- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.481
Bende baybmall den aldim besiklerine yatak.yayli yatak mamma miami ne markasi.satici iyi dedi ama nasilda bilmiyorum.icime de pek sinmedi gibi ama olan oldu artik
Hee olmadi ceyizlik yorganlarimdan sererim altina dedim oda bi alternatif yanibikac aylik icin alma istersen sen de haklisin. icine yorgan tarzi bilmiyrm biseler katarsan rahat eder yine bebis. biz aldik kattik icine,park yatak kaliteliyse cidden kaldirir.sen oyle bi dene istersen once
3-4 ay kullanacaksan belkı de yatak almayabılırsın. aynenHee olmadi ceyizlik yorganlarimdan sererim altina dedim oda bi alternatif yani
Odalarina iki besik aldik zatn.yaza odalarinda yatarlar artik.park besige en fazla ikisi 5 ay yatar diye gecici cozum.iste.yatagida 130 a aldik canimgecıcı park beşikten sonra ne kullanıcaksın? kaça aldın yatagı?
park beşikle diğer beşiğin ölçüleri nasıl? aynıysa eger o yatagı kullanOdalarina iki besik aldik zatn.yaza odalarinda yatarlar artik.park besige en fazla ikisi 5 ay yatar diye gecici cozum.iste.yatagida 130 a aldik canim
Iyi durmus canim seninki.sen daha uzun sureli kulanirsin tabi busekilde.Eki Görüntüle 1689948
benimki boyle durdu,zaten cok bekletmicem asagi alcam bebisi ben.ama bu besigi gun icinde kullancagm icin sorun da degil bnm icin,gozum ustunde olur. sungerin kalinligi da 10cm i geckindi hatta.. oyle gor istedm ondan attmkst06
Evet aynen.hem birsuru var kullanmadigim bi ise yarasinlar bari3-4 ay kullanacaksan belkı de yatak almayabılırsın. aynen
yorgan falan sersen. sonucta ceyizlik yorganlarda orta sertlıkte oluyor
boşuna masrafa gerek yok. hele kı kısa süre için.Evet aynen.hem birsuru var kullanmadigim bi ise yarasinlar bari
Aaa hic dusunmedim.kurunca bakayim ona.daha pakette duruyo.saygideger kocamin isleri biterde ilgilenirse kuracazpark beşikle diğer beşiğin ölçüleri nasıl? aynıysa eger o yatagı kullan
zaten ya 60X120Aaa hic dusunmedim.kurunca bakayim ona.daha pakette duruyo.saygideger kocamin isleri biterde ilgilenirse kuracaz
Ama adet tarihi baz alınıyo bildiğim kadarıyla :)Kızlar ya benim 18 aralikta 39 haftam bitiyo 40a giriyorum usg şeysine baktım.
üşenmedin oralara kadar geldın demek.kızlar ocak annelerine ilk ne yazmışım diye bakayım dedim ama bulamadım kendimi, bu arada T the angellllSurrender ve thesecrets ilk yazdıkları zamana denk geldim :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-129
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-180
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-187
Mtk tekstilciler çarşısında canım hemen 1.girişinde :) bak bak harika şeyler vaf :)
Inaallah benim yatak 70×130 ona uyarsa cok iyi olur bakalim canim iyi hatirlattin sagollzaten ya 60X120
ya da 70 X 130 dur. inşallah aynıdır ölçüler. :=)
Bilmiyom ki dr da aralığın 20sinden sonra gelir diyor o hafta. Benim sat 22 ya da 23 marttı bi de. Gec döllenme olmuştu. Ama şimdi ileri gecmiş sanırım. Kilosu da çok değildi ama usgde fazla görünüyor anlamadım.tr de 41 hafta mı hesaplanıyor acaba
Benim son adet tarihim 22 23 mart falan canim. Yine aralikta geliyor yani. Ilk aylar ocak dedi dr gerideydik döllenme geç olmustu ona göre dedi anlamadim kafam karıstı bayaaCanim genelde doktorlar ultrasonu degilde, son adet tarihini dikkate aliyorlar. Benimde 1 hft onden gidiyordu, sezaryan ona goremi olur dedim, hayir SAT'a gore dedi. Ama bebegin onde gitmesi iyi bisey.
Inşallah canim ama bebişlerimiz için hangisi sağlıklıysa o olsuninş hiç birimizin küvöze gereği kalmaz cnm
ne demek :=) inşallah olurInaallah benim yatak 70×130 ona uyarsa cok iyi olur bakalim canim iyi hatirlattin sagoll
usg ye bakma. sata bak. benımde 1 hafta önden gııdyorBilmiyom ki dr da aralığın 20sinden sonra gelir diyor o hafta. Benim sat 22 ya da 23 marttı bi de. Gec döllenme olmuştu. Ama şimdi ileri gecmiş sanırım. Kilosu da çok değildi ama usgde fazla görünüyor anlamadım.
Benim son adet tarihim 22 23 mart falan canim. Yine aralikta geliyor yani. Ilk aylar ocak dedi dr gerideydik döllenme geç olmustu ona göre dedi anlamadim kafam karıstı bayaa
Inşallah canim ama bebişlerimiz için hangisi sağlıklıysa o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?