- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.521
madem laf park yataklardn açılmış ben de bir şey sorayım
Bu oyun parklarının içine bu şekilde yan koruyuculu uyku seti almak gerek mi? Biz bir de büyüyen beşik aldık ona şart da buna da şart mı ki merak ettim...
Ben memleketten getirtiyorum en dogalindann.a a bak pekmezın etkısı de büyük.
ben bı alamadım pekmez dahaalıcam güya
Vallaha benim zilliler duzgun poz vermiyo yakalayamadik.ama ablamin kizi o 4 boyutlularda nasilsa aynen cikti.kiz halaya derler zaten.guzelmi halasi
ben de hep unutuyorum. aktardan alcamBen memleketten getirtiyorum en dogalindann.
ben halasının tipini sevıyorum kız. maşallahı var boy pos, tipi cok güzelbenzemesinler halaya amcaya yaa
ben halasının tipini sevıyorum kız. maşallahı var boy pos, tipi cok güzel
hem bak şu durumda aklına bıle getırme. korktugun basına gelırbak iyki hatirlattn,boy falan haric diyeyim duzelteyimaman ne bilim ama yaa heheh
hem bak şu durumda aklına bıle getırme. korktugun basına gelır
düşünüyorsan cıkar aklından
Ayy benimkilerin halasi yokda.kaynanaya benzerler diye korkuyorum.guzel kadinmis gencken ama istememmmmmm.benide babanneme bezetirlerdi annem sinir olurdu simdi anliyorummbenzemesinler halaya amcaya yaa
Aktardan hic almadim.markettekiler cok tatli oluyo.ben biraz mayhoş olanindan seviyorumben de hep unutuyorum. aktardan alcam
Ben ince pamuk yatak yaptricam canm 2sini koyucamKizlar yaa bu park yatak kullanacaklar icindeki ince viskon tarzi yatak haricinde baska bisey koyacakmisiniz bana ince gibi geldide.
Yaa bende yaptirirdimda yaza kadar yatacaklar sonra odalarinda yatiracagim icin bosa masraf etmeyim dedim.ama vucut gelisimi icin sakinca olurmu bilmiyor.ya odalarina aldigim yatak uyarsa onu koyayim yada pamuk yorganlarimdan altlarina sererim diye dusundum amaBen ince pamuk yatak yaptricam canm 2sini koyucam
Ben 1,5 bardak içiyorumkızlar sütü günlük 3 bardaga cıkarttım. 3. olanı içmeyi unutmazsam tabı
1 tanesı yatarken
Ben de senin gibi bir saatte bir acıkmaya başladımyemekten bıktım yaa
2 saatte bır falan meyve yıyorum.
Hahah hey gidi gunler heyyyy... kese varmi deger yukseldimi. Cok sukur rabbimize bu gunlere geldikkızlar ocak annelerine ilk ne yazmışım diye bakayım dedim ama bulamadım kendimi, bu arada T the angellllSurrender ve @thesecrets ilk yazdıkları zamana denk geldim :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-129
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-180
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-187
Canim park yataga gerek yok bence zaten yanlari kumas ben almadimmadem laf park yataklardn açılmış ben de bir şey sorayım
Bu oyun parklarının içine bu şekilde yan koruyuculu uyku seti almak gerek mi? Biz bir de büyüyen beşik aldık ona şart da buna da şart mı ki merak ettim...
Olur canim bende kucuk anakucagi aldim besikte oluo onin altina bebegn yorganini sericem nasilsa ustu ortulmicek ole yapicam bendeYaa bende yaptirirdimda yaza kadar yatacaklar sonra odalarinda yatiracagim icin bosa masraf etmeyim dedim.ama vucut gelisimi icin sakinca olurmu bilmiyor.ya odalarina aldigim yatak uyarsa onu koyayim yada pamuk yorganlarimdan altlarina sererim diye dusundum ama
üşenmedin oralara kadar geldın demek.
ayy o gunlerı hatırlamak dahi istemıyorum
( allahım neden öyle dediğimi biliyorsun, şükürler olsun bu günlere)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?