- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.101
dönmelere yapılacak bişi yok:=) ben de dönmeler kavimler göçü gibi yaşanıyor
önemlı olan sırt ve bele destek olması.
gercekten de zaman geçmiyorBende o yuzden yastik bile koyamiyorum ikide bi yerini degistiriyorum asabim bozuluyo bu sefer zaten yuz ustu yatmaya meyilliyim sirtimi veremiyorumki yastiga su son bir aydir zamanda gecmiyo artik.. Bir dogursaydik hayirlisiyla...
Ben erkek annesi degilim ama soyliyeyimmiErkek anneleri bana isim konusunda yardımcı olun yaa hala karar veremedik
Sorma canım hamileliği böyle bilmiyodum benInsallah oyledir, okuduklarimdan anladigim kadariyla seninde bayagi sıkıntılı geciyor hamileligin Allah yardimcin olsun. 33. Haftaya ulasmissin ne guzel, bende yatarak gun sayiyorum hayirlisiyla 34 u gorsem rahatliycam biraz. Saglikla vaktinde aliriz insallah bebislerimizi.
Gece uyuyamadım şimdi anca rahatladım ya neydi öyle mahvoldum butun gun gece sanciYa bu aksam bende gazdan çatladim resmen.rennie ictim ,soda ictim.banamisin demiyo
Ben de ağır çekimde "ay of ayayayayay "larla dönüyorumdönmelere yapılacak bişi yok:=) ben de dönmeler kavimler göçü gibi yaşanıyor
önemlı olan sırt ve bele destek olması.
Benimkimim kafada 34 haftalık canım...ilk oğlom 4130 gr dğmştu ve kafası 37 cm di... Boyu 52 cm...40 haftm dolmuştu, suni sancı ds verdiler ama sezaryan oldu...şuan 1 e gidiyor, 2009 lu... İyi ki de öyle olmuş...ikinci oğlum 35+6 ds dğdu bnm salaklığımdanSorma canım hamileliği böyle bilmiyodum ben
benimkinin kafa 34+5 beden 34+1 oldu sanırım. Allahin izniyle korkmuyorum da korkum evde doğurmak şimdigöbek bağını nası keserim pat diye gelirse diyorum
Gece uyuyamadım şimdi anca rahatladım ya neydi öyle mahvoldum butun gun gece sanci
Benimde 1 ay önce rahim boyu 3.5 du. Doktorum buna rağmen panikletti beni ve progestana başlattı. 2.5 altına düşünce sıkıntı oluyormuş. 1 ay progestanı fitil olarak kullandım 1 ay sonra kontrolde rahim boyu 4.1 çıktı bıraktırdı ilacı şimdi. Senin doktorun hiç ilaç vermemesi ilginç ama vardır bir bildiği. Sen Canını sıkma ve dinlen. Streste tetiklermiş. Birde bende 31. Haftada 1400 gramdı Bebek herkese göre küçüktü ama doktor iyi dedi. Biz biraz minyon uz kişiden kişiye göre değişiyor bebeğin kilosu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar ben bugun kontrole gittim. Bu haftaya kadar bebegin kilosu normal demişti doktor. Bugün 1050 gr dedi. Ortalamada 1300 yazıyor asagida diye az sanki dedim evet dedi. Bebegin kilosu icin yapabilecegim birsey var mi. Bana 3 hafta da heyet raporu verdi erken ayrıldım doğum iznine. Rahim içine baktı bugün çok az sancim var diyince. Sınır 24 mm senin 28 mm açıklık dedi. Yani bu şimdi 3 cm ye yakın açıklık mi var demek. Erken doğum olabilir de olmayabilir de dedi. Kafamı allak bullak etti. Psikolojik olarak buna hazır degilim daha çok küçük
benim 30. hafta dün bitti canım.2 hafta önce 1300 gr 38 cm di çok şükür iyi dedi doktorMaşallah :) burdaki yorumlardan okuduklarım biraz fazlaydı da merak ettim :) aramızda 1 hafta var nasılsınız bebişle
Evet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durumGünaydın kızlar
asbala acaba minyon musunuz canım belki genetiktir. Bende bir kere gittiğimde 1 hafta geriydi boyu kilosu. Ondan 1 buçuk hafta sonra gittiğimde maşallah ileri çıkmıştı. Bence bebişler duruyor duruyor bir gün aniden kilo alıyorlar veya uzuyor lar
28mm olduğu halde birsey yapmadı dinlen dedi sadece umarım sıkıntı olmazBenimde 1 ay önce rahim boyu 3.5 du. Doktorum buna rağmen panikletti beni ve progestana başlattı. 2.5 altına düşünce sıkıntı oluyormuş. 1 ay progestanı fitil olarak kullandım 1 ay sonra kontrolde rahim boyu 4.1 çıktı bıraktırdı ilacı şimdi. Senin doktorun hiç ilaç vermemesi ilginç ama vardır bir bildiği. Sen Canını sıkma ve dinlen. Streste tetiklermiş. Birde bende 31. Haftada 1400 gramdı Bebek herkese göre küçüktü ama doktor iyi dedi. Biz biraz minyon uz kişiden kişiye göre değişiyor bebeğin kilosu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de bi ileri bi geri oluyor sıkma canını beslenmemizden kaynaklı sanırim bazen dikkat ediyorum bazen umursamiyorum.Evet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum
Benimde 1 hafta geriden geliyor. 12. Hafta civarı normale dönmüştü 20. Hafta civarı geriledi yine. Moralini bozmamaya çalış Canım çoğu kişide var bu gerilikEvet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?