- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.961
Uyarmı bilmiorum artık :))bebis de uyarsa dayanin ocagin basinda olsun o zmn
Biz de oynuyoz şimdi oğluşumla dönüp duruyo annesinin fıtığını tekmeliyooglusumdan once zaman nasil geciyordu,ne yapiyordum,nasil tadini cikariyordum hicbise hatirlamiyorum yaaa.. sanki ondan oncesi YOK
Biz de oynuyoz şimdi oğluşumla dönüp duruyo annesinin fıtığını tekmeliyo
Ben korkuyorum bu çocuk nerde tehlikeli bi şey var orayı kurcalıyo rahim kanalımi da çok kurcalıyo
Doğunca üff olan her şeyi kurcalar
Amaaaan sağlıklı olsun da napalım anayız koşturcaz peş sıra
Almışken siteyi de alsaydınkızlar cibinlik işini ne yaptınız ben internette çok hoşuma giden buldum bitane resmi bu.
aldım bakalım inşallah göründüğü kadar güzel çıkar.aynısından alan var mı?memnun musunuz?demiri de farklı galiba bunun.her demir uymuor sanırım.bi de cibinlik demirini aldım mecburen
bi de bez torbası varmış hoşuma gitti onu da aldım.kirli torbası da yapabilirim belki...
Hangi siteden aldınız çok güzelmiş ???kızlar cibinlik işini ne yaptınız ben internette çok hoşuma giden buldum bitane resmi bu.
aldım bakalım inşallah göründüğü kadar güzel çıkar.aynısından alan var mı?memnun musunuz?demiri de farklı galiba bunun.her demir uymuor sanırım.bi de cibinlik demirini aldım mecburen
bi de bez torbası varmış hoşuma gitti onu da aldım.kirli torbası da yapabilirim belki...
Oyyy yesinler onun pantalonunuuuu. Canim altinada iki kat giydirilecek ustunede bide ben yelek gydririm diorum yeterli olur tecrubeli annelerden duydugum bu yondeKızlaaarrr ben yine dayanamadım kızıma pembiş bi pantolon aldımmm :))
Tamam diorum bitti almıcam artık ama yine alıorumm :)
Bu arada ya tecrubeli Kimse yokmu yardım etsin bize..o çapraz badi ve alt üst giydircez ya bide battaniye bebek üşürmü öle.?
Göbeğine bağ bişi yapılıo mu alınıo mu?
Bide ne giyerseniz bebeğe 1kat fazlası diolar ya altına tek alt olunca üşümez mi bebikler.?
Ayy bi el atıversin tecrubeli bir annecik
Gecmis olsn canim dr una sorunca bizede soyle niye ole oluomuski normalmiymisKızlar sabah uyandığımda ellerimde ve bileklerimde ciddi uyuşukluk ve güç kaybı oluyor üstelik bu saat oluyor açılır diyorum açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı içinizde gerçi yarın konturolum var ama sanki biri ellerimin kollarımın dermanını almış gb
Alkisliyorum anneni.. benimkilerde yan binalardalar ama gelin hep bizde bi kusurlari olsada guzelce otrur konusurlar veya annem bisi yaptiysa gelin benimle rahatca konusabilir snra ben anneme derim nie ole yaptn die oda o ole olmadi die arar gelini yada gider konusur gulusurler.. cocugunada bakar cani bisi isteyince anne sunu yap der annem yapar. Hamileyken evni hep annem temizledi hic is yaptrmadi mesela. Bile kaynanalar lazim bizeBenim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.
Bennde cok korkuyorum uykularim kacio gozumu kapiorum aciyorum hep o an nasi olcak die düşünüyorum eski nesem yokselamlar kızlar, neredeyse çoğumuzun korkuları artmış.
ben de bu aralar değişik ruh halındeyım bazıları gibi. sanırım hamıllelıkten dolayı.
allah yardımcımız olsun
çok tırsıyorum ben yaa
Oyyy yavrummm kiyamam ye kiz ye sonra limonlu yogurt yersin7 aydır bu anı bekliom ben ne azıııı :)
Almışken siteyi de alsaydın
Çok güzeller takım olmuş bunlarin perdeleri de vardı haberin olsun
Hangi siteden aldınız çok güzelmiş ???
Gule gule kullanin canim cok sirinlerrrn11den aldım aslında uyku seti var onu da almak istiyom da 250 çok geldi fiyatı bı ay kredi kartını görünce eşimin dudağı uçuklayacak zaten belki sonra
Halıya bayıldım bizde hala.hali perde alamadık. Bakalım bulursak alican bu da mı n11 denbu da halımız
Halıya bayıldım bizde hala.hali perde alamadık. Bakalım bulursak alican bu da mı n11 den
Kizlar annem ogluma bu corabi ormustu bende bugun bole susledim :) esim güldü kiz işi diye ama olsun mavisi yeter gulun
Canim o pembe olanları ben çok beğendim mavisi ve beji de var ama pembesi çok hoş.pierre cardin anne bebek çantalarında indirim var kızlar nsl sizce iyiyse alayım diyorum...
http://www.annelutfen.com/c/anne-ve-hamile/bebek-bakim-cantasi/s/pierre-cardin/?limit=96
http://www.butikbebe.com/urunListesi/1538/pierre-cardin-canta-urunleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?