2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dönmelere yapılacak bişi yok:=) ben de dönmeler kavimler göçü gibi yaşanıyor
önemlı olan sırt ve bele destek olması.
Bende o yuzden yastik bile koyamiyorum ikide bi yerini degistiriyorum asabim bozuluyo bu sefer zaten yuz ustu yatmaya meyilliyim sirtimi veremiyorumki yastiga su son bir aydir zamanda gecmiyo artik.. Bir dogursaydik hayirlisiyla...

Sorma canım hamileliği böyle bilmiyodum ben
benimkinin kafa 34+5 beden 34+1 oldu sanırım. Allahin izniyle korkmuyorum da korkum evde doğurmak şimdi göbek bağını nası keserim pat diye gelirse diyorum
Ya bu aksam bende gazdan çatladim resmen.rennie ictim ,soda ictim.banamisin demiyo
Gece uyuyamadım şimdi anca rahatladım ya neydi öyle mahvoldum butun gun gece sanci

Benimkimim kafada 34 haftalık canım...ilk oğlom 4130 gr dğmştu ve kafası 37 cm di... Boyu 52 cm...40 haftm dolmuştu, suni sancı ds verdiler ama sezaryan oldu...şuan 1 e gidiyor, 2009 lu... İyi ki de öyle olmuş...ikinci oğlum 35+6 ds dğdu bnm salaklığımdan
..taa izmirden kastamonuya yolculuk yaptım lardeşimin dügününe gidiuom diyr...vardığım gece afedersiniz yoğun bi kanamayla birlikte sabaha dgıma alındım.. İki buçuk kg dogu sadwce sabaha kadar ki stresimden kakasının yutmuş, 7 gün küvezde kaldık... Şuan 26 aylık ve çok şeker... Bu gebeliğimde de 29. Haftadan beri adalat kullanıyorum.. Galiba yoruldum... Bbir de çalışıyorum.. İzne ayrıldm çok şükür...
..bgn 32+2 yiz... RABBİ M KORUSUN TÜM BEBEK VE ANNELERİ.... Öpüyorumm hepinizi...

Benimde 1 ay önce rahim boyu 3.5 du. Doktorum buna rağmen panikletti beni ve progestana başlattı. 2.5 altına düşünce sıkıntı oluyormuş. 1 ay progestanı fitil olarak kullandım 1 ay sonra kontrolde rahim boyu 4.1 çıktı bıraktırdı ilacı şimdi. Senin doktorun hiç ilaç vermemesi ilginç ama vardır bir bildiği. Sen Canını sıkma ve dinlen. Streste tetiklermiş. Birde bende 31. Haftada 1400 gramdı Bebek herkese göre küçüktü ama doktor iyi dedi. Biz biraz minyon uz kişiden kişiye göre değişiyor bebeğin kilosu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
asbala acaba minyon musunuz canım belki genetiktir. Bende bir kere gittiğimde 1 hafta geriydi boyu kilosu. Ondan 1 buçuk hafta sonra gittiğimde maşallah ileri çıkmıştı. Bence bebişler duruyor duruyor bir gün aniden kilo alıyorlar veya uzuyor lar

Evet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum

28mm olduğu halde birsey yapmadı dinlen dedi sadece umarım sıkıntı olmaz

Evet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum
Benim de bi ileri bi geri oluyor sıkma canını beslenmemizden kaynaklı sanırim bazen dikkat ediyorum bazen umursamiyorum.
sağlıklı olsunlar da. Dr bazen kilosu fazla diyor bazen az diyor takmiyorum. Onemli olan kilo kaybetmemesi az da olsa sürekli kilo aliyosa sıkıntı olmaz Allahın izniyle.

ya bu boy kilo olayı bebekten bebeğe değişir sınırın altında değilse ve sürekli artan bi gelişim gösteriyorsa sorun yok demektir.gelişim durursa kötü.sat ve döllenme zamanı da önemli.aynı sat da olanlar bile değişiklik gösterebilir.bi gün bile etkiliyor çünkü.bak bu siteden hesaplayın

http://www.gebelikhesaplamasi.net/anne-karninda-bebek-kilosu-hesaplama.html

Günaydın... Valla bu millet okuz dun Bi kınaya gittik kalabalıktı bir allahın kulu yer vermedi... Su kızı yer verin hamile 8aylık diyorlar diyo ki biri benimde çocuğum var ben zor yer buldum çok nerde pistte oynuyo... Yarım saat ayakta bekledim dayanamadım eve geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…