- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.141
Bizde karar veremedik ben deniz ismini cok begeniyorum esimde kaan diyor sanirim kaan olucak oglumun adida kerem akilli bi bidik yine aren atlas aras uras sarp isimleri moda bi bak istersenErkek anneleri bana isim konusunda yardımcı olun yaa hala karar veremedik
Sıkıntı ne bilmiyrm ama benim ilk oglum 10 gun hep gerideydi 36da dogdu 3 kilo bi sıkıntı yok zehir gibi valla ben hic takmamistim gec dollenme muhabbetini sen niye uzuluyosunTeşekkür ederim moral oldu biraz
37+0 diye biliyrmDogum iznine 36+0 da mi yoksa 37+0 da mi ayrilmak zorundayiz biri beni aydinlatsin
o sesler olmadan dönülmez zatenBen de ağır çekimde "ay of ayayayayay "larla dönüyorum
Ebeett :) minnak kızı olan benim :)zipircik ti yanlis degilsem canim
Nasılsın kızın nasıl herşey yolunda inşallahhh:)Ebeett :) minnak kızı olan benim :)
YOK ARTIKKızlar aralık annelerinde baya baya doğumlar başlamış yaAnladığım kadarıyla gelen bebekler 37 haftalık
canım nasılsınz cıktınız mı hastanedenEbeett :) minnak kızı olan benim :)
haftasına göre az bı fazlalıgı var minnoşunbu tablodan da takip edebilirsiniz
Eki Görüntüle 1688547
makine de elde yıkama programında yıkıycambeşiklerin içindeki uyku setini yan korumalıkları falan nasıl yıkayacaksınız elde yıkamayı düşündüm ben makinede deforme olur mu acaba
Çok şükür bende kızımda iyiyiz :) gayet güzel gidiyoruz çok şükür..Nasılsın kızın nasıl herşey yolunda inşallahhh:)
bulantu güzdüzleri bende de oluyorEvet kuzum ole yapaym diorm çok çekti oda ya ben bu kadar acı cekiyom oda cekiyodur kiyamam ya benim karnim indi dunden beri midem bulaniyo ya ben anlamadm ne kadar zormus
İyiyiz çok şükür. Yok canım çıkmadı daha aynen devam şuan. Büyümesini bekliyoruz hanımefendinin :)canım nasılsınz cıktınız mı hastaneden
Ben hamileliğim başında yaşamıştım canım genel cerraha gittim çatlaklar var demişti ilaç verdi kullanmadım kendilinden geçti sonra..bidahada yaşamadımKizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
İyiyiz çok şükür. Yok canım çıkmadı daha aynen devam şuan. Büyümesini bekliyoruz hanımefendinin :)
Ayyy heyecannn yaptımmmmKızlar aralık annelerinde baya baya doğumlar başlamış yaAnladığım kadarıyla gelen bebekler 37 haftalık
Kizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
Bana da geçenlerde oldu canım çok zorladim makat catlagi olmuştur kabiz kalmaKizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
Ayyy tahmin ettiğimizden daha erken olabilir tabiii. Çok heyecanlııııKızlar aralık annelerinde baya baya doğumlar başlamış yaAnladığım kadarıyla gelen bebekler 37 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?