2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oglusumdan once zaman nasil geciyordu,ne yapiyordum,nasil tadini cikariyordum hicbise hatirlamiyorum yaaa.. sanki ondan oncesi YOK

oglusumdan once zaman nasil geciyordu,ne yapiyordum,nasil tadini cikariyordum hicbise hatirlamiyorum yaaa.. sanki ondan oncesi YOK
Biz de oynuyoz şimdi oğluşumla dönüp duruyo annesinin fıtığını tekmeliyo
Ben korkuyorum bu çocuk nerde tehlikeli bi şey var orayı kurcalıyo rahim kanalımi da çok kurcalıyo
Doğunca üff olan her şeyi kurcalar
Amaaaan sağlıklı olsun da napalım anayız koşturcaz peş sıra

hha kurcalar mi kurcalar :)) olsun saglikla buyusun de kosturalim hee seninki pek merakli

kızlar cibinlik işini ne yaptınız ben internette çok hoşuma giden buldum bitane resmi bu.
aldım bakalım inşallah göründüğü kadar güzel çıkar.aynısından alan var mı?memnun musunuz?demiri de farklı galiba bunun.her demir uymuor sanırım.bi de cibinlik demirini aldım mecburen

bi de bez torbası varmış hoşuma gitti onu da aldım.kirli torbası da yapabilirim belki...

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-08-18-00-49-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2015-11-08-17-59-26-1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 112
Almışken siteyi de alsaydın
Çok güzeller takım olmuş bunlarin perdeleri de vardı haberin olsun

Hangi siteden aldınız çok güzelmiş ???

Oyyy yesinler onun pantalonunuuuu. Canim altinada iki kat giydirilecek ustunede bide ben yelek gydririm diorum yeterli olur tecrubeli annelerden duydugum bu yonde
Gecmis olsn canim dr una sorunca bizede soyle niye ole oluomuski normalmiymis
Alkisliyorum anneni.. benimkilerde yan binalardalar ama gelin hep bizde bi kusurlari olsada guzelce otrur konusurlar veya annem bisi yaptiysa gelin benimle rahatca konusabilir snra ben anneme derim nie ole yaptn die oda o ole olmadi die arar gelini yada gider konusur gulusurler.. cocugunada bakar cani bisi isteyince anne sunu yap der annem yapar. Hamileyken evni hep annem temizledi hic is yaptrmadi mesela. Bile kaynanalar lazim bize

Bennde cok korkuyorum uykularim kacio gozumu kapiorum aciyorum hep o an nasi olcak die düşünüyorum eski nesem yok

Bugun butun islerimi yaptim yarinin yemegide hazir bide eşimi odullendirim dedim onada uzun zamandir istedigi biseyi yaptim simdi oturdum totomun ustune oglen 1 den beri. Biri beni dusa sokup yikasa super olucak. Keske topluca hamama gitsek yarin is var offf sinir oluyorum is diyince

Halıya bayıldım bizde hala.hali perde alamadık. Bakalım bulursak alican bu da mı n11 den

evidea dan aldım canım.ben de perde beğenemedim.stor ya da zebra istiyorum bakalım araştırmam lazım.avize beğendim ama bi sonraki ay alcam artık bi onlar kaldı zaten.beğendiğimiz olursa paylaşırız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…