Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Umudunu kaybetme lütfen, inşallah amniyosentez sonucun temiz gelecek 🙏 doktorun ne dedi peki bir yorumu var mı? Parlaklık çok sık görülen bir şey çünkü.
Doktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez

Yüzde 92 down sendromu çıktı
Canım inşaallah yanılmıştır testlerin yanıldığını çok kez gördük , sırf bundan sebep yaptırmadım bile Allah korusun bir şey çıksa dedim direk amniyosentez yaparım .Amniyosentez de tertemiz gelir inşaallah bebeğin sağlıklıdır dualarım seninle inşaallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin .

Gunaydinn ne güzel kızçeni görmüşsün maşallah 🤗 hiç kötüyü düşünme bisey çıkmaz inşallah önceden hiç olcturmus muydun rahim ağzını? Toplam kaç dk sürdü canım sen uni hastanesine mi gitmiştin detayli icin
Canım ben üniversiteye gidecektim ama kararımı değiştirdim başka bir doktora gittim özel klinikte yaptırdım. Tam 1 saat sürdü. Rahim ağzı acilde bakılmıştı daha önce 36 çıkmışti ama o zaman mesanem doluydu ve cihaza göre de ölçüm değişebilirmis. O yüzden aynı doktora gidicem 2 hafta sonra yine. Umarım kısalma olmaz 🙏🏼♥️

Canım inşaallah yanılmıştır testlerin yanıldığını çok kez gördük , sırf bundan sebep yaptırmadım bile Allah korusun bir şey çıksa dedim direk amniyosentez yaparım .Amniyosentez de tertemiz gelir inşaallah bebeğin dualarım seninle inşaallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin .
İnşallah canım inşallah

Sabah sabah ne güzel haber verdin ❤️ maşallah 23. Hafta da dört gözle bekliyoruz fotoğraflarını ve gene güzel haberlerini 💐🙏
Ay umarım güzel pozlar verir. Çok dik başlı falan dedi doktor🤣 eller kollar vücut asla durmuyor ama o burun dimdik hep 🤣 muayenemiz de uzun sürünce artık doktora ısrar edemedim fotoğraf için☺️

Doktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez
Sağlıklı haberler alırsınız inşallah canım 🙏 korkma sakin ol. Amniyosentez hemen biten bir işlem. Kalbini ferah tut bebegine güven. Ön sonuçlar yeterli oluyor zaten bu durumda inşallah temiz gelir canım benim🙏 Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏

Günaydın kızlar şebnemim çok sağlıklıydı şükürler olsun dört dörtlük tüm organlar. Suyu kordonu falan da güzeldi🙏🏼♥️♥️ Fakat rahim ağzı uzunluğunu 28 olarak ölçtü. Progestan yazdı iki hafta sonra kontrol edelim dedi. Ikınma durumunda ultrasonda herhangi bir açılma kısalma olmadı. Biraz endişelendim ama doktorum ilk gebelikte erken doğum olmadığı icin kötü birşey yok yapısal olabilir dedi. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o nasıl ölçecek. Bebeğimin fotoğraflarini da iki hafta sonra alacağız. Çünkü üç boyutlu çekim yapamadı. Bir saat uğraştı kafasını öyle bir dik tutuyor ki sadece çenesinin altını gördük 🤣 anüs boşluğunda küçük birşeyi kontrol edeceğim o da 23. Haftadan sonra oluşuyor dedi. O yüzden iki hafta sonra ona bakacağız bir de yüzünü o zaman çekeriz dedi. Aşırı hareketliydi Allah'ım elleri ayakları mükemmel birşey bin şükür. Fotoğraflarimiz iki hafta sonra gelecek yani teyzelerimiz🥹♥️♥️
Gözün aydın canım.

Günaydınn😍 yaa ben onun küçük cenesini yerim maşallah herşey yolunda cok şükür şebnem prensesin nasılda hareketli annesi🥹❤️
Şimdi kafana takma rahim ağzı uzunluğunu iki hafta progestan hapını al bence düzelir canım☺🥰🫶🏼🧿
Çok şükür kuzum. İnşallah kimse Aralık'tan önce doğurmayacak hep bunu söylüyorum hepimiz için 🤣🙏🏼♥️

Normal sınırlarda anatomi incelemesi 2 hafta sonra kontrol us önerilir yazıyor verdiği kağıtta en alttaa ama gitmeyeceğim canım ben kendide dedi 2 hafta sonra gel diye 😂
Aa niye gitmiyorsun ki böyle bişey yazmış bana. Baksın herşeyine o da eksik kalmasın 🤣

Eklentiler

• 1000040055.webp
    1000040055.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 24
Ay minik şebnemmm iyiymiş ya şükür çok sevindim canım benimm 🙏🙏😊😊 rahim ağzı uzunluğunu için sen başla progestana en kısa sürede etki gösterecektik sıkma canını 🙏❤️🥰
İnşallah canım ilk gebeliğimde ilk 12 hafta kullandım. Bunda 32ye kadar kullanalım dedi. İnşallah iyi olur ☺️

Kızlar gebe okulu araştırmaya başladım daha önce konuşulmuştu sanırım. Gidenler olduysa nasıl bir yol izleniyor kayıt nasıl olunuyor bilenler bilgi verebilirse çok makbule geçer 🥰
Ebe polikilinikleri var canım şehir hastanelerinde. Eğer özelde takipliysen de direkt gidip kayıt olabiliyorsun. Haftana göre sana başlayacağın tarihi söylüyorlar. Benim gittiğim yerde WhatsApp üzerinden grup kurmuşlar oradan bilgilendirme yapıyorlar. Haftada bir gün, yaklaşık 2 saat 4 ya da 5 hafta sürüyor. Son derse eşlerimizi de davet ettiler ki bu çok güzel bence 🙂Annenin beslenmesi, bebek bakımı, banyosu, emzirme ve lohusalık gibi konular işleyeceklermiş. Tabi bu anlattıklarım hastaneye göre değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. İlk dersimiz beslenmeydi ve ben çok memnun kaldığım için devam edeceğim. Kafana takılan tüm soruları da sorabiliyorsun.

Ohh geçmiş olsun canım bunuda atlattın şükür 🥰 rahim ağzı uzunluğunda sınır 30 değil mi ? Yani seninkide 30 a yakn bencede bir sıkıntı olmaz ama madem artık blinior kendi dr unda ara ara bakar,kafanız rahat olur.
25mis canım. Alt sınıra yakın diye kontrol edelim dedi. İnşallah daha da düşmez. Açıklık yumuşama falan yok zaten çok riskli bir durum olsa açılma oluyormuş ıkınmami istedi ultrasonda bakarken. Hiç bir degisiklik olmadı. O yüzden korkacak bişey yok ama temkinli olalım dedi 🥰

Canım hadi gözün aydın prensesten güzel haberlerle geldin🙏😍 hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏
25 olmali en az senin 28 mm çıkmış, progestan ile destekleyip bir süre de cok yogun ayakta kalmazsan bence az daha yükselir. Hersey yolunda gitmeye devam edecek hepimiz icin 🙏 bu anüs boslugundaki kontrol edecegi sey neymis acaba herkes icin mi 23.haftaymis kontrol zamanı?
Genelde çoğu doktor bakmazmis canım ama doktorum bakmayı tercih ettiğini söyledi. O kısım da 23te oluşuyormuş. O yüzden bakalım tekrar dedi. Zaten fotoğraf da alamadik gidicem her türlü ☺️ Progestan da 32ye kadar kullanmanı isteyebilirim duruma göre bakicaz dedi 🥰

Back
X