- 18 Temmuz 2022
- 5.882
- 9.731
- 148
- Konu Sahibi annabelica
- #22.181
Sağol kuzum hepimiz rahatlayalim inşallah günlerdir içim içimi yediAyy çok şükür kuzum yamaşallah prensese sağlıkla gelsin fotolar içinde heyecanla bekliyorum hadi bakalımm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum hepimiz rahatlayalim inşallah günlerdir içim içimi yediAyy çok şükür kuzum yamaşallah prensese sağlıkla gelsin fotolar içinde heyecanla bekliyorum hadi bakalımm
![]()
Yüzde 92 down sendromu çıktıAa İntergen yaptırmışsınız , sonuç ne çıktı canım geçmiş mesajları okuyamadım inşaallah bir şeyi yoktır bebeğini gönlünü ferah tut
Doktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentezUmudunu kaybetme lütfen, inşallah amniyosentez sonucun temiz gelecekdoktorun ne dedi peki bir yorumu var mı? Parlaklık çok sık görülen bir şey çünkü.
Canım inşaallah yanılmıştır testlerin yanıldığını çok kez gördük , sırf bundan sebep yaptırmadım bile Allah korusun bir şey çıksa dedim direk amniyosentez yaparım .Amniyosentez de tertemiz gelir inşaallah bebeğin sağlıklıdır dualarım seninle inşaallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin .Yüzde 92 down sendromu çıktı
Canım ben üniversiteye gidecektim ama kararımı değiştirdim başka bir doktora gittim özel klinikte yaptırdım. Tam 1 saat sürdü. Rahim ağzı acilde bakılmıştı daha önce 36 çıkmışti ama o zaman mesanem doluydu ve cihaza göre de ölçüm değişebilirmis. O yüzden aynı doktora gidicem 2 hafta sonra yine. Umarım kısalma olmazGunaydinn ne güzel kızçeni görmüşsün maşallahhiç kötüyü düşünme bisey çıkmaz inşallah önceden hiç olcturmus muydun rahim ağzını? Toplam kaç dk sürdü canım sen uni hastanesine mi gitmiştin detayli icin
İnşallah canım inşallahCanım inşaallah yanılmıştır testlerin yanıldığını çok kez gördük , sırf bundan sebep yaptırmadım bile Allah korusun bir şey çıksa dedim direk amniyosentez yaparım .Amniyosentez de tertemiz gelir inşaallah bebeğin dualarım seninle inşaallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin .
Teşekkür ederim kuzum darısı başınarahatladım çok şükür ama erken doğum olmaz inşallah
![]()
İnşallah kuzum hepimiz inşallahMaşallah prensese hep güzel haberlerle inşaallah![]()
İnşallah çok kolay geçer, sonuçlar da tertemiz gelir, dualarımız seninleDoktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez
Yüzde 92 down sendromu çıktı
Ay umarım güzel pozlar verir. Çok dik başlı falan dedi doktorSabah sabah ne güzel haber verdinmaşallah 23. Hafta da dört gözle bekliyoruz fotoğraflarını ve gene güzel haberlerini
![]()
Sağlıklı haberler alırsınız inşallah canımDoktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez
Gözün aydın canım.Günaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldiFakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük
anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz
![]()
Çok şükür kuzum. İnşallah kimse Aralık'tan önce doğurmayacak hep bunu söylüyorum hepimiz içinGünaydınnyaa ben onun küçük cenesini yerim maşallah herşey yolunda cok şükür şebnem prensesin nasılda hareketli annesi
Şimdi kafana takma rahim ağzı uzunluğunu iki hafta progestan hapını al bence düzelir canım☺![]()
Aa niye gitmiyorsun ki böyle bişey yazmış bana. Baksın herşeyine o da eksik kalmasınNormal sınırlarda anatomi incelemesi 2 hafta sonra kontrol us önerilir yazıyor verdiği kağıtta en alttaa ama gitmeyeceğim canım ben kendide dedi 2 hafta sonra gel diye![]()
İnşallah canım ilk gebeliğimde ilk 12 hafta kullandım. Bunda 32ye kadar kullanalım dedi. İnşallah iyi olurAy minik şebnemmm iyiymiş ya şükür çok sevindim canım benimmrahim ağzı uzunluğunu için sen başla progestana en kısa sürede etki gösterecektik sıkma canını
![]()
Ebe polikilinikleri var canım şehir hastanelerinde. Eğer özelde takipliysen de direkt gidip kayıt olabiliyorsun. Haftana göre sana başlayacağın tarihi söylüyorlar. Benim gittiğim yerde WhatsApp üzerinden grup kurmuşlar oradan bilgilendirme yapıyorlar. Haftada bir gün, yaklaşık 2 saat 4 ya da 5 hafta sürüyor. Son derse eşlerimizi de davet ettiler ki bu çok güzel benceKızlar gebe okulu araştırmaya başladım daha önce konuşulmuştu sanırım. Gidenler olduysa nasıl bir yol izleniyor kayıt nasıl olunuyor bilenler bilgi verebilirse çok makbule geçer![]()
25mis canım. Alt sınıra yakın diye kontrol edelim dedi. İnşallah daha da düşmez. Açıklık yumuşama falan yok zaten çok riskli bir durum olsa açılma oluyormuş ıkınmami istedi ultrasonda bakarken. Hiç bir degisiklik olmadı. O yüzden korkacak bişey yok ama temkinli olalım dediOhh geçmiş olsun canım bunuda atlattın şükürrahim ağzı uzunluğunda sınır 30 değil mi ? Yani seninkide 30 a yakn bencede bir sıkıntı olmaz ama madem artık blinior kendi dr unda ara ara bakar,kafanız rahat olur.
Genelde çoğu doktor bakmazmis canım ama doktorum bakmayı tercih ettiğini söyledi. O kısım da 23te oluşuyormuş. O yüzden bakalım tekrar dedi. Zaten fotoğraf da alamadik gidicem her türlüCanım hadi gözün aydın prensesten güzel haberlerle geldinhepsi sağlıkla gelsin inşallah
25 olmali en az senin 28 mm çıkmış, progestan ile destekleyip bir süre de cok yogun ayakta kalmazsan bence az daha yükselir. Hersey yolunda gitmeye devam edecek hepimiz icinbu anüs boslugundaki kontrol edecegi sey neymis acaba herkes icin mi 23.haftaymis kontrol zamanı?
Burnu havada nasıl artis ya manyak çocuğum benimAy maşallah minik kuşuma![]()
Dik başlı olacak şimdiden![]()