- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.761
Bende yiyemiodum ama karabiber kekik dokup yiyorum haftasonundan haftasonunanedense onu hiç yıyemıyorum. yağda -veya ekmeklı olarak yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yiyemiodum ama karabiber kekik dokup yiyorum haftasonundan haftasonunanedense onu hiç yıyemıyorum. yağda -veya ekmeklı olarak yapıyorum
Masallah canim.... muzlari yiye yiye bebisi buyutmusun:)))nazar boncuk.yapmayi bilmiyorum yaptim kabul et:))selamlar :=)biz doktordan geldik
baskıdan falan bahsetmıstım doktorum da ıdrar testı ıstedı ve sonuc enfeksıyon cıktı. hap verdi onu kullanıcam işte.
sonrakı sefer için 3 hafta sonra gel dedı
çok geç degıl mıdogum şeklini ne soruyor ne bahsedıyor. bu arada nts ye bagladı. bi halt cıkmadı
bebik 1850 g miş.![]()
helekı sarısını yiyince leblebi tozu yemıs gibi oluyorumBende yiyemiodum ama karabiber kekik dokup yiyorum haftasonundan haftasonuna
Ayyy niekiidrar tahlılım temız cıksaydı
doktor alttan bakacaktı![]()
Aaa ben ne saga ne sola donemioyrm yaaa. Insallah bayilmam bigundoktora sabah uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum dedim.. doktor çok uzun olmadığı sürece sorun olmaz daha ilerleyen haftalarda tansiyonun düşer zaten yatamazsın dedi.. sol yan tarafına yatmaya dikkat et dedi.. kendini sırt üstü bulanlara duyurulur![]()
muzları 1 e düşürdüm aslında :=)Masallah canim.... muzlari yiye yiye bebisi buyutmusun:)))nazar boncuk.yapmayi bilmiyorum yaptim kabul et:))
Cnm bileklik hariç taç ve terlik nekadara yapıyorsun istanbuldamisinEvet ınstagram hesabım var.çok tesekkur ederim. Sende Güle güle kullan tacını.![]()
sorunun ne oldugunu anlamak için sanırımAyyy nieki
Aaa ben ne saga ne sola donemioyrm yaaa. Insallah bayilmam bigun
Hesap Adı neymiş cnm banada yazarmisinCanim instagramda yaptiklarina bayildimmmm.mevlut keseleri cok guzelllll.bebis olunca yapabilecekmisin bunlari
Bende yapmadm canim benm dr da yaptrmadibenımkıde yapmadı..
Normal dogumda daha cok kan gelioms sanirim sen hangi hastaneye gidiodun canm.Kizlar ya bana doktorum bebis icin getirdigin bezler var ya onlari tak demisti yani hasta bezi falan degil ben bebek bezi kullandim
Antalyadayım canım tac+terlik 45 lira.Cnm bileklik hariç taç ve terlik nekadara yapıyorsun istanbuldamisin
Cok guzelmis canm gule gule kullaninİyi Akşamlar kızlar. Terliklerim ,tacim,ve bilekligim nasıl?
Çok teşekkürler canım.Cok guzelmis canm gule gule kullanin
Ela elya olur bence ck guzel. Elifte olur adasim olur :)Nisa kuzenimim cocugu var.efsada komsu kizi. Elif-elya, elis-elya , ela-elya gibi dusundum. Aslinda aden vardi aklimda anlamiyla ilgili karisikliklar soz konusu olunca vaz gectik.esim herseye bi bahene buluyo sanki kendi tasiyor
Normalde tansiyon hastalarina verilen bi tansiyon ilaciymis canm kayinvalidesi de kullanio kizinBen kullaniyorum.yaklasik 4 5 haftadir hic oyle bir sey yapmadi.ama tansiyon dusuklugu yapiyor.
Bayıldım valla ellerine sağlık bende aynı fiyata yaptiriyorum ama seninki bir başka güzelmişAntalyadayım canım tac+terlik 45 lira.
Bayıldım valla ellerine sağlık bende aynı fiyata yaptiriyorum ama seninki bir başka güzelmiş
Ben bi ara cok tiksinmistm ama smdi canm istio. Haftasonundan haftasonuna yoyorum ama bu aksam tavada yaptik kahvalti turu yapinca yumurtada kiralim dedim. Ii oldu bebisehelekı sarısını yiyince leblebi tozu yemıs gibi oluyorum
bogar ınsanı be
Kocam elife takti zaten.en son simdi diyo elanin anlami yokmus.elif elya yada elis elya.bakalim cocuklar dogunca kesinlesecek heralde.Ela elya olur bence ck guzel. Elifte olur adasim olur :)
:) hayırlısı olsun canm benim hepsi birbirinden guzelKocam elife takti zaten.en son simdi diyo elanin anlami yokmus.elif elya yada elis elya.bakalim cocuklar dogunca kesinlesecek heralde.
Icine kasarda dogra kup kup hem daha faydali olur hem daha lezzetli ben oyle yapiyorum arada.Ben bi ara cok tiksinmistm ama smdi canm istio. Haftasonundan haftasonuna yoyorum ama bu aksam tavada yaptik kahvalti turu yapinca yumurtada kiralim dedim. Ii oldu bebise