- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.941
Az olmazonu bana degil bünyene söyle
bence insanın canı ne ıstıyorsa onu yemelı, az da olsa
hepsini ye o zamanAz olmaz
Ayın kaçına gelio hesaplamadım ama :) ocak ayını görmiceğim kesin :)maşallah. sezeryan günün bellı olmus hayırlı olsun :=)
Kız masajda yapayım biraz yağla :)Şimdilik bu kadar. çekilebilirsin
hayırlısı olsunAyın kaçına gelio hesaplamadım ama :) ocak ayını görmiceğim kesin :)
Ayın kaçına gelio hesaplamadım ama :) ocak ayını görmiceğim kesin :)
Aman dursunlar daha ya ne kadar çok kalırsa içerde onlar için kardır :)burdaki cogu arkds eger sezeryan olursa sanirm aralik annesi olcak yaaben 30 ocak ya da 2 subat,bana gore ilk tarih,ebeye gore digeri.. tabi bzm velet karar vercek ama bakalim ocak olcaz gbi duruyo
Hahahha kiyamamm.cok yeme kuzum yinede.Kızlar sabahtan beri koşturuom evde toparlanamadım daha :) az önce şekerimi ölçtüm 60 çıktı aradım doktoru hemen tatlı ye dedi rüyadamıyım ne biri elimdeki nutella kavanozunu alsın
Ay ne iyi olurduuuKız masajda yapayım biraz yağla :)
kız sakin ol az az yeKızlar sabahtan beri koşturuom evde toparlanamadım daha :) az önce şekerimi ölçtüm 60 çıktı aradım doktoru hemen tatlı ye dedi rüyadamıyım ne biri elimdeki nutella kavanozunu alsın
Kızlar sabahtan beri koşturuom evde toparlanamadım daha :) az önce şekerimi ölçtüm 60 çıktı aradım doktoru hemen tatlı ye dedi rüyadamıyım ne biri elimdeki nutella kavanozunu alsın
Ayy eet ya benimde sezeryan olcak , doktorjm 38de alırız derse 25aralık oluo :) 1hafta için yıl kaybı olcak mecburen yapcak bişi yok :)burdaki cogu arkds eger sezeryan olursa sanirm aralik annesi olcak yaaben 30 ocak ya da 2 subat,bana gore ilk tarih,ebeye gore digeri.. tabi bzm velet karar vercek ama bakalim ocak olcaz gbi duruyo
Kız fırsat bu fırsat ben doktorumu dinlerimHahahha kiyamamm.cok yeme kuzum yinede.
7 aydır bu anı bekliom ben ne azıııı :)Ay ne iyi olurduuu
kız sakin ol az az ye
Miktarını söylemedi mi? Bi kaşik bile yukseltebilir şekerini dikkat et7 aydır bu anı bekliom ben ne azıııı :)
Ayy eet ya benimde sezeryan olcak , doktorjm 38de alırız derse 25aralık oluo :) 1hafta için yıl kaybı olcak mecburen yapcak bişi yok :)
Salı günü gidicem bakalım konuşcaz doktorumla
minnoş olursa giyer ama iri olursa sıkıntı olur.sadece hastanede giysin yeter zaten kaç kere giyebilecekler ki
yolladım canım =)
Kızlar benim makinamda bebek programı yokki 2 kez duruladım falan yazmışsınız onuda seçmeyi bilmiyorum nasıl yapılıyor normal 30 derecedemi yıkayayım yoksa hassastamı ayrıca deterjan dalan sabun tozu aldım ama dalinin yumuşatıcınıda kullanayımmı yumuşatıcı zararlıymış gibi geliuo offf kafan çok karıştı ne zormuş
Sıkıntıdan pasta yaptım ya artık kilo almaya başladım ben sanki
Bi kaşık dedi kız şaka yapıyorum. Ama o bi kaşığı tam yarım saatte yedim bitmesin diyeMiktarını söylemedi mi? Bi kaşik bile yukseltebilir şekerini dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?