- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.121
Canım benim üzülme sağlıklı olsun da inşallah önemli olan oEvet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum
Gitme öyle yerlere canım yaGünaydın... Valla bu millet okuz dun Bi kınaya gittik kalabalıktı bir allahın kulu yer vermedi... Su kızı yer verin hamile 8aylık diyorlar diyo ki biri benimde çocuğum var ben zor yer buldum çok nerde pistte oynuyo... Yarım saat ayakta bekledim dayanamadım eve geldim...
37. Haftaya kadar çalışılıyorGünaydın. Bugün rapor almak için doktora gidicem. Kaç haftaya kadar çalışılıyor?
ben hiç gitmiyorum valla çok yakın akrabam bile olsa gitmedim hiçGünaydın... Valla bu millet okuz dun Bi kınaya gittik kalabalıktı bir allahın kulu yer vermedi... Su kızı yer verin hamile 8aylık diyorlar diyo ki biri benimde çocuğum var ben zor yer buldum çok nerde pistte oynuyo... Yarım saat ayakta bekledim dayanamadım eve geldim...
Teşekkür ederim moral oldu birazBenimde 1 hafta geriden geliyor. 12. Hafta civarı normale dönmüştü 20. Hafta civarı geriledi yine. Moralini bozmamaya çalış Canım çoğu kişide var bu gerilik
Bana ilk kez öyle dedi haliyle şaşırdım biraz ama çoğu kişide öyleyse sıkıntı yoktur umarimBenim de bi ileri bi geri oluyor sıkma canını beslenmemizden kaynaklı sanırim bazen dikkat ediyorum bazen umursamiyorum.
sağlıklı olsunlar da. Dr bazen kilosu fazla diyor bazen az diyor takmiyorum. Onemli olan kilo kaybetmemesi az da olsa sürekli kilo aliyosa sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
beşiklerin içindeki uyku setini yan korumalıkları falan nasıl yıkayacaksınız elde yıkamayı düşündüm ben makinede deforme olur mu acaba
Gunaydin canim en fazla 37. Haftaya kadar calisabiliyorsun. Bende gecen hafta aldim calisabilir raporunuGünaydın. Bugün rapor almak için doktora gidicem. Kaç haftaya kadar çalışılıyor?
ayyyy ne kadar düşüncesizceKızlar selam moralim çok bozuldu iş yerinde. Bizim bölge koordinatörüyle bugün toplantıya girdik. Bir sürü laf etti. Hafta başı 3 gün rapor almıştım. "Madem rahatsızsın niye geliyorsun, yasa size 8 hafta izin veriyor niye kullanmıyorsun, bebeği strese sokmuş olmuyormusun" falan filan diye resmen gelme dedi. Daha çalışabilir raporumu haftaya alacağım. Zaten adama bişey söyleyemiyorsun. Daha beter üstüne geliyor. Griptim o yüzden gelemedim dedim.
Eski şubesinde yeni doğum yapan bir personel hem kendi müdürüyle hem de bununla kavga etmiş, mahkemeye vereceğim sizi falan demiş. Benden çıkarttı acısını.
Niye kadınlar son ana kadar çalışmak isterlermişmiş. Soruya bak. Bebekle daha fazla vakit geçirmek için dedim.
Strese sokma bebeği diyor çok düşünüyor da benim bebeğimi.
Arkadaşlar da inatlaşma gerekirse çıkarsın izne diyor. Yaa o kadar 4 ay bulantı halsizlik günde 10 defa kusuyordum yine rapor almadan çalıştım. Ne diye o söyledi diye erkenden ayrılacağım dedim ben de. Tabiki döneceğim yer orası iyi geçinmek lazım diye sesimi çıkartmadım hiç, patron o sonuçta tayini çıkana kadar.
15000 personeli olan bir kurumdan bahsediyoruz 3 te biri kadındır. Ayy resmen nefret ettim bunlardan Allah bildiği gibi yapsın.
Hayır birde aralıksız çalışıyoruz sabah dokuzdan akşamın 7lerine kadar internete girme fırsatı bile olmuyor gün içinde sürekli baskı.
Bugün de mobingin alasını yaptı.Çok sinirlerim bozuldu.
37...Günaydın. Bugün rapor almak için doktora gidicem. Kaç haftaya kadar çalışılıyor?
Evet kuzum ole yapaym diorm çok çekti oda ya ben bu kadar acı cekiyom oda cekiyodur kiyamam ya benim karnim indi dunden beri midem bulaniyo ya ben anlamadm ne kadar zormuscanım beim Allahım yardımcın olsun işallahh aklına hep ii şeyler getir ii olsun herşey olur mu sıkma canını sakın yavrucakta etkilenmesin ..
İnşallah canım benim ck sagolcanım benım yaa allah yardımcın olsun cok cektın ısnallah sonu hayırlı olucak
ya baharda da ole bısı olmusta bende rentıp a gıdıyorum aklım karıstı ııce
Sağol bitanem hepimizi insallahcanım Allah kolaylık versin, sağlıcakla yavruna kavuştursun
Sağol canım benimCanim Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah dayan
Canım çok ince tülbent örtmek lazım boğulmaz çok ince bi de tam yüzüne değmeyecek şekilde örtülür. Sarıyı bilmem de ben mavi örtcem hem yanakları burnu üşmesin
Doktorunu mutlaka her durumdan haberdar et canım benimm.. Kilosu nasıldı bebeğinin 2500falan doğarsa küvözede girmez..sağlıkla gelcek inşallahh yavrun kuzumEvet kuzum ole yapaym diorm çok çekti oda ya ben bu kadar acı cekiyom oda cekiyodur kiyamam ya benim karnim indi dunden beri midem bulaniyo ya ben anlamadm ne kadar zormus
HEMOROİD olmuş olabilir misin .. anüsünde yumuşak bi çıkıntı var mı kontrol et.. hemoroid olabilirKizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?