2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

n11den aldım aslında uyku seti var onu da almak istiyom da 250 çok geldi fiyatı bu ay kredi kartını görünce eşimin dudağı uçuklayacak zaten belki sonra
Ben aynısının nevresim takımını ve yan korumalıklarını yaptırıyorum bizimki pembe değil beyazın üstüne altın sarısı çok beğendim cibindiriğini banada fikir oldu düşünüyodum nasıl yapsam diye

ben de sadece baş koruması ve taç yastığını yaptırayım diyorum çünkü nevresim takımını pek beğenmedim.düz renk bir nevresimle bile kombine olsa daha güzel olur bence.ya da düz pembe beyaz olabilir.ben çok beğenmiyodum klasik cibinlikleri.bu çok hoşuma gitti.senin de beğendiğine sevindim canım

Oyyy yesinler onun pantalonunuuuu. Canim altinada iki kat giydirilecek ustunede bide ben yelek gydririm diorum yeterli olur tecrubeli annelerden duydugum bu yonde

bize
Ayyy teşekkür ederizzz teyzesiii :))
Altına da ozaman 2kat mı vericez.
Bak şimdi ben hemşireye vermek için ayrı bi şey hazırladımmm..
Bir tane bez koydum
İç badisi çapraz
Alt üst takım
Eldiven
Şapka
Yelek
Battaniye

Altına 2tanemi koyayım ozaman .?

Ohhh maşallahhh yine yordun yani kendini :))
Bende baya bişi hallettm ya , yarına yemeğimide yaptım senin gibi.. Duşumu da aldım yarına hazırım :) ama hiç gtmek istemiorummm :)

Yan korumaları karyolaya göre mi yatak ölçülerine göre mi yaptırıyorsun?? Benim uaptıracağım yer karyola ölçülerini istiyor ama sorduğum diğer yerler yatağın ölçüsünü soruyorlar şaşırdım kaldım

evet seninle art ardayiz:) sanirm en gec gorunen sensin sonra ben burda yasanilanlari bikac hafta gec yasiyoruz bazen ondan,heh tecrube de oluyor

Aynen valla benimde isime geliyor biz biseyleri yasamaya baslarken millet coktan o mevzulari gecmis oluyor bizde deneyimli geliyoruz arkadan :) ocak olacagimiz kesin gorunuyor simdilik .bi aksilik olmazsa tabi.

Benim son 1 haftammmm

amann bu erkekler de ne varmış azcık süslü oluversin canım bu erkek anaları napsın ama yaa hiç süs püs olmıcak
Ayy sorma yaa ben suslemek istiyorum artik bukadr oluo :)
Canim bence yeterli sen ayrica hazfladigin cantaya koy bikactane 4 tane filan cunku ilk dogduklarnda cok batiriolarmis. Hastane genelede sicak olur ama bebekte anne karninda yuksek sicaklikta, dogunca usuyebilir. Istersen hemsireyede alt bitane fazladan ver giydirmezse verir sana. Usumesin bacaklari kizcenin... bende hic gitmek istemiyorum canim. Bide adama acayip gicik oluyorum dengesiz bi gun ole bi gün boyle... isi kurarken kapidan gelip alirdi tabi diplomam lazimdi ctsi numuneci cocuk aradi sen birak ben gelemiyorum dedi. Adam pc deki okeyini birakip beni birakamadi tam 5.30 a kadr bekledim hadi demesini. Snra aradm esimi gel beni al dedim. Buda duydu ii aksamlar dedim aa gidionmi dio serfsz... snra esim geldi suratina bakmadan bindim arabaya esimde slm vermedi. Ve kesin karar dogumdan snra donmicem diplomamida aldim dosyadan bulsun bakalim isi bileni ne halt edecek. Oyuzden hic canim gidip calismak istemio inanki

Canım benim beşşiğimin ölçüsü 80_1.40 ben baş kısmına ve parmaklıklı kısmına yaptırıyorum diğer tarafımızda kapitone var ayak kısmınada gerek yok diye yaptırmıyorum.hazır takımlarda 40 yada 45 cm oluyomuş korumalıkların boy uzunluğu en uzunluğuda beşşiğe uygun 80_1.40 olucak.ben instagramda yapan biyer buldum makinalarının bakımda olduğunu sipariş almadığını söyledi yaşadığım şehirdede çok ucuk fiyatlar söylediler bir nevresim takımı 2 korumalık için malzemeler hariç 500 tl isteyen bile oldu şimdi çok uygun fiyata yapan buldum bu hafta içi teslim alıcam inşallah gönlüme göre olmuştur sen nereye yaptırıcaksın

Kız eşini nasıl ödüllendirdin çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…