alıyosa sıkıntı olmaz ben de geçen ay kilo vermiştim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?