2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayın kaçına gelio hesaplamadım ama :) ocak ayını görmiceğim kesin :)

burdaki cogu arkds eger sezeryan olursa sanirm aralik annesi olcak yaa ben 30 ocak ya da 2 subat,bana gore ilk tarih,ebeye gore digeri.. tabi bzm velet karar vercek ama bakalim ocak olcaz gbi duruyo

burdaki cogu arkds eger sezeryan olursa sanirm aralik annesi olcak yaa ben 30 ocak ya da 2 subat,bana gore ilk tarih,ebeye gore digeri.. tabi bzm velet karar vercek ama bakalim ocak olcaz gbi duruyo
Ayy eet ya benimde sezeryan olcak , doktorjm 38de alırız derse 25aralık oluo :) 1hafta için yıl kaybı olcak mecburen yapcak bişi yok :)
Salı günü gidicem bakalım konuşcaz doktorumla

minnoş olursa giyer ama iri olursa sıkıntı olur.sadece hastanede giysin yeter zaten kaç kere giyebilecekler ki

yolladım canım =)

Bana da yollar mısın?

Kesinlikle yumuşatıcı kullanmayın. Ben kendi çamaşırlarıma bile kullanmıyorum. Tamamen durulanmadığı için zararlı. Evde kimyasal kullanmamaya çalışıyorum. Arap sabunu ve elma sirkesi daha çok kullanıyorum. Yerleri falan onlarla siliyorum. Bebeğin odası ve dolabını da sirkeyle sileceğim.

Sıkıntıdan pasta yaptım ya artık kilo almaya başladım ben sanki

Canım çekti. Evde olursam yarın yaparım. Ben de nezle oldum. Yarın aile hekimime gideceğim rapor alayım. İşler de çok yoğun cuma çıkarken pazartesi gelmemezlik etme iyi dinlen iyileş dediler. Sinir oldum bankayı ben mi kurtaracağım.
Gece çok kötüydü. Kaburgam, göğsüm çok ağrıdı. Nefes alamadım. Oturarak uyumaya çalıştım Şimdi daha iyiyim gerçi. İnşallah yarın rapor verir de oturur pasta yapar biraz dinlenirim. 1 hafta alabilirsem iyileşince bebeğin çamaşırlarını bile yıkayabilirim. 32 den sonra çalışabildiğim kadar çalışacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…