2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Az kaldı allahın izniyle bugünleri gülerek anıcaz . Bende bigün bacak arasında tuhaf bişeyler hissttim hava kabatcığı gibi korktum doktorum panik olduğumu bildiği için bekleme gel dedi oysa rahim yuları çıkıyormuş :)

Saga donuyorum sag uyusuyo sola donuyorum belim agriyo sirt ustude yatma diyolar, ikide bi cisim geliyo, susuyorum, uyuyorum gobegimin uzerine devriliyorum sonra uyaniyorum. Boyle.
Valla bende cişe gitmekten uyuyamadım içtiğim suyun hesabı yok. Sola yat diyolar ama benim elim uyuşuyor sola yatınca alttan dürtüyo düz yatınca sanki daha rahatım bilemedim ya nasıl yatıcamı

Valla bende cişe gitmekten uyuyamadım içtiğim suyun hesabı yok. Sola yat diyolar ama benim elim uyuşuyor sola yatınca alttan dürtüyo düz yatınca sanki daha rahatım bilemedim ya nasıl yatıcamı
Aynen bende sirt ustu rahat ediyorum aslinda ama daha iyi kan gitsin diye sola yatmakta diretiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…