2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beşiklerin içindeki uyku setini yan korumalıkları falan nasıl yıkayacaksınız elde yıkamayı düşündüm ben makinede deforme olur mu acaba

Evet minyonum ama şimdiye kadar normaldi hatta biraz ileride bile demişti. İnşallah düzelir çok moral bozucu bi durum
Canım benim üzülme sağlıklı olsun da inşallah önemli olan o
Gitme öyle yerlere canım ya
Günaydın. Bugün rapor almak için doktora gidicem. Kaç haftaya kadar çalışılıyor?
37. Haftaya kadar çalışılıyor

ben hiç gitmiyorum valla çok yakın akrabam bile olsa gitmedim hiç

Bana ilk kez öyle dedi haliyle şaşırdım biraz ama çoğu kişide öyleyse sıkıntı yoktur umarim

ayyyy ne kadar düşüncesizce benim normalde koşuşturmacalı bi işim vardı kanamalı gebelik geçirdiğim ve ilk bebeğimi kaybettiğim için masabaşına geçtim 8 saat çalışıyorum ama toplasan 2 saatinde tam anlamıyla çalışıyorum.. hatta bi tanede yardımcım var su içmeye bile kalkmıyorum çok ağır iş olacağı zamanda vardiyamı değiştiriyorlar..

canım beim Allahım yardımcın olsun işallahh aklına hep ii şeyler getir ii olsun herşey olur mu sıkma canını sakın yavrucakta etkilenmesin ..
Evet kuzum ole yapaym diorm çok çekti oda ya ben bu kadar acı cekiyom oda cekiyodur kiyamam ya benim karnim indi dunden beri midem bulaniyo ya ben anlamadm ne kadar zormus

Evet kuzum ole yapaym diorm çok çekti oda ya ben bu kadar acı cekiyom oda cekiyodur kiyamam ya benim karnim indi dunden beri midem bulaniyo ya ben anlamadm ne kadar zormus
Doktorunu mutlaka her durumdan haberdar et canım benimm.. Kilosu nasıldı bebeğinin 2500falan doğarsa küvözede girmez..sağlıkla gelcek inşallahh yavrun kuzum

Kizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde

HEMOROİD olmuş olabilir misin .. anüsünde yumuşak bi çıkıntı var mı kontrol et.. hemoroid olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…