günaydın kızlar
dün 31+6 da çalışabılır raporumu aldım.
Darısı diğerlerinin başına.
artık 2 haftada bır kontrole çağırdı.
aklımda kalan,hatırlıyabıldıklerımı sorabıldım dr a,sizede yardımcı olur dıye yazıyorum..
Eğer erken doğum olursa,kullanmadığımız izinleri doğum sonrasına aktarıyoruz ya;
Örneğin 40+0 (benim 8 ocak) da değilde 39+0 da (1 ocakda) bebek geldi diyelim.37.haftaya kadar da çalıştığımı farzedelim.
5+13 haftalık iznim 8 ocada değil,1 ocak da da değil,hastaneden bebek ile ne zaman çıkış yaparsam o gün düzenlendiği için,çıkış yaptığım gün başlıyormuş

1 ocada doğum yaptıgımı farz edersek,1 gece hastanede kalsak,2 ocakda taburcu olsak,2. ocakdan ıtıbaren 5+13 lük iznimiz başlıyormuş,duyurulur

soğuk alıgınlığı gıbı durumlarda hangı bıtkı caylarını içebilirim,nette çok karsık bılgıler var,bırı ıcebılırsın derken dıgerı ıcemezsınız yazıyor dedım.
Dr bınlerce bıtkı ot var,şunları ıcemeyecegını bılsen yeter dedi; Bunlar; yeşilçay,beyaz çay,sinameke,adaçayı,yok işte kış çayı,atom çayı,zayıflama çayı gıbı çoklu bıtkı karısımlarından oluşan çayları sakın içme dedi.İçeriklerine mutlaka bak diye uyardı.Bunun yanı sıra,elma çayı bogurtlen çayı gıbı meyve çayları,ıhlamur vs. içebilirsin dedi.
Akşamları karnımın çok gerildiğini,iç karnımın ağrıdıgını soyledım,akşam erken ye ve mandalına portakal gıbı asıtlı şeyler gaz yapıyordur,bunları öğlen saatıne al,akşamları ceviz fındık gıbı seyler tüket dedi.
Bizim minik kız aslında minik değilmiş dr öyle soyledi

dün 31+6 da 2143 gr ve 44 cm geldi :)
HAYIRLI CUMALAR